Ékszerkirály BLOG

4 ajándékötlet Valentin napra

2022.02.10 16:39
4 ajándékötlet Valentin napra

Vannak, akik megkérdőjelezik a Valentin-nap szükségességét, mások minden alkalmat megragadnának, hogy a romantikát ünnepelhessék. Nem szabad, hogy csak évente egyszer kerüljön központi szerepbe a szerelem, ugyanakkor semmi ördögtől való nincs abban, ha meg szeretnénk ajándékozni kedvesünket.

  1. Gyertyafényes vacsora

A legjobb, ha valami olyan élményt ajándékozunk egymásnak, amelynek köszönhetően minőségi időt tölthetünk együtt a másikkal. Egy gyertyafényes vacsora pont ilyen ajándék lehet. Legyen akár éttermi vacsora, vagy egy otthoni közös főzőcskézés, biztosan nagy sikert fog aratni.

  1. Wellness

Legyen szó akár 1-2 éjszakáról, akár egy alkalmi lehetőségről, a wellness remek lehetőség lehet azoknak a pároknak, akik kicsit ki akarnak szakadni a hétköznapok mókuskerekéből. A részletek már teljesen egyéni preferenciák szerint alakíthatóak, így mindenki megtalálhatja a kedvére való programlehetőséget.

  1. Bor és csokoládé

A közösen elfogyasztott finom falatok mindig boldogságot okozhatnak, egy kis kreativitással pedig egy egyszerű borozás is romantikus köntösbe bújtatható. A lényeg, hogy minden figyelmetek egymásnak szenteljétek!

  1. Ékszer

Bár ehhez kell egyfajta beállítottság, de ha egyikőtök sem riad vissza az ékszerhordástól, akkor a Valentin-nap kiváló alkalom lehet az ékszervásárlásra is. Ha mindketten választotok magatoknak egy-egy darabot, akkor az akár közös zálogává válhat a szerelmeteknek.