Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Kötelező nyári darabok

2020.08.10 14:39
Kötelező nyári darabok

Nyár, azaz élénk, élettel teli, meleg színű, legyen akár nap sárga, zsálya zöld, mélykék vagy tűzpiros. A lényeg, hogy elrugaszkodjunk a megszokott színektől és formáktól, ebben pedig nagy segítségünkre lehetnek a kiegészítőink, melyeket bárhol, bármilyen összeállításban viselhetünk.

Nemcsak a kedvünk és a divat szerint kell választanunk, hanem egyes helyszínek miatt is jobb megfontolni mit viszünk magunkkal és veszünk fel. Tengerpartra érdemes egy könnyed bokalánccal ékesíteni az outfitünket. Egy nyáresti koktélozáshoz egy színes köves karkötőt ajánlok, ami abszolút kitűnik a tömegből (ezt láthatod a képen is).

A képen látható karkötőt az Ékszerkirály webáruházában vásárolhatja meg: https://www.ekszerkiraly.hu/Meditacios-karkoto-rozsaszin-turmalin-gyongyokkel

Az Ékszerkirály webáruházában számos feltűnő, bohókás, de egyben elegáns kiegészítőt választhatsz, melyek nemcsak a napi összeállításodat egészíti ki, hanem tökéletes társad lesz a kalandokban, az utazásokban és egy kellemes estén is.

Ha már korábban szóba került a bokalánc, javasolok néhány finom, nőies darabot, hogy a homokban sétálva is te tűnj ki a legjobban. Saját ízlésed szerint választhatsz a gyöngyös, haluszonyos és csillagos lógok felől.

Amennyiben maradnál a charmok gyűjtésénél, ez is remek választás, hiszen nincs is jobb, mint egy olyan darabot választani, ami mindig eszedbe fogja juttatni az adott pillanatot. Itt kiemelném az ezüst repülőgép földgömbbel való gyönyörű charmot, ha egy feledhetetlen üdülésre akarod emlékeztetni magad, vagy az ezüst motoros darabot, amennyiben egy hozzád közel álló élményt ábrázol. A nyár a szerelmeseknek kedvenc évszaka, ezért rájuk is gondoltunk. Ha megtaláltad a nagy Őt, ő pedig feltette már a nagy kérdést, ezt mindenképp érdemes megünnepelned egy erre az alkalomra szánt kis szív alakú lánykérős tartozékkal.

Ami igazán berobbant a köztudatba az az egyszerű, de annál is mutatósabb natúr köves karkötőink, melyekből érdemes minden színkombinációt beszerezni, hogy a lehető összes kollekciódhoz megtaláld a megfelelő hozzátartozót. Válassz szivárvány karkötőt, ha igazán játékos akarsz lenni. Munkanapon pedig ne búcsúzz el a szép daraboktól, vegyél szolidabbat, ami nemcsak szemrevaló, hanem segít a kiegyensúlyozottságod fenntartani. Ilyen a fehér meditációs karkötő howlitgyöngyökkel. Ugye máris érzed azt a bizonyos pozitív energiát?

Nyáresti vacsorához egy visszafogott, de annál elegánsabb karperecet javaslok. Hasonlóan a charmos karkötőkhöz, ezekből is tudsz válogatni a motívumaik alapján. Ami mindegyik szetthez illik az a gömb motívumos ezüst karperec. Ehhez már csak egy gömb fülbevaló dukál és máris kész a lenyűgözően sikkes külső.

Medáljaink egészen különlegesek, némelyik emlékeztet a kiskutyádra, cicádra, vagy éppen párosíthatod az egyik charmoddal, de természetesen itt is megtalálhatóak a kötelező darabok, melyek már önmagukban öltöztetnek. Ilyen például az ezüst nyaklánc, dupla karikagyűrű medállal, ahol az egyik karika ezüst, a másik arany, így leegyszerűsíti azt az állandó vívódást, miszerint aranyat, vagy ezüstöt vegyek ma fel?

Nézz körül a kínálatunkban és lepd meg magad a legszebb nyári darabokkal, mert ha nyár, akkor szín kavalkád!