Ékszerkirály BLOG

Vidám a nap, ha egy kis ékszer is kerül bele

2021.01.08 10:45
Vidám a nap, ha egy kis ékszer is kerül bele

Télen még nem sok napfénynek örvendhetünk, sőt az idei kifejezetten nyirkos és esős, ami bizony a kedvünket is szegheti. Hogy ne csak a munka és a feladatok vegyék el az időnket, míg a szórakozást háttérbe szorítjuk, válasszunk olyan ékszert, ami feldobja a hangulatunkat és természetesen a kisugárzásunkra is hatással lesz.

Az örök kedvenc Swarovski

Swarovski ékszereink olyan energiát és eleganciát árasztanak, amivel ragyogni fogunk egész nap. Minden ilyen köves ékszerre igaz, hogy több színben kínáljuk őket, pont azért, hogy valamennyien megtaláljuk a hozzánk illőt. Kedvelt formák: szív, hattyú, - vagyis a Swarovski jelképe – és az ismert karika medálos nyaklánc. A legutolsó egy olyan basic darab, ami nem csak a „Swarovskisága” miatt kell a nők gyűjteményébe, hanem mert nagy szükség van egy általános darabra a készletben, amit bármikor előkaphatunk, hogy ékesítse a nyakunkat.

Szeresd a színeket

A zord telet, mi más dobhatná fel, mint a színek. Mivel a ruhapiac is úgy készült, hogy ez az időszak a befele fordulásról szól majd, a ruhák egységesen a fehér, fekete és szürke színeiben pompáznak, ami hatással lehet a kedvünkre is. Ezért gondoltuk azt, hogy ha ezeket az amúgy mindenhez passzoló színeket párosítjuk a valódi, élénk, szivárvánnyal, megkapjuk a tökéletes összeállítást és színkombinációt is. Ráadásul, ha ránk néz valaki, az életerőt fogja látni, nem a letört sötét szellemet.

Személyre szabott ajándék

Válaszd ki te azt a Pandora charmot, ami hozzád és a stílusodhoz illik. A charmban az a jó, hogy magában is hordható, de az még szebb, ha minél több kis lógót hordasz a csuklódon, így láthatják a kollégáid, a családod, hogy mi az, ami téged meghatároz, ami számodra fontos. Sokszor úgy szoktam jellemezni, hogy ez olyan, mint a tetoválás, csak ezeket lehet cserélgetni, de ugyanúgy rólad szól s téged határoz meg.

Taposd el a szabályokat

Ki szabja meg, hogy egy ujjon csak egy gyűrű lehet, vagy, hogy több ujjon egyszerre nem lehet gyűrűt hordani? Ma már nem ebben a divatban élünk (szerencsére), mert most a minél több, annál szebb a divat. Ez nem azt jelenti, hogy érdemes a legtöbb formát és színt magunkra aggatni, hanem azt, hogy a minimalizmusnak megfelelve, viselhetünk akár 3-4 gyűrűt is egyszerre. Legyünk merészek és bátrak, majd lessük meg, mit szól a környezetünk. Mi garantáljuk a sikert!