Ékszerkirály BLOG

2021-es divat

2020.12.30 18:15
2021-es divat

2020 végéhez közeledve, elkezdhet furdalni a kíváncsiság, vajon mely színek lesznek a következő év trendjei? Voltaképpen ez azért is ilyen meghatározó kérdés, mert fel kell készíteni a ruhatárunkat és az ehhez tartozó ékszereinket is.

Az év színei

Talán meglepetésként fog érni bennünket, de az év színei a halvány bordó árnyalatai, a zöldek és a sárga, ebből is az élénkfajta. Nos, a sárga még, ha nem is nyerte el 2019-20-ban az év színét, mégis a porondon szerepelt mindenben. Szerettük őt egy pulcsiként, fürdőruhában, vagy csak kiegészítő gyanánt. Így ezt a színt már hivatalosan is kedvelhetjük, hiszen most valóban divatba lép, éljenek tehát a 2021-es színek!

Halvány bordó

A túl szembetűnő színek a múlté, helyette inkább a pasztelles árnyalatokat fogja a ruhaipar előtérbe helyezni, így érdemes erre felkészülni a jövőt illetően. A vörös, a málnarózsaszín és a lila tökéletesen fog mutatni a gardróbunkba, de csak akkor, ha ezeknek a tompa színeit viseljük majd a mindennapokban.

https://www.ekszerkiraly.hu/shop_search.php?search=r%C3%B3zsasz%C3%ADn

 

Zöld

A föld színek, az örök kedvenceinkhez tartoznak, mert ezek azok, amelyek valamennyi haj és bőrszínnek jól állnak. Ezen felül a zöld lehet egy nyári bohókás tartozéka az öltözetünknek, lehet egy komoly szín, vagy kelthet egy olyan kisugárzást, amitől számos férfi és talán nő is megfordul utánunk. 2021-ben semmiképpen ne hagyjuk le a listánkról a zöld színeit!

Ha pedig kiegészítőt keresünk, menjünk fel az Ékszerkirály oldalára, írjuk a keresőbe, hogy zöld és voilá, máris megjelennek a nyakláncok, fülbevalók és gyűrűk.

https://www.ekszerkiraly.hu/shop_search.php?search=z%C3%B6ld

 

Sárga

A sárga színnek igen sok árnyalatát ismerhetjük a színskálán. Ne ijedjünk meg, ha a nap sárga éppen nem a bőrtónusunkhoz illik, ugyanis ebben az évben divatos lesz a többi sárga is, beleértve a narancssárgát és a nyugtalan nyári pirost is.

https://www.ekszerkiraly.hu/shop_search.php?search=s%C3%A1rga

Készüljünk tehát színekben gazdagan a következő évre. Boldog Új Évet kíván az Ékszerkirály!