Ékszerkirály BLOG

Új év, új charmok

2023.01.06 21:00
Új év, új charmok

Új év, új charmok. - 1. rész

Ahogy eljön az új év, a legtöbb nőben feléled a teljes testi-lelki megújulás iránti vágy. Ez alól nem lehet kivétel a stílusunk ráncfelvarrása sem. A legjobb alkalom pont most van, hogy kipróbáljunk más típusú ékszereket is. Az elbűvölő charmok pont ilyenek. A januárt a charmoknak szenteljük, és négy különböző charm válogatást fogok mutatni négy különböző alkalomra.

Az Ékszerkirály.hu aktuálisan elérhető kínálatából fogok most is szemezgetni.  Az elsőként bemutatott charmok az újévi fogadalmainkhoz kapcsolható vágyainkat fejezik ki a legnőiesebb formában. 

Ezüst charmjaink kompatibilisek a Pandora Moments, Pandora Me és Pandora Disney karkötőkkel.

Ki ne emlékezne még a karácsonyi és szilveszteri partikon viselt hangsúlyos, drámai ékszerekre. Decemberben nem tudtunk betelni a kristályok szikrázó csillogásával, és előszeretettel halmoztuk a szebbnél szebb kiegészítőket. Viszont a január sokkal inkább szól a nyugalomról, az elcsendesedésről és valami újnak a kezdetéről. Ilyenkor érdemes rendet tenni nem csak a fejünkben, hanem az ékszeres polcunkon is, és a letisztultabb darabok után nyúlni. Egy apróbb ékszer is lehet érdekes és a maga nemében feltűnő. Ilyen például ez a csajos elemeket tartalmazó charm is.

Ez az ékszer emlékeztetni fog minket arra, hogy merjünk idén változni és változtatni. Merjünk kitűnni a tömegből és nőiesek lenni az élet minden területén. 

Csajos ezüst charm cirkóniumkristállyal
Női cipőt, rúzst és kis tükröt ábrázoló charm ezüstből, apró cirkónium kövekkel díszítve. Karkötőre vagy nyakláncra.

https://www.ekszerkiraly.hu/Csajos-ezust-charm-cirkoniumkristallyal

 

A charmok olyan kis függő díszek, amelyekből akár több darab is jól mutat egymás mellett. A charmokkal bármelyik karkötőt a saját egyéniségünk,vagy aktuális hangulatunk alapján díszíthetünk fel. Akár az aktuális szettünkhöz is alakíthatjuk. Lehetünk sportosak, elegánsak, vagy akár kislányos báj is övezheti a választásunkat. A határ a csillagos ég, csupán a pénztárcánk szabja meg, mennyi charm boldog tulajdonosai lehetünk.

 Ha már új év, és fogadalmak, akkor a babonásabb hölgyeknek kötelező kiegészítő lehet ez az ezüst lóherés charm. Ez önmagában is emlékeztet a fogadalmaikra, vagy felerősítheti a többinek a hatását.

Ezüst charm lóheremotívummal
Cseh kristállyal díszített, ezüstből készült charm karkötőre vagy nyakláncra. Közepén rosegold bevonatú lóheremotívum.

Mérete 1 x 1,2 cm, súlya kb. 2 g.

 

A testi - lelki felfrissülésünkkor gondolni kell a pihenésre, kikapcsolódásra, utazásra is. Ez a repülős charm emlékeztetni fog bennünkt a munka - magánélet egyensúlyának kialakítására, amin szinte kivétel nélkül mindenki megfogad az új évre. 

Ezüstből készült, földgömböt és repülőt ábrázoló charm zománcozással díszítve.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-utazas

Mérete 1.2 × 1 cm, a belsejében lévő nyílás átmérője 0.45 cm. Súlya 1 g.

 

És végül, de nem utolsó sorban érdemes egy pillantást vetni erre az emberi kapcsolatok és a környezetünk ápolását szimbolizáló rózsára. Mindenki életében szükség van időre az  emberi kapcsolatok építésére és ápolására, legyen az barátság, család, vagy párkapcsolat.

Ezüst charm, rózsaszín virág
Ezüstből készült, rózsaszín virágot ábrázoló, fehér cirkóniumkristállyal díszített charm karkötőre, nyakláncra.

Mérete: 2 x 1 cm.