Ékszerkirály BLOG

Horoszkóp: Halak

2021.02.27 11:43
Horoszkóp: Halak

A legelső rövid horoszkópos összefoglalónk sikere után, úgy döntöttünk, hogy elkezdünk egy újabb sorozatot, ahol havonta bemutatunk egy-egy csillagjegyet. Ez alapján pedig ajánlunk neki egy ékszert is.

Március a Halaké, akikről tudni kell, hogy olykor visszahúzódók, de ha kihozzák őket a sodrukból, akkor bizony tudnak igen hangosak is lenni! Érvelésük tökéletes, tudásukat szeretik megcsillogtatni. A Halaknak több személyiségük van, melyeket csak a hozzájuk igazán közelállóknak mutatnak meg. Igazi álmodozók, viszont ezeket az álmokat, így vagy úgy, meg is tudják valósítani törtető személyiségükkel.

Az ékszer, amit ennek a sokszínű egyénnek szánunk: Lápisz Lazuli karkötő

Ez a kékség, ez a visszafogottság nem is jellemezhetné jobban a Halak jegyét. Azonban, ahogy ők maguk is színesek, úgy ebben a karkötőben is benne van a kreativitás, hiszen két helyen is megbomlik az egység, méghozzá egy lógóval és egy hosszúkás kővel. Emellett a lápisz lazulit használhatjuk a látás javítására, szemgyulladás kezelésére és retinaproblémákra. Szabályozza a vérnyomást, hat a hasnyálmirigyre, segít vércukorproblémák kezelésében. Kezelhetünk vele mindenféle mirigybetegséget, beleértve a pajzsmirigy, hasnyálmirigy és nyirokrendszer problémáit is. Pozitív hatással van a nyaktájékra is, használhatjuk a torok betegségeire. Erősíti az immunrendszert.

Lápisz lazuli karkötő

Kedves Halak, viseljétek büszkén a karkötőtöket: https://www.ekszerkiraly.hu/Lapisz-lazuli-karkoto