Ékszerkirály BLOG

Beszélő ékszereink, avagy mit mondanak el rólunk a kiegészítőink II. rész

2020.10.30 17:30
Beszélő ékszereink, avagy mit mondanak el rólunk a kiegészítőink II. rész

A szimbolikus ékszerekről szóló első bejegyzésben, már elhintettünk néhány igazán kedvelt motívumot, melyeket a jelentésük miatt kedvelik viselőik. Most nézzük meg, melyek azok a charmok, amelyeket egy különleges pillanat, emlék, személy vagy időszak miatt hordanak a charm rajongók.

Babaváró

A webshopban több olyan kis apróság található, mely akár ajándékba, akár saját magunkat meglepve tökéletes babavárós ajándék lesz, emellett örök időre meg is marad az ezzel járó szeretett érzés és pillanat.

Ami még mellette szól, hogy a kis lábakba kristályt rejtettünk, így igazán fényessé varázsolja a kiemelendő felületet.

https://www.ekszerkiraly.hu/Sziv-alaku-charm-ezust

Unikornis rajongók figyelem!

Az unikornisnak különleges jelentése nincs, mégis mindenhol használják, mert mind imádjuk! Esszük süti formájában, fekszünk rajta, mint a párnán, akkor, miért ne hordhatnánk a kezünkön is? A webshopban más alakzatban is megtaláljuk ezt a formájú lifegőt.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-unikornissal

Csillagainkban az erő

Sokan hisznek a csillagjegyük mondanivalójában, abba, hogy igenis kódolva vannak egyes tulajdonságaink, a születésünk időpontja alapján. Ezek a cirkónium kristállyal díszített csillagképet ábrázolt medálok, nyakláncra is és karkötőre is helyezhetők/viselhető.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-Bika-csillagjegy

Téli idill

Ki ne szeretné a téli hidegben a forró kávé ízét, díszítését, külsejét… Ez a charm pont ezért lesz kedves számunkra, mivel nem csak a kávéscsésze melegíti majd a szívünket egyes hideg napokon, hanem az őt díszítő fehér hópelyhek is.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-kave