Ékszerkirály BLOG

Mit ajándékozzunk egy kislánynak?

2023.04.18 17:00
Mit ajándékozzunk egy kislánynak?

Korábbi cikkben kisfiúknak való ékszereket keresgéltünk ajándékozás céljából, most pedig a kislányoknak nézünk valami igazán cuki és aranyos ékszert születésnap/névnap alkalmából.

Korábbi cikkben kisfiúknak való ékszereket keresgéltünk ajándékozás céljából, most pedig a kislányoknak nézünk valami igazán cuki és aranyos ékszert születésnap/névnap alkalmából.

A srácoknál nehezebb volt a keresgélés, hiszen kevés olyan ékszer van ami kimondottan kisfiúknak is jó, de nem lehetetlen. A lánykáknál már könnyebb dolgunk lesz, hiszen már is nyert ügyed van azzal hogy ékszert adsz neki ajándékként. Bármennyi idős a lány örülne egy ékszernek, szóval itt csak arra kell figyelni milyen a kislány jelleme, szokásai, érdeklődési körei. Ha ez megvan, már csak az Ékszerkirály.hu oldalán kell barangolnod, hogy megtaláld az ideális ékszert. Egy kislánynak inkább nyakéket és vagy karkötőt néznék.

Hogyan ismerheted ki a kislányt? Nos, általánosan a lányok szeretik a virágos, rózsaszínes, cuki állatos dolgokat. Nem lősz nagyon mellé, ha hasonlóban gondolkozol. Persze vannak fiúsabb lányok is nekik mondjuk nevének kezdő betűjével ellátott charm vagy nyakék ideális lenne. Ha saját kislányodnak keresel valami lányos ékszert, akkor könnyebb dolgod lesz hiszen ismered minden szokását, érdeklődését. Ha pedig egy rokon lányának szándékozol ilyen jellegű ajándékot venni, akkor pedig ismerd meg először a gyereket. A gyermek szobája, színei, öltözködése viselkedése mindent elárul. Tapasztald ki és vagy kérdezd meg a megajándékozni kívánt kislányt, hogy minek örülne a legjobban és vagy mi tetszik most neki leginkább.

Tudni illik, a kislányok imádnak az anyukájuk holmijaival játszadozni, ilyen a smink és egyéb ékszerek felpróbálása/kipróbálása és vagy ruhákba bújás. Ezt azért csinálják mert szeretnének olyanok lenni mint az édesanyukájuk és szeretnék kipróbálni milyen is lehet. Tehát ha van ékszere a megajándékozni kívánt kislány anyukájának, akkor próbálj hasonlót keresni, hogy a kislány is majdnem ugyan azt hordhassa.

Most hogy nagyjából megismertük a kislányt, ideje szét nézni az Ékszerkirály.hu oldalán.  Ezüst nyakákek körében elég sok ékszert lehet találni a kislányoknak. Ilyen a szív, ló, patkó, lóhere, napocska, tündér, cica, unikornis, virág medálok.

Kislányos kislánynak egy pillangós ezüst nyakláncot ajándékoznék. Nem csak kislányoknak! Idősebb korában is hordhatja, hiszem nem teljesen kislányos. Tehát minden kor számára tökéletes választás lehet.

Név: Ezüst nyaklánc két pillangóval

Anyaga: 925 Sterling ezüst

Díszítése: Cirkóniumkristály

Mérete: Lánc hossza 45cm súlya 2,6g

Egy kislány aki fiúsabb jellemmel rendelkezik, egy szolidabb nyakéket találtam. Két cica fejet ábrázol bronz színű fülekkel.

Név: Ezüst nyaklánc dupla macskafejjel

Anyaga: 925 Starling ezüst

Díszítése: Rózsaszín arany illetve platina bevonat

Mérete: Lánc mérete: 38cm 2,8 g. A medál mérete: 1,2 x 1 cm

 

Charmok közül is rengeteg témában lehet keresni, most csak szeretnék párat bemutatni. Virág unikornis és egy szolid masni minta biztosan tetszene bármilyen típusú kislánynak.