Ékszerkirály BLOG

Légy összhangban önmagaddal!

2021.09.07 15:44
Légy összhangban önmagaddal!

Neked is akadt már gondod azzal, hogy egyszerűen nem sikerült neked tetsző módon összepárosítani a megfelelő ékszereket elindulás előtt? Megesik, hogy egyszerűen a nagy sietségben elillan a kreatív szemléletmód, nem stimmelnek az árnyalatok, eltérnek a minták és az ember olykor még azt is megbánja, hogy el akart indulni otthonról... Nem kell egyből drasztikus megoldásokhoz folyamodni és sutba dobni a péntek esti terveket A megoldás:

Csepp formájú ékszer szett, Padparadscha, Swarovski köves

https://www.ekszerkiraly.hu/Csepp-formaju-ekszer-szett-Padparadscha

 

A legjobb megoldás ezekre a sürgető krízisekre, ha tartunk otthon egy (vagy több) ékszer szettet, amely soha nem hagy cserben minket és amelyhez mindig nyúlhatunk, akkor is, ha tíz percünk van elkészülni egy hirtelen jött jeles eseményt megelőzően.

Luxus virág alakú ékszer szett, Pezsgő Arany

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/32298855019_1/Luxus-virag-alaku-ekszer-szett-Pezsgo-arany

 

Első szettnek azt javasoljuk, hogy mindenképpen letisztult, mindenhez illő darabokat válasszunk, emellett az is fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat az adott darabok viselése közben. Ha megfogadod a tanácsainkat, garantáltan nem kell többet vacillálnod különböző kényszermegoldások között, hiszen meglesz az ideális választás!

Kerek köves ékszer szett, Chrysolite, Swarovski köves

https://www.ekszerkiraly.hu/Kerek-koves-ekszer-szett-Chrysolite