Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Esküvői ékszerajánló az ifjú párnak

2022.08.19 10:00
Esküvői ékszerajánló az ifjú párnak

Bár egy esküvő nem a külsőségekről szól, hanem a szerelemről és egy csodálatos kötelék megerősítéséről, biztosak vagyunk abban, hogy menyasszony és a vőlegény is tökéletesen szeretne kinézni a nagy napon. A megjelenéshez hozzátartozik nem csak a ruha, de a cipő, a kiegészítők, sőt mi több a smink és a frizura is. 

Egy esküvőn a menyasszonynak kell lennie a legszebbnek, ez azonban nem feltétlen jelenti azt, hogy neki kell a legtöbb hangsúlyos kiegészítőt magára aggatnia. A kevesebb néha több és a klasszikus elegancia soha nem megy ki a divatból, ám még ennél is fontosabb, hogy a menyasszony jól érezze magát a bőrében. Válassz olyan kiegészítőket, amelyek viselésekor magabiztosnak érzed magad. Ha örömmel tölt el a hordásuk, akkor nem nyúlhatsz félre! 

A vőlegény szempontjából talán még fontosabb, hogy csak önazonos kiegészítőket viseljen, hiszen a fériak gyakran még nehezebben viselik az idegen, szokatlan darabokat magukon. Egy elegáns óra jó választás lehet, hiszen nem csak praktikus kiegészítő, de a megjelenéshez is sokat hozzáaadhat. De az egyetlen szabály, hogy nincs szabály! Az ifjú párnak kell megteremteni a kereteket és meghatározni a dress code-ot!

https://www.ekszerkiraly.hu/Arany-fulbevalo-bedugos-kristallyal

https://www.ekszerkiraly.hu/14k-Arany-karkoto-ketszinu

https://www.ekszerkiraly.hu/Fossil-BQ2412-ferfi-karora