Ékszerkirály BLOG

5 fülbevalós trükk

2021.05.15 14:14
5 fülbevalós trükk

Aki szereti a fülbevalókat, biztosan sokat is tart otthon. Ebből következik, hogy egyre többet és többet akarunk egyszerre hordani. Nos, ez lehetséges csak van pár szabály, hogyan érdemes ezt stílusosan tenni.

A fülbevaló halmozás egy 2021-es trend, amit tinédzsertől az édesanyákig mindenki szeret. Ez egy tökéletes módszere annak, hogy hivalkodás nélkül magadra vond a figyelmet. Most pedig következzenek azok a tanácsok, amikkel feldobhatod az apró fülbevalóid viselését:

 

Kicsi ezüst szív fülbevaló, arany színben

Harmóniában

Ha egy tematikára építed fel a fülbevalóid viselését, vagy a ruhatáradhoz egyezteted, fontos, hogy minden darab hasonlítson, harmóniában legyen egymással. Ez lehet szín, forma vagy anyag béli összetétel alapján külön bontva.

 

Ezüst fülbevaló, unikornis, rosegold

Nagyság sorrend

Mindig az első lyukba helyezzük a legnagyobb fülbevalót, majd utána következzenek a kisebb, helyes darabok, így esztétikusabb és kényelmesebb is.

 

Ezüst fülbevaló fityegővel

Ne vidd túlzásba

Jól néz ki a sok apró fülbevaló, de ezt sem szabad túlzásba vinni. Szokták mondani, hogy a kevesebb, több. Ez ebben az esetben is igaz. Tűnj ki a sorból, de csak is a stílusod miatt és ne a hivalkodásod miatt.

Ezüst fülbevaló három csillaggal

A képek pedig segítenek abban, hogyan válaszd ki azt a kisméretű fülbevalót, ami legjobban illik hozzád és stílusodhoz.