Ékszerkirály BLOG

2021-es divatszínek

2021.03.07 21:13
2021-es divatszínek

2021-ben sem maradt el a trendszín megállapítása a Pantone Intézet kutatásainak köszönhetően. Azonban a 2021-es év különlegessége az, hogy két szín is a trend színéihez fog tartozni; ezek pedig a „Ultimate Gray”, másnéven az alapszürke, illetve az „Illuminating”, tehát a világító sárga árnyalatai.

A színek és ezek jelentései

A szürke és a világító sárga együttese a lelkierő pozitivitását üzeni arról, aki ezt a két színt a ruháin, sminkjén, vagy kiegészítőin keresztül viseli. Melengető és optimista színek, állapítja meg a Pantone Intézet ügyvezető igazgatója. A világító sárga, a boldog, fényes, mondhatni nyári napfény színét igézi, míg a szürke, - bár azt hinnénk, hogy a lehangoltságot jelenti – a nyugalmat és a kitartást szimbolizálja.

 

Sárga kiegészítők

Sárga kiegészítők leginkább charmokban készülnek, azonban a galériánkban találtunk egy ilyen színű női karkötő-órát, ami pont olyan bohókás, mint amit a szín is képvisel. Az Ékszerkirályon azonban még sárga Swarovski kristályos ékszerszettet és gyűrűt is találhatunk.

Angyalszárnyas bőr női karkötő-óra, sárga

https://www.ekszerkiraly.hu/Gnova-Platinum-TOP-angyalszarnyas-bor-noi-karkoto-sarga

Charm: https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-aranyhal-sarga

Ékszer szett: https://www.ekszerkiraly.hu/Sziv-ekszer-szett-Sargasfeher

Gyűrű: https://www.ekszerkiraly.hu/Kerek-koves-gyuru-Sargasfeher

Egyéb sárga kiegészítőkért, kattints ide:  https://www.ekszerkiraly.hu/shop_search.php?search=s%C3%A1rga

 

Szürke ékszerek

A szürke ékszer meghatározása tartogat némi magyarázatot. Szürke gyöngyből készült ékszer létezik, de ritka, mivel a szürkét az ékszerek világában leggyakrabban az ezüsttel asszociálják. Azonban mi készültünk a trendszínekkel, ezért választottunk egy gyönyörű szürke Swarovski kristályos elegáns fülbevalót, a jelen bemutatóba. Ezen felül van még a szürke készletünkben egy arany nyakláncon függő szürke kristályos szív, hozzá pedig hasonló fülbevaló.

Gyöngy fülbevaló, Szürke, Swarovski köves

https://www.ekszerkiraly.hu/Gyongy-fulbevalo-Gray

Ékszerszett: https://www.ekszerkiraly.hu/Sziv-ekszer-szett-Gray

Okosóra szíj: https://www.ekszerkiraly.hu/Apple-oraszij-szilikon-42-mm-szurke

Az összes szürke ékszerünk: https://www.ekszerkiraly.hu/shop_search.php?search=sz%C3%BCrke

 

Nem mindegy tehát, hogy milyen színeket viselünk: ez nem feltétlen a divaton és annak kifejezett színein múlik, sokkal inkább azon, mit szeretnénk képviselni és mit szeretnénk üzenni a külvilág felé.