Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Kiegészítők charmos karkötőhöz

2022.04.21 18:45
Kiegészítők charmos karkötőhöz

Karkötőid charmjaink segítségével egyedivé és különlegessé teheted, kifejezheted általuk az egyéniséged, ráadásul a charmokat cserélgetve pillanatok alatt akár egy teljesen újnak tűnő ékszert csatolhatsz fel a csuklódra. Korábban már kifejtettük, hogy miért lehet egy charm-os karkötő tökéletes ajándék gyakorlatilag bárkinek, aki előszeretettel visel hasonló darabokat, most egy kicsit azzal fogunk foglalkozni, hogy hogyan teheted még esztétikusabbá és különlegesebbé karkötődet, ha már kiválogattad a hozzád tökéletesen illeszkedő charmokat.

Ha igazán elkötelezett viselője vagy a charmoknak, az alábi kiegészítőket mindenképpen érdemes lehet beszerezned!

1. Charm spacer

A spacerek kiegyenlítik a charmok elhelyezkedését, általában vékonyabbak és egyszerűbbek a charmoknál. Kitöltik a helyet, ezáltal a nagyobb, dominánsabb charmok eltávolodnak egymástól, így külön-külön is jobban érvényesülhetnek, kevésbé lesz tömött az összhatás.

2. Charm stopper

A stopperek nagyon hasznos kiegészítői lehetnek a karkötődnek, hiszen segítenek megállítani a charmokat a csúszkálásban. Megakadályozzámk, hogy a nyitott karperecedről lecsúszhassanak a medálok, így használatukkal megvédheted kedvenc charmjaidat attól, hogy elkallódjanak. Charm stoppereidet akár már webshopunkból is megrendelheted!

https://www.ekszerkiraly.hu/Charm-stopper-szilikon-rozsaszin

https://www.ekszerkiraly.hu/Charm-stopper-szilikon-fekete

https://www.ekszerkiraly.hu/Charm-stopper

https://www.ekszerkiraly.hu/Charm-stopper-szilikon-atlatszo