Ékszerkirály BLOG

Ragyogó karikák

2021.01.26 19:30
Ragyogó karikák

Manapság nem egyszerű megszervezni az esküvőt, hiszen nem tudhatjuk, hogy alakul az életünk és milyen lehetőségek birtokában állunk majd fél-egy év múlva. Azonban érdemes előre gondolkodni és tervezni úgy, mintha menne tovább az eredeti életünk, hogy ne veszítsük szem elől az élet örömeit. Éljük úgy meg a pillanatokat, ahogy szeretnénk, ahogy kislány korunk óta terveztük. Emiatt hoztunk néhány olyan karikagyűrűt, melyet eddig még nem mutattunk meg, de most már kijelenthetjük, hogy nagyon büszkék vagyunk az új kollekciónkra!

 

Titánacél aranygyűrű

A mai trendek szerint, ennek a gyűrűnek a női darabján található egy sor fehér cirkónia kristály. Azonban a modern kialakítást eltekintve, maradtunk a hagyományos részeknél, vagyis az arany sárga színnél és az egységes vonalaknál.

 

Női karikagyűrű, titánacél, aranyszínű, 10-es méret

https://www.ekszerkiraly.hu/Noi-karikagyuru-titanacel-aranyszinu-10-es-meret

 

Különlegesség az ujjakon

A következő különlegességünk egy ezüst és rosé arany színű gyűrű ötvözete. Ezt a színkombinációt azoknak találtuk ki, akik szeretnek elrugaszkodni az átlagostól, vagy akik éppen nem tudják eldönteni, melyik színt válasszák. A színek elválasztása sem hétköznapi, mivel egy enyhe hullámmal íveltük át a két ötvözetet. Emellett a női gyűrűn felfedezhető egy kecses kristálysor is.

Női karikagyűrű, titánacél, rosegold, 10-es méret

https://www.ekszerkiraly.hu/Noi-karikagyuru-titanacel-rosegold-10-es-meret

 

Nemesacél rosé

Az előzőhöz hasonlóan ez a gyűrű is az ezüst és a rosé arany ötvözetéből készült, azonban ez egy visszafogottabb design alapján készült. Itt egy kis kővel jelöltük a férfi és női gyűrű közötti különbséget.

Férfi karikagyűrű, nemesacél, rosegold, 9-es méret

https://www.ekszerkiraly.hu/Ferfi-karikagyuru-nemesacel-rosegold-9-es-meret

 

A következő gyűrűk mind 5-10-es méretig vásárolhatók meg, ráadásul extra kedvezményes áron juthattok most hozzá, kedves házasulandók.