Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Ajándékötletek Mikulásra 5000 Ft alatt

2022.11.28 08:00
Ajándékötletek Mikulásra 5000 Ft alatt

Közeleg a december első jeles napja, a Mikulás.  Ilyenkor szokás megajándékozni egymást egy kis aprósággal. Melyik nő ne örülne egy szép ékszernek, és annak, hogy gondoltunk rá? Legyen az akár a kolléganőd, a legjobb barátnőd, anyukád, kislányod vagy nagymamád. Az Ékszerkirály jelenlegi kínálatából bemutatok néhány ünnepi ékszert, amelynek az ára 5000 Ft alatt van. 

Klasszikus értelemben a Mikulás csizmába rak egy zacskó édességet. Ez a szokás már leginkább csak a gyerekek számára fenntartott. Felnőttek esetében gyakori a más típusú ajándékozás. Sok munkahelyen is él az a szokás, hogy mindenki húz egy nevet, és megajándékozza valami aprósággal az illetőt. És ennek a valaminek nem feltétlenül kell csokoládénak és édességeknek lennie. Az ékszer típusú meglepetésnek főleg az a nő örül, aki ilyen-olyan okok miatt nem fogyaszt édességet. De egy jelképes csoki mellé is kiváló választás mindig az ékszer.

Ha férfi vagy, akkor  kizárólag a párodnak, feleségednek,esetleg édesanyádnak válassz ékszert. Semmiképpen se a kolléganőidnek, vagy egyéb női ismerősöknek. Viszont ha nő vagy, akkor a női családtagokon túl a legjobb barátnőknek és a kolléganőknek, női ismerősöknek is nyugodtan választhatsz valamit. 

A legtöbb helyen még mindig 2-3000 Ft értékben szokás meglepni a másikat, viszont még 5000 Ft-ig a legtöbb ember hajlandó erre költeni.  Az alábbi ékszerek 5000 Ft alatt jelenleg elérhetőek az Ékszerkirály.hu jelenlegi kínálatában. 

Divatos,pezsgő arany színű, napraforgó mintás, ródium bevonatú karperec, cirkónia kövekkel.
Átmérő: 5.5cm * 5.5cm

https://www.ekszerkiraly.hu/Napraforgo-karperec-Siam

Ár: 4957 Ft

Ovális,divatos stílusú, cinkötvözetből készült gyűrű, Swarovski kristállyal és cirkónia kövekkel.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ovalis-gyuru-kerek-kovekkel

Ár: 3763 Ft

Divatos stílusú, cinkötvözetből készült fülbevaló, Ausztria strassz és gyöngy kövekkel

Ár: 4378 Ft