Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Különleges eljegyzési gyűrűk karácsonyra

2022.11.21 08:00
Különleges eljegyzési gyűrűk karácsonyra

Hamarosan eljön az az időszak, amikor az emberek fejvesztve rohangálnak a bevásárlóközpontokban a tökéletes karácsonyi ajándékokat keresve. Sok férfi egy boldog párkapcsolatban nagy eséllyel dönthet úgy végül, hogy ékszert ajándékoz szerelmének. Ha már ékszer, akkor gyűrű. És ha már gyűrű, akkor miért-ne lehetne az eljegyzési is akár, ha a szeretett nő még nem a felesége?

Minden nő titkon arról álmodik, hogy a szerelme egy szép napon megkéri a kezét. A jól működő párkapcsolatokban tudat alatt minden jeles ünnepen felmerülhet, hogy lehet most jött el az ideje a lánykérésnek. Így férfiak számára a meghitt karácsonyi ünnep a legszebb és legemlékezetesebb alkalom lehet erre. Ebben a bejegyzésben az Ékszerkirály.hu jelenlegi kínálatából választottam ki néhány csodaszép, jelenleg is elérhető gyűrűt.

Női rosegold (rózsaarany) eljegyzési gyűrű: Ezüst fémből  készült vékony eljegyzési gyűrű fehér,vörösréz ötvözettel,  cirkóniumkristállyal díszítve.

https://www.ekszerkiraly.hu/Noi-eljegyzesi-gyuru-ezust-rosegold-5-os-meret

Ár: 14 202 Ft

 

 A  nem hétköznapi személyiséggel rendelkező nők valószínűleg valami egyedi, valami hagyományostól eltérő darabot kapnának szívesen életük szerelmétől. Az Ékszerkirály.hu kínálatából  bemutatunk most néhány nagyszerű ezüst gyűrűt, amire akár az alacsony költségvetés ellenére is  biztosan IGEN lenne a válasz.

 Ezüstből készült, opállal díszített női gyűrű. Vastagsága 0.12 cm, súlya 1.3 g.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-gyuru-opal-6-os-meret

Ár: 9936 Ft

 

Ha eljegyzési gyűrűre gondolunk, a legtöbb embernek drága, a gyémánt vagy  cirkónia köves aranygyűrűk ugranak be elsőnek. Pedig a lehetőségek tárháza végtelen, és nem is kell vagyonokat költeni egy-egy különleges darabra. Eme házassági szándékot jelképező ékszer nem attól lesz értékes, hogy drága, hanem az azt adó férfi szerelmének valódiságától. Persze, ettől függetlenül még elengedhetetlen, hogy az ezzel megajándékozott nő stílusát tükrözze.

 

 

 

Ezüstből készült, csavart, elegáns eljegyzési gyűrű fehér cirkóniumkristállyal díszítve. Legnagyobb szélessége 0.9 cm, a nagy cirkóniumkristály átmérője 0.6 cm

https://www.ekszerkiraly.hu/Noi-eljegyzesi-gyuru-ezust-cirkoniumkristallyal-6

Ár: 13 018 Ft

Az eljegyzési gyűrű esetében is akár vegyítheti a férfi a csillogó kövek eleganciáját és a gyöngy romantikusságát egy szimbólum jelentésével is. A búzakalász jelenti a  termékenységet. Továbbá a szemek összekapaszkodnak, láncot formálnak, ami a nő és a férfi kapcsolatának szorosságát is kifejezheti. Így remekül kifejezi a mélyebb érzések meglétét. 

Búzakalászra emlékeztető mintázatú ezüst gyűrű, cirkóniumkristállyal és egy darab fehér gyönggyel díszítve. Szélessége 0.4 cm, súlya 2.8 g.

Ár:14 131 Ft