Ékszerkirály BLOG

Helló Ősz!

2022.09.08 10:00
Helló Ősz!

Az évszakváltás mindig lehetőséget biztosít a megújulásra. Lehetőségünk van elengedni a múltat, stílust váltani, vagy akár csak valami új, eddig ismeretlen irány felé fordulni. A nyári ruhák idővel a szekrény aljára kerülnek, hiszen az időjárás is hűvösebbé válik. Sokan erre az időszakra időzítik a ruhatárcserét is, előszeretettel vásárolnak új darabokat. Ez egyáltalán nem meglepő, azonban semmiképp sem érdemes elfelejtkezni az ékszerekről sem!

A nyár folyamán tökéletesen bevált darabok nem biztos, hogy a hűvösebb idő beálltával is szívesen lesznek viselve, hiszen egy egész másmilyen stílust képviselhetnek. A bohókásabb, lazább darabok inkább a jó idő kísérői, a komolyabb, letisztultabb kiegészítők válhatnak keresettebbé. Mutatunk pár példát!

 1. Ezüst karika fülbevaló, rosegold

Részletek: Egyszerű, de elegáns karika fülbevaló ezüstből. Mérete 1 x 0.5 cm.

A rosegold már évek óta hódít, továbbra sem ment ki a divatból. Gyönyörű, időtálló karikafülbevalóként pedig egyenesen mesés viselet, az év bármely időszakában.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-karika-fulbevalo-rosegold

 2. Ezüst fülbevaló, kiscica

Részletek: Ezüstből készült, bedugós fülbevaló, mely egyszerű vonalú, ám kedves kiscicát ábrázol. Mérete 1,1 x 1 cm, súlya 1,2 g.

Neked mi jut eszedbe a cica motívumról? Négylábú kiskedvenceinken kívül nekünk egy kellemes, őszi összekucorodás egy pokróc alatt, egy bögre finom meleg teával a kézben. Kellhet még más ősszel?

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-fulbevalo-kiscica

 3. Ezüst gyűrű fonatos struktúrával, 8-as méret

Részletek: Ezüstből készült vékony női gyűrű fonatra emlékeztető megjelenéssel. Vastagsága 0.2 cm, súlya 1.6 g.

Egy szép gyűrű kellemes megjelenést biztosít ősszel is a viselőjének. Ez a darab nem hivalkodó, mégis nagyon szép és különleges.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-gyuru-fonatos-strukturaval-8-as-meret

 4. Ezüst nyaklánc kutyamancs medállal

Részletek: Ezüst nyaklánc, rajta platinabevonatú, kutyamancsot ábrázoló medál. A lánc 46 cm hosszú, delfinkapoccsal záródik, a medál mérete 1,5 x 1,4 cm.

A másik kisállatos ékszer párja, hiszen ők is épp olyan kellemes hangulatot tudnak varázsolni otthonainkba mint nyávogó társaik. Ez a tappancsnyomos medál kedves emlékeztetője lehet az örömteli pillanatoknak.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-kutyamancs-medallal