Ékszerkirály BLOG

Ékszer szettek - Crysral design -

2023.05.16 17:00
Ékszer szettek - Crysral design -

Miért hasznos az ékszereket szettben hordani?

Nem kell azon gondolkozni, hogy melyik kiegészítőhöz milyen pár illik. Egyszerű a választás, illetve kitűnő minőség és kedvező ár jellemzi. 

Már volt szó a Swarovski ékszer szettekről, most pedig a kristályos ékszer szettekről szeretnék írni pár sort.

Mint azt már említettem előző cikkemben az ékszer szettek azok számára lett kitalálva, akik nehezen tudnak dönteni és vagy hirtelen jött esemény meghívásra kell egy oda illő ékszer a megfelelő ruhához.

Egyéb ékszerek kategória alatt található meg ez a fül opció, mely számos kristályos ékszer szettet lehet felfedezni különböző eseményekhez, partykhoz. A kristályos szettek között olyanokat fedezhetünk fel, melyek alakja: csepp, kör, díszes felületű, vagy szív formájúak. A személyes formák mellett azonban nem térhetünk ki a csillogó kristálykövektől. Egy, vagy többszínű kristályokkal díszített, ragyogó fülbevaló és nyaklánc szettek között választhatunk ízlésünknek megfelelően.

 

Miért hasznos az ékszereket szettben hordani?

  • nem kell azon gondolkozni, hogy melyik kiegészítőhöz milyen pár illik
  • egyszerű a választás
  • kitűnő minőség és kedvező ár jellemzi
  • több kivitelezésben találhatóak meg

Tehát, ha nincs ötlete vagy ideje válogatni az oldalon a megannyi ékszerek közül, akkor érdemes az ékszer szettek között szét nézni, hiszen ott nyakéket fülbevalóval, vagy nyakéket karkötővel is választhatsz. Luxus, elegáns, csinos vagy egyszerű ékszerek közül lehet válogatni a megfelelő eseményhez és ruhához.

A lerakódott szennyeződéseket egyszerűen lehet eltávolítani házi praktikákkal mint, fogkrémmel, szódabikarbónával vagy forróvizes mosogatószeres vízzel.

Természetesen ha swarovski ékszer szetteket szeretnél a partyhoz, szintén az egyéb fül opció alatt megtalálhatóak ezek az ékszerek.

Szeretnék pár elegáns szettet bemutatni, mely a kristály jegyeit hordozza.

 

 

Név: Luxus virág alakú ékszer szett, rhodium

Anyaga: Egyéb ötvözet

Kristály: Cirkónia

Nyakék lánchossz: 40 +5 cm

Nyakék medál mérete: 2,1 x 2,6 cm

Fülbevaló mérete: 1,5 x 2,1 cm

 

Név: Dupla szív ékszer szett, kristály

Anyaga: Egyéb ötvözet

Kristály: Cirkónia

Lánc Hossz: 40 cm + 5 cm

Nyakék mérete: 2,0 cm2,4 cm

Karkötő: 16 cm + 4 cm