Ékszerkirály BLOG

Hogyan válasszunk és vásároljunk ezüst ékszert?

2018.10.15 19:57
Hogyan válasszunk és vásároljunk ezüst ékszert?

Hogyan válasszunk és vásároljunk ezüst ékszert?

 

Az ékszerek viselése nem új keletű dolog, hiszen már évezredekkel ezelőtt is fontos szerep jutott nekik. Míg azonban egykoron a társadalmi hovatartozás vagy éppen az anyagiak fontos mércéjeként szolgáltak a kiegészítők, addig napjainkban már egyértelműen a vonzó megjelenést szolgálják. Egy eltalált nyaklánccal kihangsúlyozható a nyak kecsessége, a megfelelő karkötő pedig a csuklót varázsolja nőiessé. A gyűrűk szimbolikus jelentőséggel is bírhatnak, a fülbevalóval pedig az arcra irányíthatjuk a tekintetet.

 

De vajon mi alapján érdemes kiválasztani a mindennapokban viselt ékszereket? Milyen típusok bizonyulnak a leginkább ideálisnak adottságainkhoz? Cikkünkben az ezüst ékszerek kiválasztásához igyekszünk néhány hasznos tanáccsal szolgálni.

Vékony karkötők a favoritok

 

A karkötők nem csak nyáron örvendenek nagy népszerűségnek. Az eltalált mérettel sokat hozzáadhatunk a testrész nőiességéhez. A keskeny karkötők kifejezetten jól mutatnak a vékony csuklón, egy nagy darabbal viszont csak a törékenység érzését hangsúlyozhatjuk. A széles karkötőkkel egyébként is érdemes vigyázni, ugyanis vaskosabbnak mutathatják a normál csuklót is. Fontos, hogy ne tapadjon szorosan a karkötő a bőrre, inkább kicsit laza legyen, ezzel is érzékeltetve a nőies vonalakat.

 

Fülbevalót az arcformához

 

Az ezüst ékszerek között a fülbevalók igen kedveltek. Mivel azonban azonnal az arcra irányítják a tekintetet, ezért nem mindegy, milyen formára esik a választás. A kerek arcot megnyújthatjuk a hosszúkás, lelógó fülbevalókkal. Ezek viszont a hosszúkás archoz kifejezetten rossz választásnak bizonyulnak, ugyanis csak tovább nyújtanák az arcot. Helyettük inkább a kerek megoldások javasoltak. Abban az esetben, ha az arc leginkább szív formájú, akkor letisztult, geometriai formájú ékszerek ajánlottak.

 

Az ezüst ékszerek minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek az online rendelés kényelmét kihasználva. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a vonzó megjelenés érdekében viselt ékszerekre is igaz a mondás, miszerint a kevesebb néha több. Fontos, hogy passzoljon a viselt kiegészítő az öltözékhez és az alkalomhoz, valamint akkor érezhetjük a legjobban magunkat az ékszerektől, ha azok stílusukat illetően személyiségünkhöz is passzolnak. Az ezüst ékszerek kifejezetten kiváló kombinálhatóságuk és korrekt áraik miatt kedveltek.

Ezüst ékszer kínálatunkat az alábbiakban találja:

Összes ezüst ékszer

Ezüst karkötő

Ezüst gyűrű

Ezüst nyaklánc

Ezüst fülbevaló