Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Ajándékdobozok művészete

2022.01.26 18:20
Ajándékdobozok művészete

Már rengeteg szó esett arról az oldalon, hogy kinek milyen típusú ékszert érdemes ajándékozni, azonban ezúttal a csomagolás fontosságára szeretnénk felvonni a figyelmet. Talán a csomagolás kiválasztása már sokaknak nem jelent akkora kihívást, mint megtalálni a tökéletes ékszert, mégis érdemes ezen a területen is átgondoltan választani.

  1. Színes ékszerdoboz

Ha csak úgy a hétköznapokon szeretnénk kedveskedni szeretteinknek, ez talán egy jó választás lehet. Bár kevéssé ünnepi, ugyanakkor szép. Fiatalabb hölgyek, lánygyermekek megajándékozásához is ideális lehet, hiszen a doboz tetején található gyönyörű masni, bizonyára egyből felkelti majd az ajándékozott érdeklődését.

Színes ékszerdoboz, 4x4 cm, Piros

https://www.ekszerkiraly.hu/Szines-ekszerdoboz-4x4-cm-Red

  1. Fekete, műanyag ékszerdoboz

Ez már egy jóval kifinomultabb darab, amely tökéletes lehet akár drágább árkategóriájú ékszerek átadására is. Letisztult és egyszerű, ezzel együtt pedig filmes leánykérések hangulatát idézi, így mindenképp érdemes átgondolni, hogy kinek és mit ajándékozunk ebben a dobozban.

https://www.ekszerkiraly.hu/Fekete-muanyag-ekszerdoboz-120-db

  1. Szív alakú ékszerdoboz, piros

A Valentin-naphoz közeledve nagyon is aktuális lehet ennek a romantikus csomagolásnak a megvásárlása. A szív alakú, piros dobozhoz, mindenképpen valamilyen szerelmi zálog dukál, amely képes megdobogtatni a választott hölgy szívét.

https://www.ekszerkiraly.hu/Sziv-alaku-ekszer-doboz-piros