Ékszerkirály BLOG

A horoszkóp mint szó görög eredetű ami azt jelenti hogy csillagtudomány. Sok éves megfigyelés alatt észrevették, hogy a csillagok váltakozása és az emberek jelleme összekapcsolódik, tehát egymásra hatást gyakorolnak.

Mai világban már elég sok mindent meglehet rendelni az interneten és ki se kell mozdulni az otthonod kényelméből. Az interneten böngészve több terméket láthatsz és menthetsz le annak céljából, hogy te azt meg a karod vásárolni. Na de mi van akkor, ha ékszert szeretnél venni magadnak, vagy egy ismerősödnek. Honnan tudod, hogy az ékszer - ez esetben a gyűrű - megfelelő méretű lesz-e?

Ha már egy kezeden nem tudod megszámolni az ékszereid mennyiségét, akkor ideje beszerezni ezeknek a kiegészítőknek egy ékszerdobozt. Az ékszerdobozok nem csak mutatós darabok, de a személyes tárgyaidat kellő módon biztonságban tárolhatod.

Honnan is ered és mikortól vált ünneppé a gyereknap? Mindent sorjában. Először Törökországban ütötte fel a fejét ez az ünnepség, mely 1920-ban április 23-án később 1925-ben Genfbe tartották meg a Gyermekjóléti Konferencián.

Az órakisérő karkötők mai napig nagy divatnak örvendnek, ám sokan még így sem hallottak a kiegészítő karkötőről. 

Miért hasznos az ékszereket szettben hordani?

Nem kell azon gondolkozni, hogy melyik kiegészítőhöz milyen pár illik. Egyszerű a választás, illetve kitűnő minőség és kedvező ár jellemzi. 

Mikor szeretett párunknak veszünk ajándékot, az nem csak egy szimpla ajándék, hiszen ezzel kimutatod a szereteted és a törődésedet felé. Emlékezz a névnapjára, születésnapjára, vagy az évfordulótokra, hiszen a párod akár férfi akár nő biztosan várja hogy meglepd valami széppel. Ne feledd, itt nem az ajándék ára és maga az ajándék a lényeg hanem hogy emlékezz ezekre a dolgokra!

A férfiak először a 13. században ékeskedtek a mandzsettagombbal, mint alkalmi ékszer. Kezdetben lánccal készítették, majd a 17. században egyre elterjedtebb és népszerűbbé vált.  Innentől kezdve nem csak alkalmakra, hanem hétköznapi célra is viselték. Kezdetben a láncos kialakítást részesítették előnyben, azonban idővel újabb, népszerűbb formák is vonzani kezdték az embereket.

A karórák ideje még nem járt le! Manapság, bár nem a funkciója miatt vesszük meg és hordjuk, még is előszeretettel vásárolják a férfiak és nők is egyaránt. A karóra jelentését inkább a divathoz lehet kötni.

A Roamer karórák több mint száz éves múltra tekintenek vissza. A svájci székhelyű cég 1888-ban alapította Fritz Meyer, és azóta egyre növekvő népszerűségnek örvendenek a minőségi svájci karórák rajongói körében.

Anyák napja tehát hivatalosan 1930-tól vált ünneppé. Azóta minden évben megünnepeljük az anyukánk feltétel nélküli szeretetét és gondoskodását.

Május első hétvégéjén felbojdúlnak a városok, mindenhol szépen kiöltözött szülők, nagyszülők, rokonok és ballagó diákok.

A színek hangulati jelentőséggel bírnak, ám nem csak erre képesek, cselekvésre is ösztönözhetnek, például egy vásárlásnál ha citromsárga feliratot látsz, ösztönösen tudják az emberek hogy az az akciót jelenti, így tehát nagy valószínűleg oda fogsz menni és végső esetben megveszed. A hangulatgyűrűk viszont a te hangulatodat próbálják tükrözni. Fedezd fel a színek jelentését és ismerkedj meg a hangulatgyűrűkkel!

1892-ben Daniel Swarovski feltalált egy gépet, amivel kifinomult kristályt lehet létrehozni kvarcból, homokból és ásványokból. Ismerkedjünk meg egy kicsit a kristállyal és hogy milyen szettekbe van beágyazva!

Korábbi cikkben kisfiúknak való ékszereket keresgéltünk ajándékozás céljából, most pedig a kislányoknak nézünk valami igazán cuki és aranyos ékszert születésnap/névnap alkalmából.

Az idei év ékszer trend fő színe a Viva magenta és előtérbe krülnek a gyöngyök az ezüst és a masszívabb karkötők is. Hogy te is tisztába legyél az idei év trendjével kapcsolatban, olvasd el a cikket, hogy követni tudd a 2023-as ékszer trendet!

Válasszunk egy igazán egyedi ajándékot egy kisfiúnak!
Mit érdemes mit nem, hogyan lehet megtudni mi az érdeklődési köre? lentebb olvashatjátok!

Az arany mindig is vonzotta az embereket, akár az ókorban, akár napjainkban. Az arany története több ezer évre nyúlik vissza és számos kultúrában fontos szerepet töltött be. Az ókori egyiptomiak, a görögök és a rómaiak mind tisztelték az aranyat és számos mítosz és legendák kapcsolódnak hozzá. Az arany mindig is az erő, gazdagság és hatalom szimbóluma volt, és még a mai napig is fontos része a gazdasági, kereskedelmi és pénzügyi világnak. Az arany felbecsülhetetlen értékű, és a történelem során számos híres arany lelet, koronázási ékszer és művészeti alkotás készült belőle. Az arany története érdekes és izgalmas, és egy végtelenül gazdag kultúrális örökséget képvisel.

Ékszerek tisztítása 2. felvonás az Arany ékszerek megfelelő tisztítása.

Húsvét!

Nyuszik, locsolás, tojás festés és a böjt vége! Merüljünk el egy kicsit a húsvéti legendákban és ismerjük meg kicsit közelebbről mit is rejt ez az ünnep.

Karkötő vagy óra? Hogyan hozzam össze a két kiegészítőt úgy, hogy az ne nézzen ki idétlenül? Ha ezekre a kérdésekre nem tudod a választ akkor, neked találták ki ezt a kiegészítőt a Karkötő-órát

Tisztítsuk meg az ékszereinket!
Házi praktikákkal, kevés pénzzel is megoldható, sőt még ki se kell mozdulnod az otthonod kényelméből sem!

Már nagyon sokszor bemutattunk különböző ékszer csodákat az oldalon. Viszont az ékszerek csomagolásáról eddig elég kevék szó esett. Sokan nem szeretnek a csomagolással bajlódni, így számukra ideális választás lehet egy előre gyártott ékszerekhez készült ajándékdoboz. Számos színben és stílusban elérhetőek az Ékszerkirály kínálatában. 

A karikagyűrű választás és viselés a férfi és a nő közötti szerelem kifejezésének legszebb formája. Nincsen meghatóbb annál, mint mikor egy pár úgy dönt, hogy kapcsolatukat, szövetségüket magasabb szintre szeretnék emelni. Az eljegyzéssel kezdetét veszi a közös út, mely a tiszteleten, hűségen és szereteten alapszik. Az esküvői előkészületek rendkívül nagy odafigyelést igényelnek. Talán egy esküvőn a gyűrű választás egy apró dolognak tűnik, de a megfelelő karikagyűrű kiválasztása is bonyodalmakat okozhat.

 

Az Ékszerkirály kínálatából válogattam. 

Most hogy egyre emelkedik a hőfok, ideje elővenni és leporolni az ékszereket.
Ha követed a trendet és az újdonságokat, akkor majd a lent említett arany bokaláncokból tudtok csemegézni.

Mit rejt az Ékszerkirály.hu oldal és az "Új" fül opció?

Kezdődik a jó idő szóval ideje frissíteni az ékszeres dobozod tartalmát és villogtasd meg csodaszép ékszereidet a nap sugaraiban.
Barangoljunk egy kicsit az Ékszerkirály oldalán.

Arany vagy ezüst? A kérdésünkre a válasz a cica. Cicás medálokkal megáldott arany és ezüst ékszerekből hoztam pupillabirizgálásra. Melyiket választod azt csak az ízlésedtől függ. 

A nyíló virágok, a fák rügyezése, a madarak csiripelése, a méhek zümmögése jelzi számunkra a tavasz közeledtét. A jó idő közeledtével a ruházatunk is egyre gyérebb lesz, így elő lehet venni az ékszereket és divatosabbá válhatunk. 

Az ékszer kiváló ajándék minden alkalomra. Örömet okozhatsz nemcsak magadnak, hanem a barátaidnak, vagy a szeretteidnek is. Sőt, akár egy kollágát vagy távoli ismerőst is meglephetsz egy kortalan, időtálló darabbal.Néhány fontos kérdést érdemes magadban tisztázni, mielőtt belekezdesz az ékszervadászatba!

Az Ékszerkirály kínálatából fogok szemezgetni.

Ha az arany neked túl sok, az ezüstet pedig már unod, akkor válaszd a különleges rose gold óráinkat. Ez a szín átmenet az arany és a réz között. Számos árnyalatban megtaláljuk, a bronzostól a rózsaszínesebb felé haladva. Ez a szín egyben nőies és elegáns. 

Az Ékszerkirály.hu rozé arany óra kínálatából szemezgetünk most. 

Ünnepeljük a bennünk rejlő nőiességet az Ékszerkirály csodálatos virágos ékszereivel.


A nőiesség mindannyiunkban benne rejlik. A nőiesség valami megfoghatatlan dolog, nem csupán külső adottság.  Számtalan szerepünk van nekünk nőknek az életben, ahol maximális teljesítményt kell nyújtanunk nap mint nap.


Mit is jelent valójában a nőiesség?

 Kisugárzás. Megjelenés. Báj. Kommunikáció. Finomság. Tartás. Harmónia.


Egyszerre vagyunk  profi üzletasszonyok, gondoskodó anyák, szenvedélyes szeretők, jó feleségek, segítőkész barátnők, kiváló munkaerők, megbízható kollégák, örök gyerekek és még sorolhatnánk a jelzőket.

Egy mai nő magában hordozza nagyanyáink összes háztartásvezetési és gyereknevelési képességét kiegészítve a modern kor férfias vonásaival.

Egy hétköznapi nő  a család életében egyszerre "pénzügy miniszter", "logisztikai vezető", "raktáros", "beszerző","szakácsnő","bejárónő" és "pszichológus" is egyben. 

 

A Casio az új Rolex


Napjainkban az időmérésre előszeretettel használjuk okostelefonjainkat, viszont  korábban az órák mindennapos szereppel és jelentőséggel bírtak. Az új trendek megjelenése ellenére a hagyományos karórák népszerűsége még  töretlen, így még mindig létjogosultsággal bírnak.

Manapság az óra kedvelőknek szerencsére nem kell hónapokat gyűjteniük egy-egy különösen drága,  prémium kategóriás termékre, akkor sem, ha a klasszikus eleganciát szeretik. Ezek a kiegészítők nem csak praktikusak, hanem feldobják viseletünket, hiszen szinte ékszerként funkcionálnak. 

Egyre többen hordanak laza, de stílusos öltözéket a hétköznapokban, amit tökéletesen kiegészít egy sportos, de nem átlagos óra.  Ilyen stílust képvisel a  piacon a Casio is. 

Új év, új charmok. - 5. rész

Februárban legyen a nőies részleteké a főszerep. Mitől nő egy nő? Nos, erre az egyszerű kérdésre sokféle válasz adható. Sokfélék vagyunk. Kinek ez, kinek az a nőies. A nőiesség is sok mindenben rejlik. Az Ékszerkirály.hu egy ékszer webshop, így számunkra az nőies, aki szereti az ékszereket, Számunkra a nőiesség az ékszerek viselésében rejlik. Egy ékszer is lehet annyiféle sílusú, ahány féle nő van. 


 

Az Ékszerkirály aktuálisan elérhető kínálatából fogok most is szemezgetni.  Az ötödjére bemutatott charmok a nőiességhez tartozó részleteket fogják magukban hordozni. 

Ezüst charmjaink kompatibilisek a Pandora Moments, Pandora Me és Pandora Disney karkötőkkel.

Új év, új charmok. - 4. rész

Hamarosan átlépünk az év második hónapjába, a Februárba. Ha Február, akkor Valentin nap. Ha Valentin nap, akkor szerelem. Ha szerelem, akkor párkapcsolat. Ha párkapcsolat, akkor idő befektetés. Ha idő, akkor az pénzbe is kerül. És ha már pénzbe kerül, akkor okozzon örömet. Mi is okozhatna nagyobb örömet egy nőnek, mint egy szép ékszer?


- Ha attól a férfitól kapja, aki a szerelme, a másik fele, a társa. 

Az Ékszerkirály aktuálisan elérhető Valentin napi kínálatából fogok most is szemezgetni.  A negyedjére bemutatott charmok a szerelem hangulatát fogják magukban hordozni. 

Ezüst charmjaink kompatibilisek a Pandora Moments, Pandora Me és Pandora Disney karkötőkkel.

Sportoláshoz kapcsolódó charmok 


Január elején a legtöbben fogadkozunk. Sokan az új évre a több sporot, minőségibb étkezést fogadják meg. Sok jó új szokást, és kevesebb károsat. Viszont vannak akinek ez nem elég. Vannak, akinek mindennapi motiváció szükséges.  Az Ékszerkirály legújabb 'ékszer labda' charm kínálatát sportos életmódot folytató, vagy sportos életmódot folytatni szerető nőknek ajánljuk. Ékszereink lendületet, frissességet, színt visznek a mindennapokba. 


Ezüst charmjaink kompatibilisek a Pandora Moments, Pandora Me és Pandora Disney karkötőkkel.

Új év, új charmok. - 3. rész


Január végére az év eleji lelkesedés alábbhagy, a vitamin raktáraink kiürülnek. Észrevétlenül beférkőzhet a napjainkba a melankólikusság érzése. Az Ékszerkirály legújabb 'mediterrán gyümölcsöskert' charm kínálata gyümölcsöző befektetés a fásult, szürke hétköznapokból kiszakadni vágyó nőknek. Ékszereink lendületet, frissességet, színt visznek a mindennapokba. 


Ezüst charmjaink kompatibilisek a Pandora Moments, Pandora Me és Pandora Disney karkötőkkel.

Új év, új charmok. - 2. rész

Ahogy eljön az új év, a legtöbb nőben feléled a teljes testi-lelki megújulás iránti vágy. A legjobb alkalom pont most van, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, és megrendeljünk néhány elbűvölő állatos charmot. Az állatokat nincs olyan ember, aki ne szeretné. Az állatos charmok a kislányos, szerethető oldalunkat hozzák elő.  

Az Ékszerkirály aktuálisan elérhető kínálatából fogok most is szemezgetni.  A másodjára bemutatott charmok a gyermeki énünket fogják magukban hordozni, az aranyos állatoké lesz a főszerep!

Ezüst charmjaink kompatibilisek a Pandora Moments, Pandora Me és Pandora Disney karkötőkkel.

Új év, új charmok. - 1. rész

Ahogy eljön az új év, a legtöbb nőben feléled a teljes testi-lelki megújulás iránti vágy. Ez alól nem lehet kivétel a stílusunk ráncfelvarrása sem. A legjobb alkalom pont most van, hogy kipróbáljunk más típusú ékszereket is. Az elbűvölő charmok pont ilyenek. A januárt a charmoknak szenteljük, és négy különböző charm válogatást fogok mutatni négy különböző alkalomra.

Az Ékszerkirály.hu aktuálisan elérhető kínálatából fogok most is szemezgetni.  Az elsőként bemutatott charmok az újévi fogadalmainkhoz kapcsolható vágyainkat fejezik ki a legnőiesebb formában. 

Ezüst charmjaink kompatibilisek a Pandora Moments, Pandora Me és Pandora Disney karkötőkkel.

A legfontosabb értékünk az idő. Mindig az hisszük sok időnk van. Aztán később rájövünk, hogy mennyi mindenre nem jutott elég időnk az életben.Sokszor hajlamosak vagyunk felesleges tevékenyégekkel tölteni az időnket.

"Tíz percet is be lehet jól osztani, és 30 évet is rosszul". -tartja a mondás.

Sorozatunkban először néhány szemet gyönyörködtető férfi órát mutatunk, mely darabok kiválóak lehetnek fiatal, modern ízlésű férfiaknak. Akár diplomaosztóra se lőhetünk mellé velük. 

Az Ékszerkirály.hu aktuális kínálatában elérhető órák segítenek, hogy az időnket a lehető legjobban tudjuk menedzselni.

A Karácsonyt követően a boltok kínálata és a  magazinok divatrovata a Szilvesztert célozza meg. Az év utolsó napján a kiöltözésé,és a csillogásé a főszerep. Előkerülnek a koktélruhák, és a hangsúlyosabb arany és ezüst ékszerek.  Mindenki arra törekszik a ruha és kiegészítők választásával, hogy  méltóképpen búcsúztassa az óévet, és adja meg a tiszteletet az új évnek. 

Az Ékszerkirály.hu aktuális kínálatában megtalálható ékszerekből hoztam ezúton egy kis ízelítőt az év legcsillogóbb ünnepére.

Siess, még most sem késő leadni a rendelésed,hogy az Ékszerkirály.hu darabjaiban búcsúztathasd az óévet.

Lassan kezdetét veszik az év végi munkahelyi rendezvény sorozatok, ahol a kollégáiddal engedhetitek ki a fáradt gőzt. Az ilyen eseményeken van lehetőségetek megismerni egymás kevésbé formális oldalát, egy kicsit jobban betekintést nyerni a privát szférába. A legtöbb embernek komoly fejtörést okoz egy munkahelyi vacsorameghívásnak eleget tenni.

Az elsőként felmerülő kérdés a legtöbb esetben: Mit vegyek fel? Milyen kiegészítőket viseljek?

A mai bejegyzésben az Ékszerkirály.hu jelenlegi kínálatából állítottam össze ajánlataimat, hogy feszengés nélkül tündökölj a bulin. 

Közeleg a minden idők legszebb ünnepe, a karácsony.  Ilyenkor kifejezetten szeretjük meglepni a szeretteinket. A férfiak megajándékozása a legtöbb esetben fejtörést okoz, de egy praktikus ajándékkal sosem lőhetünk mellé. A nők azonban a  legritkább esetben örülnek szívből a hasznos ajándékoknak.

Viszont,melyik nő ne örülne egy szép ékszernek? Legyen az akár a kolléganőd, a legjobb barátnőd, az anyukád, a kislányod vagy akár a  nagymamád.

Az Ékszerkirály jelenlegi kínálatából következzen néhány csillogó, ezüst ékszer, amelynek az ára nagyon kedvező, csupán 10 000 Ft alatt van.

Közeleg a december első jeles napja, a Mikulás.  Ilyenkor szokás megajándékozni egymást egy kis aprósággal. Melyik nő ne örülne egy szép ékszernek, és annak, hogy gondoltunk rá? Legyen az akár a kolléganőd, a legjobb barátnőd, anyukád, kislányod vagy nagymamád. Az Ékszerkirály jelenlegi kínálatából bemutatok néhány ünnepi ékszert, amelynek az ára 5000 Ft alatt van. 

Hamarosan eljön az az időszak, amikor az emberek fejvesztve rohangálnak a bevásárlóközpontokban a tökéletes karácsonyi ajándékokat keresve. Sok férfi egy boldog párkapcsolatban nagy eséllyel dönthet úgy végül, hogy ékszert ajándékoz szerelmének. Ha már ékszer, akkor gyűrű. És ha már gyűrű, akkor miért-ne lehetne az eljegyzési is akár, ha a szeretett nő még nem a felesége?

A mai bejegyzésünkben a gyöngy ékszerek melletti másik klasszikusról, az arany ékszerek típusairól és a karátszámokról lesz szó. Az arany egy sárga nemesfém, mely a természetben elemi állapotban megtalálható. Évezredek óta használják, legfőképpen pénzkészítésre, ékszerek készítésére, mert időtálló és az értékét is tartja. Az aranyat különböző fémekkel társítva kapunk különféle ötvözeteket. Ezek az ötvözetek mindegyike lehet 9,14,18 és 24 karátos is. 

 

„Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa.”-Coco Chanel

A gyöngy nem is mondható igazi kőnek, hanem egy természetes anyag, amely egyik legkedveltebb alapanyag az ékszerkészítésben napjainkban is. A gyöngyös darabokat a XX. század legnagyobb stílusikonja, Coco Chanel hozta be a divatba, amelyek sikere azóta is töretlen.  Nem csoda hát, hogy  óriási népszerűségnek örvend a francia stílust kedvelő, kifinomult a nők körében.   

A Halloween egy ősi kelta hagyományokból kialakult ír ünnep, amelyet jellemzően október 31. éjszakáján tartanak. A hiedelem szerint ezen az estén a holtak szellemei beköltöznek az élőkbe, épp ezért az emberek, hogy összezavarják a holtak szellemeit, különféle jelmezekbe bújtak. Sokan előszeretettel választanak különleges, félelmetes vagy borzongató öltözetet, például szívesen öltöznek boszorkányos ruhába. Ehhez azonban a tökéletes ékszerválasztás is elengedhetetlen.

Gondolkodtál már azon, hogy valami igazán tartós, valós értékkel rendelkező ajándékkal lepd meg szeretteidet? Különleges alkalomra keresel meglepetést egy különleges személynek? Mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy gyönyörű medáljaink közül válassz egy személyre szóló darabot. Segítsünk dönteni?

Bármennyire is szeretjük a megszokott kiegészítőinket, mindig az újdonságok azok, amelyek igazán megdobogtatják a női szívet. Kínálatunk októberben is gyönyörűséges új kiegészítőkkel bővült, csodálatos ezüst darabokat rendelhettek meg tőlünk. Te tudtad, hogy az ékszerek nem csak az ember megjelenésének ékei? Hiszen a személyiség és az egyediség kinyilvánítására is kiváló eszközök.

Október kezdetével végre igazán elmondható, hogy megkezdődött az ősz. Előkerülhetnek a vastagabb ruhák, a réteges öltözködés kerül előtérbe, illetve a nyári kiegészítőket is őszi hangulatú darabok váltják fel. Ilyenkor is igazán változatos és színes megjelenés érhető el, hiszen szerencsére gyönyörű kiegészítők vásárolhatóak meg manapság, például nálunk is. 

Mostanra már lassacskán vége van az esküvő szezonnak és a nyaralási időszak is lezáródni látszik. Rengetegen vannak, akik a nagy igent a tengerparton, vagy egy különleges helyen pihenve szeretnék kimondani, azonban ez nem törvényszerű. Ilyenkor ősszel is feltehető a nagy kérdés, hogy aztán neki is ugorhassatok szervezni az esküvőt!

A zafír gyönyörű kék színe a tengert és a felhőtlen kék eget idézi, így nem is csoda, hogy a nyarat elbúcsúztató hónaphoz ez az ásvány köthető. Értékét nézve szorosan követi a gyémántot, illetve keménységben sem marad le tőle sokkal.

Karkötőid charmjaink segítségével egyedivé és különlegessé teheted, kifejezheted általuk az egyéniséged, ráadásul a charmokat cserélgetve pillanatok alatt akár egy teljesen újnak tűnő ékszert csatolhatsz fel a csuklódra.

Az évszakváltás mindig lehetőséget biztosít a megújulásra. Lehetőségünk van elengedni a múltat, stílust váltani, vagy akár csak valami új, eddig ismeretlen irány felé fordulni. A nyári ruhák idővel a szekrény aljára kerülnek, hiszen az időjárás is hűvösebbé válik. Sokan erre az időszakra időzítik a ruhatárcserét is, előszeretettel vásárolnak új darabokat. Ez egyáltalán nem meglepő, azonban semmiképp sem érdemes elfelejtkezni az ékszerekről sem!

Bár már közeleg a nyár vége, még egyáltalán nincs késő egy utolsó pillanatos álom utazáshoz. Az időjárás szerencsére még továbbra is felhőtlen, így teljesen érthető, ha van, aki még a közelgő nyaralását tervezgeti. Egy utazás alkalmával sem érdemes megfeledkezni az ékszerek viseléséről, hiszen egy jól megválasztott kiegészítő éke lehet viselőjének. De milyen szempontokat érdemes mégis figyelembe venni a csomagoláskor?

Évszaktól függetlenül a különböző ásványokból készült karkötők nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanis színes kövei, lógó amulettei igen mutatósak még egy borongós hétköznap is. Sokan nem tudják, hogy milyen kincseket hordanak a csuklójukon, azaz a felfűzött gyöngynek milyen jótékony hatással bír. Ezek a gyönyörűségek kiváló választásnak bizonyulhatnak a késő nyári-kora őszi időszakra, hiszen a meleg időhöz kiemelten passzol játékosságuk, ha pedig beáll a hűvösebb idő, segíthet felidézni a forró, örömteli napokat.

Az ezüst viselése jelentős egészségügyi előnyökkel jár. Bizonyítottan fontos szerepet játszik erőteljes anti-mikrobiális hatóanyagként a fertőzések elleni küzdelemben, valamint megfázás és influenza megelőzésében és a sebgyógyításban is. Segítheti a belső hőszabályozást és keringést is. Mindemellett pedig természetesen gyönyörű éke lehet a megjelenésünknek. 

Bár egy esküvő nem a külsőségekről szól, hanem a szerelemről és egy csodálatos kötelék megerősítéséről, biztosak vagyunk abban, hogy menyasszony és a vőlegény is tökéletesen szeretne kinézni a nagy napon. A megjelenéshez hozzátartozik nem csak a ruha, de a cipő, a kiegészítők, sőt mi több a smink és a frizura is. 

Míg napjainkban az időmérés eszközeként gyakran az okostelefonok szolgálnak, addig korábban az órák mindennapos szereppel és jelentőséggel bírtak. Bár a korszerű készülékek manapság igen nagy szeletet kiszakítanak a piacból, de a hagyományos karórák is bírnak még létjogosultsággal. A trendi, divatos darabokon túl sokféle klasszikus eleganciát képviselő óra is elérhető, s akár prémium kategória mellett is letehetjük a voksot. Ezek a kiegészítők nem csak praktikusak lehetnek, de majdhogynem ékszerekként funkciónálhatnak, hiszen esztétikus, divatos darabok is megtalálhatóak a piacon. 

Az esküvő nem csak az ifjú párnak kiemelkedően fontos nap, hanem a vendégek számára is egy csodálatos alkalom, hiszen tanúi lehetnek a szerelmes pár családdá válásának. Épp ezért az egész vendégsereg az alkalomhoz illő öltözékben jelenik meg a jeles eseményen,  a ruhának, a cipőnek és az ékszereknek is passzolniuk kell egymáshoz, hogy meglegyen a tökéletes összhatás.

A mai blogbejegyzésünkben azt mutatjuk meg, hogy jelenlegi kínálatunkból mely ékszerek bizonyulhatnak kiválónak, ha esküvői szettekre gondolunk: 

Mindenki tudja, hogy ha nyár, akkor fesztiválszezon! És hogy mi jellemzi ezt az időszakot? A színkavalkád! A fesztiválokra összeválogatott ruhadarabok alapvető előfeltétele, hogy minél színesebbnek és izgalmasabbnak kell lenniük. Egy fesztiválos outfit természetesen nem csupán ruhákat és cipőket jelent, hanem kiegészítőket is, többek között ékszereket. 

A peridot kizárólag zöld színben fordul elő. A követ a rómaiak az "éjszaka smaragdjának" is nevezik, varázslatos tulajdonságokat tulajdonítottak neki és úgy tartották, hogy éjjelente parázslóan izzik az ásvány zöldje.

Arany ékszer kínálatunk csodálatos, új darabokkal bővült, melyeket ezúton szeretnénk bemutatni két blogbejegyzésben. Kivétel nélkül mindegyik tökéletes választás lehet ajándékba, de ha csak saját magad szeretnéd meglepni egy egyedülálló darabbal, akkor is szívből ajánljuk újdonságainkat. Ha érdekelnek a korábban közzétett ékszer újdonságok, ne felejtsd el megnézni az előző blogbejegyzést sem!

Arany ékszer kínálatunk csodálatos, új darabokkal bővült, melyeket ezúton szeretnénk bemutatni két blogbejegyzésben. Kivétel nélkül mindegyik tökéletes választás lehet ajándékba, de ha csak saját magad szeretnéd meglepni egy egyedülálló darabbal, akkor is szívből ajánljuk újdonságainkat. 

A hüllők a bölcsesség és a tudomány jelképei, közel állnak a természethez és a valósághoz. Jelenlétük a békét és az örök igazságot szimbolizálja. A kígyó a mitológiában is nagyon elterjedt jelkép, már az ókori Egyiptomban is megjelent, a szimbólumot és csak azok hordhatták, akik már elérték az éber tudatállapotot. A keleti kultúrában a kígyó az emberben élő szexuális és teremtő életerő szimbóluma.

Az arany, már évezredek óta jelen van életünkben és már azóta ékesíti a nők fülét, dekoltázsát, csuklóját is. Ez a nemesfém az előkelőséget és az eleganciát árasztja női tulajdonosáról. Bár az ékszerdivat időről időre változik és átalakul, az arany soha nem válik elavulttá. 

A rubin neve a latin Rubeus szóból származik, jelentése pirosat jelent. A díszpompás vörös ásványok a legkedveltebb darabok, azonban színe a világos rózsaszíntől a sötét bordóig bármilyen lehet. Már a múltban is rendkívül értékes drágakőnek számított, az ókorban és a középkorban is.

Bár sokan nem tudják, de az óra nem csak arra szolgál, hogy mutassa az időt, ha megfelelőképpen viseljük, akár ékszere is lehet megjelenésünknek.

Az ékszerek nem csak divatosak, de az önkifejezés eszközei is. Kinyilatkoztathatjuk segítségükkel a zenei érdeklődésünk, a stílusunk és akár még a látásmódunk is. Mindannyain különbözőek vagyunk és ez teljesen rendben van, más stílusú ékszereket találunk szépnek. A fültágítók egy időben nagyon népszerű és egyben nagyon megosztó kiegészítők voltak és még most sem tűntek el nyomtalanul a köztudatból. 

Ahhoz, hogy az ékszereinket a lehető leghosszabb ideig tudjuk használni, elengedhetetlen, hogy megfelelően tároljuk kedvenc darabjainkat. Szerencsére ez nem igényel sok időt, azonban nagyon fontos, hogy betartsunk néhány alapszabályt!

A gyűrűk viselésének története hosszú múltra vezethető vissza. Sokan vannak, akik kifejezetten az ezüst gyűrű kínálta előnyöket szeretnék kihasználni, mások az aranyra szavaznak. A történelem során a gyűrűk sok különböző információt árultak el az emberről, különösen a társadalmi hovatartozás és az anyagiak tekintetében. Mára már, mint oly sok minden a gyűrű viselés is átalakult és az önkifejezés egyik módjává vált.

Talán elsőre nem is gondolnánk, hogy mennyi féle stílusban és formában érhetőek el manapság a bokaláncok. Mindenki megtalálhatja a hozzá passzoló darabot, hiszen színek és anyagok különböző variációit lehet megvásárolni, azonban figyelnünk kell arra, hogy az öltözködésünknek megfelelő darabot szerezzük be.

 

Rengeteg, különböző ízléssel rendelkező ember van a világon. Mindannyian különbözőek vagyunk és ez így van rendjén. Az ékszerekkel kapcsolatos preferenciáink sem teljesen ugyan olyanok, hiszen más anyagokat és textúrákat, más desingokat kedvelünk. Ha órát vásárolunk, mindenképpen azt kell figyelembe vennünk, hogy mi az ami nekünk tetszik, hiszen csak azokat a darabokat tudjuk majd jó szívvel viselni, amely küllemre is közel állnak hozzánk. Választhatunk ezüst vagy arany tokozással rendelkező órát, illetve a szíj anyagával kapcsolatban is lehetnek elképzeléseink. Mutatunk pár példát, saját kínálatunkból.

Az arany ékszereket nem csak azoknak érdemes hordani, akik az elegáns és esztétikus külsőre törekszenek, hanem azoknak is, akik élvezni szeretnék az arany ékszerek jótékony hatásait. Ha rendszeresen viseljük kedvenc darabjainkat, meglepő dolgokra lehetünk figyelmesek a testünkkel kapcsolatnban. 

Vannak gyönyörű és páratlan ezüst ékszerek, amelyek kivétel nélkül azt az érzést keltik viselőjükben, hogy igazán különlegesek. Azonban az ékszerek gyakran sokkal többek egy csillogó kiegészítőnél, rengeteg érdekesség és különlegesség köthető hozzájuk, úgy is mondhatjuk, hogy történetük van. 

Bár a gyöngy a valóságban tulajdonképpen nem is igazi kő, hanem egy természetes anyag, óriási népszerűségnek örvend, különösen nyáron. Évezredek óta az egyik lekedveltebb alapanyag az ékszerkészítés területén.

A karikagyűrű a férfi és a nők közötti szövetség ősi jelképe. Egy esküvő megtervezése rendkívül nehéz és gyakran stresszes folyamat, hiszen mindenki arra vágyik, hogy a házasságkötésének a napja tökéletes és felhőtlen legyen. Az előkészületek rendkívül nagy odafigyelést igényelnek és bár elsőre talán nem tűnik nehéznek a folyamat, de a megfelelő karikagyűrű kiválasztása is bonyodalmakat okozhat.

Az arany ékszerek a mai napig nem veszítettek semmit népszerűségükből. Ékszert ajándékozni mindig tökéletes választás lehet, hiszen nincs olyan, aki ne örülne egy tökéletesen kiválasztott, gyönyörű kiegészítőnek. Aranyból készült ékszert ajándékozni pedig különsen nagy jelentőséggel bír.

Nem mindig egyszerű megtalálni a számunkra tökéletes ékszert. Megeshet, hogy bizonytalanok vagyunk és amiatt nem találjuk meg a hozzánk illő darabokat, de az is lehet, hogy túl határozott elképzeléseink vannak és nehezen hozunk kompromisszumot. Ez teljesen természetes, viszont ha jól választunk ékszert magunknak, nem is kell kompromisszumot kötni. Ezúttal szeretnénk néhány pénztárcabarát ezüst darabot a figyelmetekbe ajánlani. 

Néhány hete már volt szó arról, hogy hogyan tisztíthatjuk meg otthon megfelelő módon ezüst ékszereinket, ezúttal pedig az arany darabok alapos tisztítása kerül középpontba. Bármilyen szép ékszereket is választunk, ahhoz, hogy emelt fővel viselhessük őket az ápolásuknak is kiemelt figyelmet kell szentelnünk.

A karikagyűrű a világ egyik legismertebb szimbóluma, hiszen ennek az ékszernek a viselése kiemelt jelentéstartalommal rendelkezik. Ha valaki karikagyűrűt visel, azt üzeni a külvilágnak, hogy ő már tartozik valakihez, illetve, hogy összekötötte egy másik emberrel az életét.

Az ezüst ékszerek rendkívül népszerűek az ékszerkedvelők körében, hiszen egy esztétikus és divatos anyagról van szó, visszafogott eleganciát kölcsönönek viselőjüknek. Ha egy olyan időtálló darabot szeretnénk ajándékozni, amely minőségi, de a pénztárcánkat sem viseli meg túlságosan, mindenképpen ezüst ékszert érdemes választanunk.

A charmokat szépségük, egyediségük és személyre szabhatóságok miatt szeretjük nagyon, hiszen az összes stílus kedvelő megtalálhatják a nekik való darabokat gyakorlatilag bármilyen időszakra vagy eseményre. Ha szeretnénk megkezdni a következő évszakra történő hangolódást, már most májusban érdemes lehet az alábbi darabok közül kiegészítőt választanunk. 

A smaragd gyönyörű, zöld színét mindenki ismeri, hiszen egy rendkívül népszerű ásványról van szó. Ez a drágakő Amerika felfedezése előtt elképesztő ritkaságnak számított, azonban mostanra már mindenki ismeri a szóban forgó ékkövet.

Májusban már érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen kiegészítők lesznek számunkra elengedhetetlenek a nyár folyamán. Ebben az időszakban sokan igyekeznek kerülni a nehéz, hangsúlyos ékszereket, különösen kinti programok esetében, hiszen a nagy melegben inkább valami lazább, könnyebb viseletet preferálnak. Az alábbi fülbevalók tökéletes opciók lehetnek erre a célra, de ezeket viselve szerencsére még a nőies eleganciáról sem kell lemondanunk.

Az anyák napját világszerte rengeteg országban ünneplik meg, ami nem is csoda, ha figyelembe vesszük, hogy mennyire fontos szerepet töltenek be az édesanyák az életünkben. Különböző országokban más-más napokon ünneplik meg ezt a napot, Magyarországon május első vasárnapján szokás felköszönteni az anyákat.

A karika fülbevaló egy olyan klasszikus kiegészítő, amely vélhetőleg soha nem megy ki a divatból, a mai napig óriási népszerűségnek örvend, hiszen egy egyszerű, de nagyszerű időtálló darabról van szó. 

Április végéhez közeledve mostanra egyértelműen benne vagyunk a tavaszban, valószínűleg sokan már túl vannak a szezonális nagytakarításon és a szortírozáson is. Bár az időjárás igencsak szeszélyes, a legtöbben elraktuk a vastag téli kabátjainkat és a bundás csízmákat, az lenne a feladatunk, hogy élvezzük az emelkedő hőmérsékletet és a tavasz szépségeit. Ennek ellenére, mi emberek, hajlamosak vagyunk arra, hogy mindig inkább a jövőbe vagy a múltba tekintünk, ahelyett, hogy a jelent élveznénk, így, hogy segítsük a jelenre hangolódást, összeválogattunk néhány ékszert a tavasz kedvelőinek.

A Föld napja alkalmából április 22.-én rendeznek eseményeket világszerte, melyeknek fő célja, hogy felhívjuk a figyelmet a Föld természeti környezetének megoldására. A mozgalom egyik fő mottója a következő: "Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?"

Karkötőid charmjaink segítségével egyedivé és különlegessé teheted, kifejezheted általuk az egyéniséged, ráadásul a charmokat cserélgetve pillanatok alatt akár egy teljesen újnak tűnő ékszert csatolhatsz fel a csuklódra. Korábban már kifejtettük, hogy miért lehet egy charm-os karkötő tökéletes ajándék gyakorlatilag bárkinek, aki előszeretettel visel hasonló darabokat, most egy kicsit azzal fogunk foglalkozni, hogy hogyan teheted még esztétikusabbá és különlegesebbé karkötődet, ha már kiválogattad a hozzád tökéletesen illeszkedő charmokat.

A húsvét a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe, ugyanakkor a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének az ünnepe is. Legtöbben a családjuk körében töltik ezeket a napokat, a 21. században a sokan vannak, akik a finom falatok és az együtt töltött minőségi idő miatt szeretik legjobban ezeket a napokat, amelyekhez jó pár érdekesség is köthető.

A tavasz egyik első jele, hogy felébred a természet. Kibújnak az új hatások, minden zöldbe borul és ez az az időszak az évben, amikor a legtöbb kisállat születik. Újdonságaink között áprilisban leginkább állatos medálok kaptak helyt, bízunk abban, hogy állatkedvelő olvasóink megtalálják majd kedvencüket a következő darabok között. 

A magyar költészet napját Magyarországon április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Ezen a napon rengeteg kulturális programon van lehetőségünk részt venni, ezen rendezvényeken klasszikus és kortárs költők versei egyaránt megjelenhetnek. A versek az irodalom ékszerei, rengeteg érzést fejezhetnek ki, történetek széles tárházát mesélhetik el, egy igazán szívhez szóló vers életreszóló emlék lehet. A költészet napjának alkalmából szeretnénk kedveskedni Garay János költeményével.

 

 

 

 

 

Tavasz, Tintatoll, Költészet, Költői, Ír, Csendélet

A gyémánt a legkeményebb természetben előforduló ásvány, egyesek szerint minden szempontból tökéletes, rendkívül magas fokú a fénytörése és színszórása, fénye és átlátszósága is egyedülálló. Különlegessének tartják, hogy ez az egyetlen ásvány, amely csupán egyetlen elemből áll.

 

 

Gyémánt, Drágakő, Ékszerek, Drága, Luxus, Kristály

Az előző  bejegyzésünkben átvettük, hogy mit is lehet tenni annak érdekében, hogy megvédjük ékszereink épségét és tisztaságát, azonban a leggondosabb kezek között is előfordulhat, hogy időnként tisztítást igényelnek kedvenc darabjaink és ez teljesen természetes.

Március végére végre úgy néz ki, hogy búcsút inthetünk a hideg időnek. Lassan ismét a szekrény aljára kerülnek a sálak, előkerülhetnek a lengébb öltözetek is, végre a hétköznapokon is egyre inkább tudnak érvényesülni a nyakbavaló ékszerek is. Ennek apropóján szeretnénk ajánlani néhány egyedi és különleges darabot, amelyek a napokban kerültek fel a webshopunkba.

Idővel mindenkiben, aki szívesen hord különböző ékszerkülönlegességeket felmerülhet a kérdés, hogy hogyan is lehetséges teljes pompájukban megőrizni kedvenc darabjainkat, hogy azokon se a rendszeres hordás, se az idő vasfoga ne látszódjék. Habár csodatevő szerek erre a helyzetre sincsenek, egy kis odafigyeléssel jelentősen megnyújthatjuk kedvelt darabjaink élettartamát azzal, hogy már kezdetektől teszünk az elszíneződés ellen.

A víz világnapja minden évben március 22.-ére tehető. Célja, hogy felhívja a figyelmet annak fontosságára, hogy a tiszta víz elengedhetetlen mindannyiunk számára, illetve az édesvízkészletek veszélyeztetettségére is. Rengeteg aktuális és nagyon súlyos kérdés tehető fel az esemény kapcsán, amelyekről mindenképp érdemes elgondolkodnunk, ennek kapcsán pedig ezen a héten szeretnénk néhány ékszert is kedves Olvasóink figyelmébe ajánlani.

Idén sem érkezett gyorsan a tavasz, azonban így március közepére már úgy néz ki, reménykedhetünk a jobb időben. Sokan vannak, akik szeretnek tavasszal gardróbfrissítést tartani, ez a törekvés akár az ékszereinkre is kiterjeszthető. Hoztunk néhány újdonságot a hónapra, amelyek között talán mindenki megtalálhatja a kedvére való darabot.

 1. Ezüst charm, iránytű

Részletek: Ezüstből készült, cirkóniumkristállyal díszített, iránytűt ábrázoló charm karkötőre, nyakláncra. Súlya 1.5 g.

Ezüst charm, iránytű

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-iranytu

Március 15.-e az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kezdetének napja, amely nem csak munkaszüneti nap Magyarországon, de 1990 óta a magyar sajtó napját is ezen a napon ünnepeljük. Bár március 15.-e történetét mindenki ismeri, még ehhez az eseményhez is köthetőek olyan érdekességek, amelyekről talán még sokan nem hallottak.

Az álomfogó eredetileg az észak-amerikai kultúrából terjedt el, fűzfából és szőtt hálóból készítették el, személyes, illetve szentelt kiegészítőkkel díszítették. Ennek a tárgynak a hagyománya az ojibwa törzsből származik. Úgy tartják, hogy az álomfogót az ágy fölé kell akasztani és különleges erejének köszönhetően megvédi a gyermekeket a rossz álmoktól. Az indiánok abban hisznek, hogy a jó álmok átjutnak a nyílásokon, a rossz álmok viszont csapdába esnek a hálóban. Egyes legendák szerint a tárgy varázsereje a hitben rejlik és addig működik, míg az emberek hisznek a talizmán varázserejében.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-alomfogo-rosegold

 

7 szabály a hangsúlyos ékszerek viselésére

(7 Rules for Wearing Statement Jewelry)

 Képtalálat a következőre: „wearing jewelry”

Az ékszer tökéletes módja annak, hogy életet adjunk egy öltözéknek és fokozzuk a legjobb jellemzőit. Mi más lehetne a legjobb módja ennek, mint kiegészíteni kinézetünket egy merész, feltűnő és figyelemfelkeltő hangsúlyos ékszer darabbal?

A hangsúlyos darabokat arra tervezték, hogy szórakoztassanak, de helytelen hangsúlyozást is létrehozhatunk, ha nem helyesen hordjuk őket.

A hangsúlyos ékszerek szépsége abban rejlik, hogy csak egy darab használata is elegendő a teljes ruházatunk feltűnőségére. A legfontosabb, hogy egyszerű legyen, akár egy nagy szemet gyönyörködtető darab köré építjük ruházatunkat, akár jól kiegyensúlyozott hangsúlyos ékszerekkel hozzuk létre kinézetünk feltűnő egyensúlyát.

A koktél gyűrűktől a mandzsetta karkötőkig és nyakláncokig, a hangsúlyos ékszerek mindenféle formában, tervezetben, színben és méretben léteznek. Csodát tehetnek egy egyszerű ruha elkápráztatásában, vagy segíthetnek figyelmet kelteni azon részeinkre, melyeket hangsúlyozni szeretnénk. Akárhogy is, győződjünk meg róla, hogy követjük a szabályokat abban, hogy az emberek csodálattal tekintsenek ránk döbbenet helyett.

Az ezüst ékszerek viselésének egészségügyi előnyei

Már az ókortól fogva az emberek úgy vélték, hogy a drágakövek és ásványi anyagok gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek. A hangulat gyűrűk szórakoztatási aspektusától kezdve egészen azon amulettekig, melyek elhárítanak bizonyos veszélyeket, nem túl nehéz olyan ékszert találni, mely misztikus hatalomra utal.

Ékszer etikett

 Woman showing off colorful bangle bracelets

Az emberek már évszázadok óta hordanak ékszereket, javítva ezzel általános megjelenésüket, illetve, hogy státuszukat szimbolizálják ezzel. Míg a trendek jönnek és mennek, van néhány alapvető elv, mely időtlen. Az egyik legfontosabb hogy törekedjünk az öltözékünknek megfelelő ékszereket válasszunk kiegészítőként.

Bokaláncok viselése

Manapság, a bokaláncok a 2016-os tavaszi/nyári kiállításokon megfigyelhető fő ékszerek egyikét alakítják. De vajon vajon valóban divatos kiegészítőknek tekinthetők a bokaláncok?

 

Képtalálat a következőre: „anklet on girl”

Mi az a ROSE GOLD?

 

Képtalálat a következőre: „rose gold jewelry”

 

 

 

Milyen jegygyűrűt viselnek a celebek?

 

A jeggyűrű a szerelem jelképe. Két ember közti szerelmet, egymásra találást szimbolizálja. A jegygyűrű továbbá a házasság előtti elköteleződés, a házasságra való elígérkezés jele.

 

Az alábbi cikkben bemutatjuk, hogy a celebek milyen jegygyűrűket hordanak.

 

Hangulatgyűrűk

 

A hangulatgyűrűkben levő kristály színe megváltozik a viselője hangulatának hatására. De hogy is van ez pontosan?

 

Képtalálat a következőre: „mood ring”

Az ékszer a nőké – de ez nem mindig volt így!

 

 

 

Mai kultúrákban főleg a nők viselnek ékszert, bár a férfiakon is lehet látni egy-egy darabot. Hagyományosan ugyanakkor az ékszer viselés szokását a nőknek tulajdonítjuk. Ennek fényében kicsit talán furcsa és meglepő lehet, hogy ez nem mindig volt így, sőt, voltak olyan korszakok a történelem során, amikor kifejezetten a férfiak kiváltsága volt az ékszer viselése. Persze ezekben az időkben nem csupán az volt az ékszerek célja, hogy viselőjük divatosabbá, feltűnőbbe tegye a megjelenését, az ékszer ekkor sokkal inkább státuszszimbólumot képviselt.

Ékszert ajándékba? Csak ha ismered, akinek vennéd!

Szép és mindenkinek jól áll az ezüst

 

 

Hagyományosan az arany ékszerek képviselnek komolyabb értéket, ennek ellenére vannak, akik nincsenek vele kibékülve. A klasszikus sárga arany nem mindenkinek tetszik, és ha őszinték akarunk lenni, nem is áll jól mindenkinek. Hiába értékes és elegáns, ha éppen nem tetszik, nem fogjuk viselni, és ha nem áll jól, el fogja rontani a megjelenésünket.

Válassz ékszert a ruhádhoz!

 

A viselt ékszerek kiválasztása során számos szempontot vehetünk figyelembe. Nézhetjük, hogy mennyire érezzük magunkénak a stílust, mennyire megy a hajunkhoz, szemünkhöz, bőrünkhöz az adott ékszer. Ez fontos is, mert az lesz az igazán jó választás, ami minden szempontból passzol hozzánk, és ebben fogjuk a legjobban is érezni magunkat, ami egyértelműen látható a kisugárzásunkon. De van egy fontos szempont, amiről nem szabad megfeledkezni: az ékszer az öltözékünkhöz is kell, hogy passzoljon.

MI AZ A PANDORA ÉKSZER?

 

A PANDORA kiváló minőségű anyagokból készült, kézzel készített és modern ékszereket tervez, gyárt és forgalmaz megfizethető áron. A PANDORA ékszereket több mint 100 országban értékesítik hat kontinensen, mintegy 7,700 értékesítési ponton, köztük több mint 2400 üzletben.

Levél mintás ezüst gyűrű, 8Ezüst gyűrű kék kristállyal, 8-as méret

Swarovski kristályok vs. gyémántok

 

Az ékszerek iránt érdeklődők körében gyakran találkozni azzal a kérdéssel, hogy tulajdonképpen mi a különbség a Swarovski kristályok és a gyémántok között. Honnan ered az árkülönbség, és mit kaphatunk a pénzünkért egyik vagy másik esetében? Cikkünkben most erre kívánunk választ adni.

Sterling ezüst vagy tiszta ezüst: mi a különbség?

 

Ékszervásárlás során gyakran esik a választás az ezüstre. Nem csak korrekt ára miatt van ez így, hanem diszkrét megjelenése és a belőle készült rendkívül sokféle kiegészítő apropóján is. A kínálatban nézelődve nem csak az ezüst, hanem a sterling ezüst kifejezéssel is találkozhatunk. De mégis mi a különbség a kettő között? Melyiket érdemes vásárolni akkor, ha valóban megbízható minőséget szeretnénk kapni a pénzünkért? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

A bokalánc történelme és megfelelő viselése

 

A kiegészítők piacán egyre nagyobb népszerűségnek örvend a bokalánc, amely főként tavaszi-nyári szezon kedvence. Ennek oka nyilvánvaló, hiszen rendszerint ezek a hónapok azok, amikor a szandálok, papucsok szabadon hagyják a lábfejet, ezzel láttatva a viselt darabot. A kínálat minden korábbinál szélesebb, és a természetes, gyöngyökből készült alapanyagok mellett a bizsuk, és természetesen az arany, valamint az ezüst is jelen van a piacon.

Képtalálat a következőre: „sexy anklet”

Ismerd meg a legnépszerűbb fülbevaló típusokat!

 

Az ideális kiegészítőket keresed? Fontosnak tartod a minőséget, de az árak sem elhanyagolhatóak számodra? Ha sorra vennénk a napjainkban népszerű ékszer fajtákat, akkor a fülbevalók minden valószínűség szerint vezető helyet foglalnának el közöttük. Bármilyen alkalomra megtalálhatóak a megfelelő stílust képviselőek a kínálatban, és korosztálytól függetlenül szívesen viseli ezeket az ékszereket a gyengébbik nem.

Az ezüst ékszerek megfelelő tisztítása

 

Ha sorra vennénk a legnépszerűbb kiegészítő alapanyagokat, akkor az ezüst minden valószínűség szerint előkelő helyet foglalna el. Nem csak ára szól mellette, hanem a bőrbarát alapanyag és a ruházattal történő egyszerű variálhatóság is. Egyetlen hátulütője azonban akad az ezüstnek, ez pedig nem más, mint az, hogy idővel befeketedik.

Hogyan válasszunk és vásároljunk ezüst ékszert?

 

Az ékszerek viselése nem új keletű dolog, hiszen már évezredekkel ezelőtt is fontos szerep jutott nekik. Míg azonban egykoron a társadalmi hovatartozás vagy éppen az anyagiak fontos mércéjeként szolgáltak a kiegészítők, addig napjainkban már egyértelműen a vonzó megjelenést szolgálják. Egy eltalált nyaklánccal kihangsúlyozható a nyak kecsessége, a megfelelő karkötő pedig a csuklót varázsolja nőiessé. A gyűrűk szimbolikus jelentőséggel is bírhatnak, a fülbevalóval pedig az arcra irányíthatjuk a tekintetet.

 

De vajon mi alapján érdemes kiválasztani a mindennapokban viselt ékszereket? Milyen típusok bizonyulnak a leginkább ideálisnak adottságainkhoz? Cikkünkben az ezüst ékszerek kiválasztásához igyekszünk néhány hasznos tanáccsal szolgálni.

A karórák története és fejlődése napjainkig

 

Míg napjainkban az időmérés eszközeként gyakran az okostelefonok szolgálnak, addig korábban már az is nagy szó volt, hogy feltalálták a hordozható órát. Bár a korszerű készülékek manapság igen nagy szeletet kiszakítanak a piacból, de a hagyományos karórák is bírnak még létjogosultsággal.

 

A trendi, divatos darabokon túl sokféle klasszikus eleganciát képviselő óra is elérhető, s akár prémium kategória mellett is letehetjük a voksot. De vajon mikortól számítjuk a karórák történetét? Milyen fázisokon ment keresztül a karóra fejlődése? Cikkünkben ilyen kérdésekre is keressük a válaszokat.

Gyűrű kisokos – melyik ujjon milyen gyűrűt viseljünk?

A gyűrűk viselésének története évezredes múltra tekint vissza. Sokan vannak, akik kifejezetten az ezüst gyűrű kínálta előnyöket szeretnék kihasználni, mások az aranyra szavaznak. A történelem során a gyűrűk gyakran a társadalmi hovatartozás és az anyagiak szimbólumaként szolgált, napjainkban inkább az önkifejezés egyik módja. De vajon miről árulkodik az, hogy melyik ujjon viseljük a választott darabot? Míg a szerelem és az összetartozás jelképének számító jegygyűrű nyilvánvaló jelentéstartalommal bír, addig a többi ujjon levők szimbolikája már kevésbé ismert. Ezeknek igyekszünk most utánajárni.

 

Már az ókorban is úgy vélték az emberek, hogy az ujjak felelősek a személy bizonyos jellemvonásaiért, ezért korántsem mindegy, hogy melyiken viselünk gyűrűt.

5 hasznos tipp az ezüst fülbevalók kiválasztására és beszerzésére egy webáruházból

 

Az ezüst ékszerek régóta töretlen népszerűségnek örvendenek. A kiválóan társítható és kihasználható kiegészítők megfizethető áron beszerezhetőek, így bárki számára megfelelőek lehetnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan nem kedvelik az arany feltűnő színvilágát, és éppen ezért teszik le a voksot az ezüst mellett fülbevaló beszerzése során is. Akár online is megrendelhetőek a kiszemelt darabok, ezzel kihasználva a webáruházak nyújtotta kényelmet. Lássuk, mire érdemes figyelni az ékszer fülbevaló választás alkalmával!

Az eljegyzési- és karikagyűrű története

A gyűrűk mindig is különlegesnek számítottak, ugyanis bármelyik ékszereknél jobban kifejezhetik két ember összetartozását.

Ha fülbevalót keresel…

A fülbevaló manapság a leginkább elterjedt ékszerek közé tartozik, a hölgyek döntő többségének fülében megtalálható ez a divatos kiegészítő. Azonban régen ez egészen máshogy volt, és nem csupán egy trendi dísz volt.

 

 

 

Miért az ezüst ékszer?

Ha meghalljuk az ékszer kifejezést, a legtöbbünknek először aranyból vagy ezüstből készült ékszerek jelennek meg lelki szemei előtt, ami korántsem a véletlennek köszönhető. Ez a két fém volt, ami már az ősi időkben megragadta az emberek figyelmét egyedülálló fényével, csillogásával és könnyen formázhatóságával. Az ókor korai korszakában, amikor még csak elemi formában ismerték, az ezüst ára megegyezett az arannyal, majd amikor felfedezték, hogy az előbbi vegyületekből is előállítható, az aranyhoz viszonyított értéke folyamatosan csökkent. Háromezer évvel ezelőtt még két kilogramm ezüst értéke felelt meg egy kg arany értékének, viszont a középkorban ez az arány már 13 volt.
Manapság 65 körül mozog a két fém árának aránya, azonban a 20. század első felében volt magasabb is a különbség.

Bár a charm első ránézésre akár a medál szinonímája is lehetne, azonban mégis kicsit mást jelent. A charm angol eredetű kifejezés, ami amulettet, bővebb értelemben varázserejű vagy szerencsét hozó tárgyat jelent.

 

Ha nyár, akkor fesztiválszezon, és ha fesztiválszezon, akkor igazi színkavalkád! A fesztiváloknak már-már saját dress-codejuk van, aminek alapvető ismérve, hogy minél izgalmasabb és színesebb, annál jobb. Egy fesztiválos outfit természetesen nem csupán ruhákat és cipőket jelent, hanem kiegészítőket is, többek között ékszereket. Persze több okból is körültekintően kell választanunk, például nem érdemes nagyon hosszú nyakláncokat viselni, ugyanis könnyedén beleakadhatnak valamibe; ajánlott inkább rövidebb darabokat a nyakunkba akasztani.

Lépten-nyomon a rózsaarany színt látod? Ez nem véletlen! Az aktuális trendek egyik vezető
színe a rozéarany, amely nem csupán az ékszerek és kiegészítők, hanem a smink,
lakberendezés, mobiltelefonok és más területek színeibenis visszaköszön. Te is
beleszerettél? Nem csodáljuk…

Az ékszereket, drágaköveket és egyéb kincseket a történelem folyamán mindig is ékszerdobozokban tartották, azonban ezeknek nem csak a formája és anyaga mutat elképesztő változatosságot, de még a pontos funkciójuk is. Manapság egy ékszerdoboz legfőbb feladata, hogy az éppen nem hordott ékszereink ne kallódjanak el, és egy helyen tudjuk őket.

 

 

Szinte biztos, hogy valahol, valamikor te is hallottad már a Swarovski nevet, és talán még a csillogó ékszerek képe is megjelenik lelki szemeid előtt. Azonban érdemes többet is megtudni róluk, mivel nem csak különleges szépségükről híresek, de történetük is igazán érdekes.

 

 

 

A december jellemzően az ünneplés időszaka, amikor karácsony közeledtével az emberek kisebb-
nagyobb ajándékokkal lepik meg családtagjaikat és barátaikat, esetleg kedves ismerőseiket,
kollégáikat. Felmerülhet a kérdés, hogy mióta van ez így? Mikor kezdték az emberek megajándékozni
szeretteiket decemberben? A kérdés bár egyszerűnek tűnhet, valójában meglehetősen összetett, és
nincs rövid, egyértelmű válasz rá.

 

 

 

A Pandora ékszerek professzionálisan ötvözik a modernt és a klasszikust. Ezek az ékszerek mindig is a kifinomultságot és az igazi nőiességet testesítették meg, nem hiába rajonganak nők ezrei a márka ékszereiért. Az eredeti Pandoráknak bizony borsos ára van, amit sajnos nem mindenki engedhet meg magának. Az Ékszerkirály webáruházban viszont rengeteg Pandora stílusú karkötőt, fülbevalót, gyűrűt, nyakláncot, és hozzájuk passzoló charmot találsz.

 

Biztosan Te is találkoztál már az ősi Hamza vagy Fatima keze szimbólummal, amit gyakran
láthatunk pólókon, ékszereken, dísztárgyakon. Olyan ábra ez, amelyet mindenki látott már,
de alig tudják néhányan akár csak az elnevezését is. Ez a szimmetrikus, ötujjú kéz – közepén
gyakran szemmel ábrázolva – sokak számára csupán egy divatos motívum, ami jól néz ki,
csak kevesen tudják a valódi jelentését.

 

 

A mandzsettagombokat hagyományosan a férfiak félig formális estélyi viseletével, a szmokinggal társíthatják, ám ezek az ékszerek meglepően sokféle felhasználási móddal rendelkeznek: bármilyen hosszú ujjú inggel használhatók, amiben megfelelő lyukak vannak.

 

Mandzsettagomb, csíkos, kék

 

Nyár, azaz élénk, élettel teli, meleg színű, legyen akár nap sárga, zsálya zöld, mélykék vagy tűzpiros. A lényeg, hogy elrugaszkodjunk a megszokott színektől és formáktól, ebben pedig nagy segítségünkre lehetnek a kiegészítőink, melyeket bárhol, bármilyen összeállításban viselhetünk.

Az esküvői hagyományok szerint az esküvő napján a menyasszonynak viselnie kell valami új, régi, kék és kölcsönkapott kiegészítőt. Milyen kiegészítőket viselhetnek az arák? Lehet a kék árnyalataiból karkötőt, vagy akár teljes ékszer szettek közül is választhatnak a nagy napra.

Ősidők óta a férfi és a nő közötti szövetséget jelképezi a karikagyűrű. Ezzel fejezzük ki az egymás iránt érzett szerelmet, hűséget és az összetartozást.

A karikagyűrű jelentése az örökkévalóságot, valamint a Napot és a holdat szimbolizálja. A formája a soha el nem múlást, vagyis az örök szerelmet fejezi ki.

Manapság egyre gyakoribb olyan ékszert hordani, ami kapcsolódik az életünkhöz, emlékeinkhez, családunkhoz. Különösen a charmok azok, amelyeket akkor vásárolunk, amikor egy jellegzetes ponthoz értünk, legyen az a 18. születésnapunk, kiskutya vásárlás, a szerelmünk megpecsételése…

Nyáron, télen, évszaktól függetlenül szívesen magunkra öltjük a natúr köves karkötőket, mert a színes kövei, lógó amulettei igen mutatósak még egy borongós hétköznap is. Azonban sokan nem tudják, hogy milyen kincseket hordanak a csuklójukon, azaz a felfűzött gyöngynek milyen jótékony hatással bír.

Az ékszerviselet hosszú évezredek óta jelen van életünkben. Eredetileg a szexuális vonzerő miatt hordták, hiszen a színes, fényes tárgyak felhívták a férfiak, és a nők figyelmét is, ezzel pedig a szépség és a tetszeni vágyás szimbólumává emelték az ékszereket. Később pedig a gazdagságot szimbolizálta a sok arany ékszer.

Ugyan testékszereket (fejdísz, fülbevaló, nyaklánc, karkötő) manapság a nők viselnek, de a történelmi korokban, más kultúrában ez a férfiak kedvenc kiegészítői voltak, melyek mára már nagy szerepet játszanak a divatban – leginkább a karkötő, karóra. Miben tud a férfiaknak kedvezni az Ékszerkirály? Számos karkötőt, óraszíjat, de még karikagyűrűt is tartogatunk a férfidivat számára.

A hosszú nyár után, most beköszöntött az ősz, amit valamennyien nem kedvelünk, mert elkezdődik az iskola, rövidülnek a nappalok, kiszámíthatatlanná válik az időjárás és a lelkünkben egy szomorkásabb időszak veszi kezdetét. Pedig az ősz igazán gazdag évszak; ekkor költötték a legtöbb verset, a szőlészek készítik a jobbnál-jobb borokat, a divatban pedig megjelennek a vakmerő színek, mint a mustársárga, mélyzöld, bíbor és a föld színek  árnyalata. Pont ezért érdemes feldobni az ékszerkészletet is, hogy az otthoni dekoráció mellé, a ruhatárunkhoz is illjenek a kiegészítőink.

Az ötvösség a nemes- és félnemes (réz, ón) fémek ötvözeteik feldolgozását jelenti. Az ötvösművészet két leggyakoribb alapanyaga az arany és az ezüst. Az arany nem oxidálódik, azonban az olvadási foka igen magas: olvadáspont (1064,43 °C). A csekély keménysége pedig, a könnyű megmunkálást teszi lehetővé. Emellett az arany igen nagy nyújthatósággal rendelkezik.

Bizony, az ékszerekkel kapcsolatban is léteznek mítoszok, babonák, vagy téves elképzelések, melyben sokunk hisz és bízik az erejében. Az ékszerek mindig is nagy figyelmet kaptak, ezt már csak a mítoszok számából következtethetjük, melyek az ékszerekről, drágakövekről szólnak. Ezek azonban, igen rossz hatással vannak a 21. századi vásárlókra, hiszen van, hogy egy ilyen tévhit miatt nem hordunk olyan anyagú, formájú, színű ékszert, amilyet valójában szeretnénk.

Senkinek nem idegen az az érzés, amikor elfelejtjük levenni az ékszerünket a gyógyfürdőben, majd az elszíneződik, bemattul. Ugyan a karcokat és a matt felületet szakember tudja csak orvosolni, de az elszíneződés ellen tudunk néhány otthoni technikát javasolna.

Mindannyiunk nevében írhatom, hogy az egyszerű és gyors vásárlás hívei vagyunk. Ha már el kell menni a boltba, akkor az már nem egyszerű, - mert otthon hagytam a listám, bezárt már az üzlet, stb. – és gyorsnak sem mondanám. Azonban mennyire örülünk annak, ha webshopból rendelhetünk, hiszen a pontos leírásban megtaláljuk a termék részleteit, kiválaszthatjuk a színt, esetleg méretet és már csak meg kell rendelni, majd várni, hogy megérkezzen a várva várt ajándék. Igen ám, de nem minden esetben olyan egyszerű ez a rendelési folyamat, így van, amikor félbe hagyjuk a vásárlást, mert nem egyértelmű a folyamat menete. Más weboldallal, illetve webshoppal ellentétben azonban, az Ékszerkirály lehetővé tette, hogy a legkönnyebben és legátláthatóbban tudjunk vásárolni, szebbnél-szebb ékszereket.

Az arany, már évezredek óta jelen van életünkben. És csaknem ilyen régóta ékesítette a nők fülét, dekoltázsát, csuklóját is. Ez nem csupán az arany ékszerekre vonatkozik, hanem általánosságban az ékszer divatára. Azonban ez a nemesfém az előkelőséget és az eleganciát árasztja női tulajdonosáról.

https://www.ekszerkiraly.hu/14k-arany-sziv-alaku-fuggo-medal-kristalyokkal

Érdekes lenne belegondolni, hogy vajon hány olyan személy, vagy szervezet működik a világban, akik egészen illegális módon ékszerrablással keresik a kenyerüket, sőt ezáltal híressé is váltak. Nézzünk meg néhány „ikonikus tolvajt”:

Rózsaarany, rozé arany, vagy hívjuk rose gold-nak is. Ez talán 2016-2020-as év valódi és állandó színe, amit a körmünkön, ruhánkon, telefontokunkon, és természetesen az ékszereink segítségével viselünk. De vajon ez lesz a 2021-es év színe is? Miért ennyire népszerű kiegészítő szín a rose gold?

 

Fontos megemlíteni azokat a visszajelzéseket, melyek azt igazolják, miért jó online vásárolni és ez mára már mennyire egyszerű és megbízhatóvá vált. Igen ám, de mit szólnak maguk a termékek? Ki hordja őket és milyen véleménnyel vannak azokról az ékszerekről, melyeket vásároltak? Összegyűjtöttünk néhány olyan kedves vásárlói visszajelzést, amely megdobogtatta a szívünket!

2020-ban nagy divatnak örvend az összes állatos kiegészítő; legyen az akár felnőtteknek való plüssfigura, táska, óra, telefontok és az ékszerek, de itt nem csak a charmokról beszélhetünk! Viseljük az állatkákat a fülben, ujjakon és a nyakunkban is. Milyen állatokat hordunk legszívesebben? Amelyeknek mondanivalójuk van számunkra: a saját kis kedvencünk típusát, madarat, mert az a szabadság és béke jelképe, illetve azokat az állatokat szeretjük még, melyekről megannyi videót nézünk, képeket mentünk róluk és azt szeretnénk, ha 5-6 várna minket otthon. Ezek pedig valójában a CICÁK!

Az életfa napjaink egyik legdivatosabb motívuma. Kérünk ilyen tetoválást, a design bútorokat ékesíti, esküvőkön dekorációs elemként használjuk és természetesen egyre több ékszeren megjelenik, mint lógó medál, hiszen különleges jelentéssel bír.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-zold-eletfaval

Mikor egy pár életében eljön a nagy pillanat és felmerül bennük egy tömérdek kérdés: Milyen legyen a karikagyűrű?  Arany vagy Ezüst?  Köves vagy egyszínű? Hol érdemes megvenni? Akkor itt egy kis segítség, hogy a nagy nap tökéletessége az apróságokban se vesszen el.

Az első karórák a 19. században jelentek meg a pilóták csuklóin. Hamar elterjedt, és idővel több óra gyártó is megjelent a piacon. A fejlődés és az újdonság utáni érdeklődés ennek az iparágnak sem szabott határt. A digitális órákat szinte egyből követték a különböző okos órák.

Az arany láncok már az ókori civilizáció idején is nagy szerepet kaptak a méret és forma megkülönböztetése miatt.

Már ekkor kézzel készítették őket a mesterek saját ízlésük szerint. A kézimunka miatt a gyártási folyamat igen lassú volt, emiatt az árakat magasra kellett emelni, hogy a munkába fektetett idő megtérüljön a mestereknek, így csak a felsőosztály engedhette meg magának, hogy megvegye ezt a nemes ékszert.

Ugyan még csak október végét írjuk, mégis már most észrevehetjük, hogy a boltokat ellepték a karácsonyi mintájú édességek, illetve megjelentek a karácsonyi díszfigurák. Hogy miért kell minden évben egyre hamarabb kezdeni a karácsonyi kiárusítást? Azért, mert aki ki akarja hagyni a nagy tömeget, az most szemfülesen megvesz minden dekor kelléket, és ajándékot, így neki már nem kell stresszesen ajándékok után futnia.

A férfiak először a 13. században ékeskedtek a mandzsettagombbal, mint alkalmi ékszer. Kezdetben lánccal készítették, majd a 17. században egyre elterjedtebb és népszerűbbé vált.  Innentől kezdve nem csak alkalmakra, hanem hétköznap célra is viselték. Kezdetben a láncos kialakítást részesítették előnyben, azonban idővel újabb, népszerűbb formák is vonzani kezdték az embereket.

https://www.ekszerkiraly.hu/Mandzsettagomb-szogletes-Swarovski-kristallyal-tan

A szimbolikus ékszerekről szóló első bejegyzésben, már elhintettünk néhány igazán kedvelt motívumot, melyeket a jelentésük miatt kedvelik viselőik. Most nézzük meg, melyek azok a charmok, amelyeket egy különleges pillanat, emlék, személy vagy időszak miatt hordanak a charm rajongók.

Házasságban, de még tartós párkapcsolatban is meg szokás lepni egymást: általában valami olyannal, ami emlékeztet a párunkra, vagy aminek igazán örülne ilyen alkalomból. Olykor ezzel az aprósággal könnyebb kifejeznünk az odaadásukat, szerelmüket a másik iránt. Évfordulót nem csak akkor ünneplik a párok, ha már összeházasodtak, hanem akkor is, amikor meg akarnak emlékezni a már együtt töltött éveikről.

Magyarország történetében meghatározó és ismert név az Eszterházy. Talán először, amikor meghalljuk ezt a főnemesi nevet, a süteményük jut eszünkbe, de ezen kívül még számos jellegzetességet hordoz a család a neve. Mi azonban az őket megillető ékszerekről fogunk mesélni a cikkünkben.

Az ékszer kultúra kialakulását évezredekre vezethetjük vissza, ennek története pedig érdekes részleteket rejt. Ezeket gyűjtöttük össze egy rövid összefoglalóba, hogy minden ékszert kedvelő hölgy tudja, hogyan, minek köszönhetjük ezt a viseletet.

Minden szín jelentéssel bír, ami kihatással van a hangulatunkra, a személyiségünkre, sőt az öltözködésben kifejezi a stílusunkat. Nem hiába részesítik sokan előnyben a szín és stílustanácsadók segítségét, mivel egy jól kiválasztott árnyalat, megváltoztathatja az életünket. Noha, ezáltal nem kapunk új munkát és még a lottón sem nyerünk, de a kisugárzásunkat mindenképp megváltoztatja, ami által szert tehetünk néhány bókra, vagy akár egy új párkapcsolatra.

A gyémántoknak egytől-egyig különleges vonzereje van, hiszen a fényességével nincs olyan személy, akit ne babonázna meg. Ugye jól mondom, hogy ezt a ragyogást, bizony egyik kőnél sem láthatjuk viszont? Ami még különlegessé teheti a fényes felület varázsát, az pedig nem más, mint a formája, amivel megkülönböztethetjük őket egymástól.

Az öt legnépszerűbb forma, - melyet megtalálunk az ékszerboltokban, a hölgyeken és a listák élén – a kerek, cushion, ovális, négyzet és végül, de nem utolsó sorban a smaragd.

1977-ben a magyar történelem ötvösművészetében nem mindennapi esemény lépett fel, ugyanis előkerültek a nagyszentmiklósi aranykincsek. Ezek az aranyból készült csodák az avar korban készülhettek, - stílusukat tekintve. Azonban az ötvösművészet korán sem itt kezdődött…

Közel két héttel Karácsony előtt, már bizonyára mindenki beszerezte a giccses szobrokat, az illatgyertyákat, égőket, a sütnivaló hozzávalóit. Ennél az ünnepnél különösen fontosnak tartjuk, hogy minden pontosan legyen összeválogatva, szín, minta és illat szerint, - már ha ételről beszélünk. Így nem is lehet kérdés, hogy az ünnepi outfitünknek is passzolnia kell a dekorációhoz és a párunk öltözékéhez, ezért összegyűjtöttünk néhány olyan színt és formát, mellyel biztos összeegyeztethető lesz a Karácsonyi idill.

A protokoll és etikett szakkönyvei, jóformán mindenre kitérnek, viszont arról egy szó sem esik, mit illik és mit nem illik viselni az ékszerek terén. A részletek azonban igen fontosak ezen a területen is, hiszen honnan tudjuk, mit szabad egy orvosnak/tanárnak/irodai dolgozónak/eladónak… Lessük le, hogy a kollégák mit viselnek és mi is csak annyit engedjünk meg magunknak? De mi van akkor, ha nekünk teljesen másfajta ékszereink vannak: kérdezzük meg a HR-est, hogy melyik az elfogadott? Így már bizony nehéz a kérdés.

Sokat gondolkoztam, hogy vajon ki birtokolja a legdrágább ékszerek egyikét: az angol királyi család, vagy valamelyik sztár, netán a világ leggazdagabb emberének kedvese? Aztán végeztem egy rövid kutatást és kiderült, mit is jelent az, hogy a legdrágább ékszer… Csillogó, ragyogó, szemünknek kedves darabokról fog szólni a következő néhány sor.

Lassan lezárjuk ezt a nem túl vidám kimenetű évet és emiatt úgy éreztük, fontos, hogy összegezzük az ékszerek jelentőségét, használatának feltételeit. Tehát lássuk, mi az, amit megtanultunk 2020-ban az Ékszerkirálynak köszönhetően:

Sokan csak az ékszer színét és anyagát látják az aranyban, pedig számos jótékony hatást bír a testünkre, ha rendszeresen viseljük ezeket a többkarátos csodákat. A cikket azért találjuk fontosnak, még azok számára is, akik már valamennyit hallottak az arany hatásairól, mert olyan információt is hoztunk, mely biztosan új lesz minden kedves olvasó számára.

2020 végéhez közeledve, elkezdhet furdalni a kíváncsiság, vajon mely színek lesznek a következő év trendjei? Voltaképpen ez azért is ilyen meghatározó kérdés, mert fel kell készíteni a ruhatárunkat és az ehhez tartozó ékszereinket is.

A bezártság sok kreatív lépésre rávesz bennünket, például arra, hogy készítsünk valamit, jelen esetben ékszert. Most nem a gyerekeknek szánt gyöngyre gondoltunk, hanem használati tárgyból készült kevésbé tartós, vagy kényelmes kiegészítőre.

Télen még nem sok napfénynek örvendhetünk, sőt az idei kifejezetten nyirkos és esős, ami bizony a kedvünket is szegheti. Hogy ne csak a munka és a feladatok vegyék el az időnket, míg a szórakozást háttérbe szorítjuk, válasszunk olyan ékszert, ami feldobja a hangulatunkat és természetesen a kisugárzásunkra is hatással lesz.

Ezen a héten a szavak mögé bújtunk és ebből kifolyólag elhatároztuk, hogy összegyűjtjük a legjobb ékszeres idézeteket. A legjobbak közé azokat választottuk, amik leginkább meghatározzák az Ékszerkirályt.

Lassan, de biztosan közeledik felénk a szerelmesek napja, vagyis a Valentin nap. Ugyan ez a párok ünnepe, mégis tekinthetjük kicsit a nők ünnepének is, hiszen ők azok, akik szeretik megtervezni és egy pontos szertartás szerint végig vinni a napot: legyen rózsa, romantikus vacsora és egy kis ajándék... Nos, ezeknek az elvárásoknak igen nehéz megfelelni, különösen ezekben az időkben, ezért készítettünk egy listát arról, milyen ajándéknak örülne egy nő.

A filmvásznakon sok esetben, - főleg, ha nők a főszereplők – megjelennek drága ékszerek, drágakövek, smaragdok. Természetesen van, amikor erre épül a film története, de az is megesik, hogy ez csak egy kiegészítő elemként funkcionál, ami utána bennünk mély nyomot hagy.

Előző cikkünkben már elemeztük, mit szeretnek a hölgyek ajándékba kapni, azonban ezt a listát tovább is bővítenénk olyan ékszerekkel, amelyek egy exkluzív Valentin nap megalapozásához szükséges.

Manapság nem egyszerű megszervezni az esküvőt, hiszen nem tudhatjuk, hogy alakul az életünk és milyen lehetőségek birtokában állunk majd fél-egy év múlva. Azonban érdemes előre gondolkodni és tervezni úgy, mintha menne tovább az eredeti életünk, hogy ne veszítsük szem elől az élet örömeit. Éljük úgy meg a pillanatokat, ahogy szeretnénk, ahogy kislány korunk óta terveztük. Emiatt hoztunk néhány olyan karikagyűrűt, melyet eddig még nem mutattunk meg, de most már kijelenthetjük, hogy nagyon büszkék vagyunk az új kollekciónkra!

 

2021-ben továbbra is hódít a visszafogott, klasszikus darab, legalábbis ami a gyűrűket illeti biztosan így van. Az Ékszerkirályon több olyan gyűrűt is kínálunk, amely a mindennapi viseletben tökéletes társunk lesz.

   

  A charmok sokszínűségét a formájuk, a kivitelezésük és a színük adják. Ha tematikusan kombináljuk őket, olyan különleges változatokat viselhetünk a csuklónkon, amit máson nem láthatunk. Mivel a charm díszíti a karkötőt, fontos, hogy olyat válasszunk, ami nemcsak színében passzol a többi lógóhoz, hanem tematikájában is. Abban az esetben, ha ez nem tud megvalósulni, érdemes egy új karkötőt és hozzá egy új charm kollekciót választani.  

  Egyes drágakövek hatással vannak az emberekre, pláne, ha hiszünk ezek erejében. Abban az esetben, ha biztosra akarunk menni, és olyan köves ékszert szeretnénk választani, ami valóban hozzánk és a természetünkhöz illik, vagy amelyik erősebb hatást bír a természetünkre. Így legközelebb, ha ajándékot választunk, érdemes az ékszer megcsodálása után ezt is figyelembe venni. Lássuk, hogy mit ajánlhatunk a Kosnak, az Oroszlánnak és a Szűznek.

  Az ékszerek már a kezdetek óta a szépségük és hatásuk miatt váltak fontossá az emberek számára. Kiemeli a testrészünk azon pontját, melyekre büszkék vagyunk és bemutatja milyen a stílusunk. Bámulatos formák, köves díszítés, minden egyes ékszerben megtalálható, azonban nem mindegy, hogy azt milyen anyaggal párosítjuk.

  A sokoldalú ezüstöt követtük le 5 érdekes szempont alapján, amelyekről biztosan nem hallottál még. A történelemben, tudományban, földrajzban, az orvoslásban és egyéb érdekes helyzetekben is megjelent az ezüst, nem is kevésszer.

  Az ékszer, - állításunk szerint – a legszebb ajándék egy nőnek, hiszen ékszerből soha nem elég. Azonban nem mindegy, hogy ezt mibe csomagoljuk bele, miben tároljuk. A történelem folyamán ezeket a drágakövekkel ellátott szépségeket mindig ékszerdobozban tartották, ez okból gyártottunk mi is kifinomult csomagolásokat és dobozokat.

  Ékszerdoboz selyembéléssel, fekete

  Tudtad, hogy a héten volt a macskák világnapja? És te mit vettél a cicusodnak? Na és magadnak?

  Akkor mutatjuk, mivel lepheted meg magad, ami olyan cuki és gyönyörű, mint a kiskedvenced.

  https://www.ekszerkiraly.hu/14k-arany-macska-medal

  Február végén már kijelenthetjük, hogy egy-két hét és itt a nők egyik kedvenc ünnepe, ami csak róluk szól, ez pedig a Nőnap! A virág mellett, ha a kedvesünkre gondolunk, érdemes készülni egy kis ajándékkal, hogy érezze, mennyire szeretjük, tiszteljük és ezzel bizonyíthatjuk azt is, mennyire hálásak vagyunk nekik, amiért ápolnak, ha betegek vagyunk, ebédet főznek, hogy ne éhezzünk, megmasszíroznak, ha el vagyunk fáradva és türelmesek velünk, ha érzik, hogy nem vagyunk kaphatóak a házimunkára. Ebből az alkalomból kifolyólag állítottunk össze egy Nőnapi ajándékokból álló blogbejegyzést.

  A legelső rövid horoszkópos összefoglalónk sikere után, úgy döntöttünk, hogy elkezdünk egy újabb sorozatot, ahol havonta bemutatunk egy-egy csillagjegyet. Ez alapján pedig ajánlunk neki egy ékszert is.

  Itt a tavasz, ébredeznek a virágok, csicseregnek a madarak és lassan beköszönt a meleg is. Ehhez a kellemes hangulathoz már csak egy ragyogó ékszerszettre van szükség, így ezzel teljessé válik a kedves és az outfit-ed is.

  A zord tél után, amikor a legkedvesebb darabjaink szürkében és feketében teljesedtek ki, leváltható és most már választhatjuk a színeset, a púder árnyalatait és egyre inkább erőltethetjük a vad színeket is. Mindehhez tökéletesen mutatna néhány virágos kiegészítő. A következő képválogatásban bemutatjuk, melyekre gondoltunk:

  Ezüst cseresznyevirág fülbevaló, rózsaszín

  2021-ben sem maradt el a trendszín megállapítása a Pantone Intézet kutatásainak köszönhetően. Azonban a 2021-es év különlegessége az, hogy két szín is a trend színéihez fog tartozni; ezek pedig a „Ultimate Gray”, másnéven az alapszürke, illetve az „Illuminating”, tehát a világító sárga árnyalatai.

  Veled is előfordult már, hogy a kiszemelt ékszert, amit meg akarnál venni, hamisnak tituláltad? Nem tudtad eldönteni, hogy valódi drágakő-e? Vagy netán a testeden is tapasztaltad, hogy a bizsu miatt begyulladt a füled? Most akkor megmutatjuk, hogyan tudod kiszúrni, ha egy drágakő hamisítvány.

  Március közepén, amikor egyik hosszúhétvégéből a másikba csöppenünk, már egyre közelebb érezzük a húsvét hangulatát és azt a sürgés-forgást, ami ezzel jár: sütés-főzés, tojás festés, lakás dekorálás... A sok teendő mellet, írjunk egy check list-et arról, amit mindenképp be akarunk szerezni az ünnepig. Erről a listáról az ékszerek sem maradhatnak le, ugye?

  Ezüst nyuszi charm

  https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyuszi-charm

   

  A közösségi média kedvence a friss kávé és annak különböző változatai, így gondoltuk, ne csak a kávét, hanem a hozzá köthető kiegészítőket is örökítsétek meg. Igen, van kávés kiegészítőnk! előtte azonban bemutatnánk röviden a kávé történetét.

   

  Ezüst charm, kávéscsésze

  A 2020-as évünk nem volt eseménydús, azonban sokan dicsekedhetnek azzal, hogy a karantén alatt megtalálták önmagukat és a tökéletes harmóniát a párjukkal, így az eljegyzések száma is nőtt. Ezért készítettük el a 2021-es gyűrűtrendnek megfelelő gyűrűválogatást. Kellemes gyönyörködést!

   

  A Kosokról tudni kell, hogy nagyon erős jegyűek. Ez megmutatkozik a jó kommunikációs készségükben és állásfoglalásuk védésekor is.

  Igazán kitartó és következetes vagy a mindennapokban, ami a céljaid elérésében is segítségedre lesz. Hidd el, ezzel a képességeddel még rád mosolyog a szerencse és eléred azt, amilyért olyan erősen küzdöttél.

  A sok pozitív jegyed mellett, negatívként felfedezhető a személyedben, hogy titokzatos vagy, mivel még olyan személyek felé sem nyílsz meg, akik igazán közel állnak hozzád. Ezen a jövőben érdemes változtatnod.

  Megérkezett a várva-várt tavasz! Ismét élvezhetük a csicsergő madarak hangját, csodálhatjuk a virágba borult növényeket és kellemes sétákat tehetünk a kizöldült erdőkben. A téli időszak után, mind a testünk, mind a lelkünk várja a tavasz erejét, ami a természet újjászületésével együtt kiegészül a levegő felmelegedésével és a hosszantartó nappalokkal egyaránt.

  Időszakonként megesik, hogy megunjuk a ruhatárunkat és az ékszereinket. Ennek több oka is lehet; megváltozott a divat, változik az ízlésünk, túl sokat hordtuk a kedvenceinket... Egy új készletet beszerezni nagyon drága mulatság, így el is mehet az ember kedve a felfrissüléstől. És mi van, ha azt mondjuk, ajánlunk 3 olyan darabot, ami 10.000 forint alatti? (Természetesen sokkal több ilyen terméket találsz meg az oldalunkon, most csak egy kis ízelítővel készültünk.)

  Ebben az időszakban bizonyára kevés ajándékkal lepheted meg magad. Nem furcsa, hogy már el is felejtetted, milyen érzés meglepni magad egy kis csecsebecsével? Attól még, hogy otthon dolgozol, nem kell, sőt nem szabad lemondani ilyen ajándékokról!

  Annak érdekében, hogy 2021 a mi évünk legyen, érdemes megtenni mindent, hogy bevonzzuk ezt. Sokan úgy gondolják, hogy ezt a gondolataink befolyásolják és a tetteink, hogy mivel segítünk magunknak, vagy mivel támasztjuk alá a saját sikerünket. Azonban szokás az is, hogy olyan tárgyakkal, ékszerekkel vagy kövekkel vesszük körül magunkat, ami szerencsehozó erővel bír.

  Május első vasárnapján, idén május 2.-án ünnepeljük az Édesanyákat, akikről már az ókori Görögországban is megemlékeztek. Ekkor azonban a hivatalos ünnep, az istenek anyjáról, Rhea-ról szólt, hisz ekkor az ő tiszteletére gyűltek össze, majd ezzel együtt a többi édesanyát is felköszöntötték.

   

  Legyen szó az anyukádról, az unokatestvéred nem egészen ismert stílusáról, a friss kapcsolatodban élő barátnődről, vagy egy különleges meglepetésről, hisz mindig tudunk megoldást arra, ami valamennyi nő kedvence lesz. Ha a hatféle ékszertípus közül választasz, biztos lehetsz a meglepetés sikerében!

  Ezüst fülbevaló fityegővel

  Kerestünk néhány olyan idézetet, amelyet a jegyespárok választhatnak, ha gyűrűgravírozásban gondolkoznak. Ne felejtsd, az alábbi oldalon, csodálatos gyűrűk közül válogathatsz a nagy napra!

  Férfi karikagyűrű, nemesacél, aranyszínű, 10-es méret

  Ugyan nálunk, hétköznapi embereknél nem divat, de jó, ha tudjuk, hogy a tiara is a kiegészítők nagy csoportjába, azon belül is az ékszerekhez tartozik. Ebből a célból készültünk egy érdekességgel, amely a királyi család tiarájáról szól.

  II. Erzsébet királynő burmai Ruby Tiara

  A szívet a legtöbb kultúrában az élet, lélek és legfőképpen az érzelmek központjaként tartják számon. Saját magunk számára ez jelentheti a szerelmet, a családot, az erőt és a kitartást is. Ezek miatt a fontos fogalmak miatt készül oly sok termék és ékszer ilyen formában. A következő galériából kiderül, mennyi csodát rejtünk a webshopban szív alakban. 

  https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-ket-osszekapcsolt-szivvel

   

  Sokszor megesik veled, hogy kényszerhelyzetbe kerülsz és azt az ideológiát kell követned, amit a többiek is vallanak, még akkor is, ha ez akár eltér az etikai kódexedtől.

  Szeretsz nosztalgiázni, de ezzel vigyáznod kell, mert hozzád közelálló embereket bánthatsz meg, ha túlzottan a múlt rabja vagy.

  A kiadásaidat jól kezeled, viszont olykor több kiadással kell szembe nézned, ami az idegrendszeredre erős hatással lesz.

  „Az embernek lehet több felesége, több gyereke, több barátja is: de anyja csak egyetlenegy lehet, azt az egyet hát gyöngéden kell szeretnie, ameddig csak lehet.” Arthur Conen Doyle

   

  Édesanyánknak, nagymamánknak leggyakrabban virágot ajándékozunk Anyák napjára. Most azonban, hogy újra kimozdulhatnak, élvezhetik a teraszokat és a kellemes sétákat, már lehet olyan ajándékkal is kedveskedni, mely tartós és mutatós. Mi az: kiegészíti a nyakat, megvillantja a bokát és megfiatalítja a kezet? Az É K S Z E R!

  Kevesen tudják, hogy miért pont a négylevelű lóhere hoz szerencsét. Nos, kezdjük az elején, az egyel kevesebb, háromlevelű társával. A három levél a Szentháromságot jelenti. Így már végképp elveszíti az értelmét a négy levél szimbóluma. Hol van a négyes szám a történelemben, vagy a mesékben. Vannak a három királyok, a háromfejű sárkány, ismerjük a "három a magyar igazságot", de hol van mindebben a négyes szám? 

  A négyes szám a kereszténység előtti pogány korszakra vezethető vissza. Ekkor a négylevelű lóherét kelta amulettekként használták. Ők tartották úgy, hogy a védelem mellett a négy levél még szerencsét is hoz. Innen ragadt ránk ez a babona.

  És ha már hiszünk benne, miért ne viseljük? Ne csak a mezőn szedve találjunk rá a szerencsére, hanem legyen velünk minden nap!

  Ezüst lóhere charm zöld cirkonkristállyal

  Lóherés ékszereink:https://www.ekszerkiraly.hu/shop_search.php?search=l%C3%B3here

  Hatalmas szenzációt keltett, amikor 2015-ben megjelentek az első okos órák: sokak számára már akkor ez jelentette a jövő karóráját. Rengeteg lehetőség, segítség, megoldás 1 kis apró helyen, ezt jelenti „egy szóban” az okos óra. A legtöbb okos órát két fele méretben kezdték el gyártani, hogy mindenki számára kényelmes legyen. Olyan alap funkciók jelentek meg benne, aminél mellőzhető volt a telefon használata - előre beállítható sms szövegek, zene lejátszás módosítás, üzenetek és értesítők jelzése.

  Idővel jöttek az újabb generációk, melyek egyre több tudással bírtak, és egy nagyon fontos esztétikai újítást hoztak magukkal ezek az egyedi szíj kiválasztását és az „óralap” szíjról-szíjra való kicserélését jelentették.

  Apple watch óraszí tokkalj, szilikon, 42 mm, M, L, sötétkék

  Április 29-én töltötte Katalin hercegné és Vilmos herceg a tizedik házassági évfordulóját. És mit szoktunk mondani, mit kell ilyenkor ajándékozni? Ékszert! Pont ezt tette Vilmos herceg is, ráadásul nem akárhogyan!

  Lélegzetelállító fotók készültek Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről | Cosmopolitan.hu

  Aki szereti a fülbevalókat, biztosan sokat is tart otthon. Ebből következik, hogy egyre többet és többet akarunk egyszerre hordani. Nos, ez lehetséges csak van pár szabály, hogyan érdemes ezt stílusosan tenni.

  A fülbevaló halmozás egy 2021-es trend, amit tinédzsertől az édesanyákig mindenki szeret. Ez egy tökéletes módszere annak, hogy hivalkodás nélkül magadra vond a figyelmet. Most pedig következzenek azok a tanácsok, amikkel feldobhatod az apró fülbevalóid viselését:

   

  Kicsi ezüst szív fülbevaló, arany színben

  Az, hogy ékszerekkel foglalkozunk, együtt jár a kíváncsisággal és az ismeretterjesztéssel is – már, ami ezt a területet illeti. A minap találkoztunk egy olyan kutatással, amit feltétlen meg akartunk osztani a kedves Olvasókkal. A téma nem épp szokványos, ezért olyan érdekes és (morbid). Hiszen ma megtudtuk, hogy lehet ékszert készíteni anyatejből, köldökcsonkból, vagy épp elhunyt emberekből.

  A digitalizált világunkban már nem divat képeket nyomtatni és lefűzni egy albumba, vagy videót előhívni, - egyáltalán ki az, aki videózik rendes videóval? – így már azon se lepődünk meg, ha az édesanyák nem teszik el gyermekeik tejfogait, vagy másképp örökítik meg az emlékeket, szeretteikhez fűződő „tárgyakat”. Arra gyanakszunk ez ihletett néhány embert arra, hogy ilyen ékszerkészítéshez folyamodjon.

  23 éve indult el a nők által nagyon kedvelt és népszerű Szex és New York sorozat, ami nagyon sok trendet és stílust bemutatott nekünk. Ilyen például a névtáblás nyaklánc, melyet a mai napig viselünk, amit innen is köszönünk Carrie-nek, akin a legtöbbször láthattuk.

  A névtáblás nyaklánc

  A jóhiszeműséged miatt könnyen megeshet, hogy úgy érzed olyan emberek vernek át, akik igazán közel állnak hozzád. Pedig te úgy érzed, kellő képpen vagy fair, becsületes és tisztességes.

  Most azonban a szavak embere lehetsz, vagyis, ha van merszed kimondani a gondolataidat, olyan pozícióba kerülhetsz, amiről mindig álmodtál (munkahelyen és párkapcsolat terén is). Használd a bíztató és hízelgő éned!

  Az arany, már évezredek óta jelen van életünkben. És csaknem ilyen régóta ékesítette a nők fülét, dekoltázsát, csuklóját is. Ez nem csupán az arany ékszerekre vonatkozik, hanem általánosságban az ékszer divatára. Azonban ez a nemesfém az előkelőséget és az eleganciát árasztja női tulajdonosáról.

  14k arany medál kétszínű, szív alakú

  https://www.ekszerkiraly.hu/14k-arany-medal-ketszinu-sziv-alaku

  A rosé gold a mai napig hódít az ékszer piacon. Ez nem jelenthet mást, mint újabb és újabb gyönyörű darabok beszerzését, részünkről. Azonban vannak, akik nem egészen tudják, mit is jelent, ha azt mondjuk egy aranyra, hogy az rosé színű, így gondoltuk tisztázzuk a kérdéseket.

  Ezüst gyűrű üveglencsével, cirkóniumkristállyal, rosegold, 7-es méret

   

  Nagy nehezen ugyan, de végre kijelenthetjük, hogy beköszöntött a nyár. Éljen, jön a VAKÁCIÓ! Ehhez azonban még be kell szerezni néhány elengedhetetlen kelléket: naptej, úszómatrac, friss üdítők és természetesen a nyári kiegészítők. A bokaláncon kívül több olyan ékszerrel is rendelkezünk, mely a nyári hangulathoz illik. Charmok, nyakláncok, kis kiegészítők. 

  Mindegy, hogy az úticél külföld, vagy belföld, a lényeg, hogy a kánikulában is stílusos maradj!

  https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-palmafaval-es-gyonggyel

   

  Webáruházunkban káprázatos ásványi karkötők találhatóak, melyek között van csakra karkötő, vörös achátos, lávaköves, howlit ásvány, ametiszt, hegyikristály és tigrisszem is. Ezek a karkötők nemcsak szépek és divatosak, de erősítik a lelki és fizikai egyensúlyt is. Valamint pozitív energiával töltenek fel.

  Meditációs karkötő, vörös achát

  https://www.ekszerkiraly.hu/Meditacios-karkoto-voros-achat

   

  „A szerelem örök, az örökkévalóság része. Ha felnősz, és megismered a szerelmi élet művészetét, elfogadod a valóságát, napról napra növekszik benned. A házasság óriási lehetőség, hogy belenőj a szerelembe.”

  Osho

  女款|超亮眼的極簡削邊設計!情侶對戒就選這款,內圈刻字刻下我們的小故事

  Minden időszaknak van egy kedvenc ékszere. Ugyan nehéz kiválasztani egyet, hiszen mind csodásak, de jelenleg van egy, ami abszolút a nyárt idézi fel bennünk: forró nappalok, víz illata, szezonális növények, tehát minden olyan jelenségre mutat, amit kedvelünk a nyárban.

  Ezüst nyaklánc pálmafával és gyönggyel

  https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-palmafaval-es-gyonggyel

   

  A héten sokaknak véget ért és elkezdődött egy újabb szakasz az életében, ugyanis elbalagtak az általános iskolából, gimnáziumból, vagy véget értek az egyetemi tanulmányok.

  Virág mellett sokszor nem tudjuk, milyen ajándék illene erre a nemes alkalomra. Mi tudjuk a megoldást: a lányoknak ékszer dukál!

  Azt már megszokhattad az Ékszerkirálytól, hogy minden hónapban több új szettel is megjelenünk. Nincs is ez másképp most júniusban sem, hiszen most hoztunk egy könnyed, nyárias, de ugyanakkor stílusos kollekciót. A képgalériában megtalálható két letisztult fülbevalópáros, egy csodás nyaklánc, illetve néhány trendi gyűrű, amit mindenképp be kell szerezned a nyárra!

  Ezüst fülbevaló, fekete-fehér

  https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-fulbevalo-fekete-feher