Ékszerkirály BLOG

Az arany pozitív hatásai

2022.06.18 12:30
Az arany pozitív hatásai

Az arany ékszereket nem csak azoknak érdemes hordani, akik az elegáns és esztétikus külsőre törekszenek, hanem azoknak is, akik élvezni szeretnék az arany ékszerek jótékony hatásait. Ha rendszeresen viseljük kedvenc darabjainkat, meglepő dolgokra lehetünk figyelmesek a testünkkel kapcsolatnban. 

Az arany jótékony hatással lehet a szívműködésre, védi és regenerálja az idegrendszert, segít a gyulladások csökkentésében és a fájdalomcsillapításban is. Serkenti a vérgeringést, immunerősítő hatással rendelkezik, megoldást nyújt az izületi panaszkora, és fennálló betegség esetén enyhítheti az asztmás rohamokat.

A szexuális szervek működésével kapcsolatban is vannak pozitív hatásai. A szív és az agy is erős szerepet játszik a szexualitásban ezért fontos, hogy óvjuk és pozitív hatással legyünk rá, amit elősegíthetünk az arany viselésével.

Lelki problémákkal kapcsolatban is enyhülést hozhat, ugyanis szorongás és depresszió ellen is alkalmazható, oldja a bűntudatot. 

Az arany ékszerek már akkor is kifejthetik hatásukat, ha legalább 50%-os (szín)arany tartalommal rendelkeznek.

Ha tehát felmerül a kérdés, miért viseljünk aranyat, a válasz nem csak a „kifinomultság jeleként” vagy az „örök darab” kifejezés, hanem: a számos jótékony hatása a testünkre és szervezetünkre!

 Szükséged lenne néhány arany kiegészítőre? Nézz körül webshopunkban és találd meg az ízlésedhez tökéletesen passzoló választást!

https://www.ekszerkiraly.hu/sct/764971/ARANY-EKSZER