Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Miért vásárolj arany ékszert?

2022.07.20 10:45
Miért vásárolj arany ékszert?

Az arany, már évezredek óta jelen van életünkben és már azóta ékesíti a nők fülét, dekoltázsát, csuklóját is. Ez a nemesfém az előkelőséget és az eleganciát árasztja női tulajdonosáról. Bár az ékszerdivat időről időre változik és átalakul, az arany soha nem válik elavulttá. 

Az arany ékszer bizonyos értelemben véve a társadalmi rang kifejezése. Az arany, igen drága fém és ennek birtoklása jómódúságra utal. Azt jelezheti, hogy tagja vagyunk a társadalom egyes köreinek. Mára már ugyan nem feltétlen jele a gazdagságnak, de régen ezzel fejezték ki, ha egy család fényűző életet élt. 

Egészség szimbóluma. A szépsége és a rang megjelölése mellett az egészség szimbóluma az arany, tehát erősen javasoljuk a mindennapi viselését. Azért is ez a legmegfelelőbb ajándék a kedvesünknek, édesanyánknak, lánytestvérünknek, mert ezzel bevonzzuk a boldogságot, egészséget és a gazdagságot a családi fészekbe.

Minőségét megőrzi. A többi fémmel ellentétben, az arany nem rozsdásodik, nem színeződik el. Ez a fémfajta tehát megőrzi a minőségét. Könnyed kovácsolhatóságának köszönhetően, egyszerűen formázható és a drágakövek behelyezése sem okoz gondot a munka folyamán.

Webshopunkban gyönyörű darabok találhatóak meg, így mindenképpen javasoljuk a kínálatunk átböngészését!

https://www.ekszerkiraly.hu/sct/764971/ARANY-EKSZER