Ékszerkirály BLOG

Útmutató az Ékszerkirályhoz

2020.09.17 17:02
Útmutató az Ékszerkirályhoz

Mindannyiunk nevében írhatom, hogy az egyszerű és gyors vásárlás hívei vagyunk. Ha már el kell menni a boltba, akkor az már nem egyszerű, - mert otthon hagytam a listám, bezárt már az üzlet, stb. – és gyorsnak sem mondanám. Azonban mennyire örülünk annak, ha webshopból rendelhetünk, hiszen a pontos leírásban megtaláljuk a termék részleteit, kiválaszthatjuk a színt, esetleg méretet és már csak meg kell rendelni, majd várni, hogy megérkezzen a várva várt ajándék. Igen ám, de nem minden esetben olyan egyszerű ez a rendelési folyamat, így van, amikor félbe hagyjuk a vásárlást, mert nem egyértelmű a folyamat menete. Más weboldallal, illetve webshoppal ellentétben azonban, az Ékszerkirály lehetővé tette, hogy a legkönnyebben és legátláthatóbban tudjunk vásárolni, szebbnél-szebb ékszereket.

Hogy használjuk az oldalt?

  1. Megkeressük az ékszerkirály oldalát, - akinek a könyvjelzőjében már megtalálható, könnyebb dolga lesz – de az egyszerűség kedvéért az alábbi linken is behozható az oldal: https://www.ekszerkiraly.hu/.
  2. A baloldalon találkozunk a Termékek menügombbal. Itt érdemes kiválasztani olyan kategóriákat, melyek illenek a stílusunkhoz, ízlésünkhöz.
  3. Ezt követően nézzük meg, mely ékszer(ek) azok, amelyek megtetszenek. A kiválasztás után fontos, hogy leellenőrizzük az ékszerről írt adatokat, mert egy gyűrűnél fontos a méret, illetve egyes karkötők több színben megvásárolhatók…
  4. Amennyiben ajándékba szeretnénk vásárolni, mindenképp időben rendeljük meg a terméket, hogy a kiszemelt napra megérkezzen a kiválasztott darab.
  5. Vásárlás: a terméktől jobb oldalon rákattintunk a „megrendelés” gombra. Abban az esetben, ha ajándékozni szeretnénk az ékszert, lehetőségünk van ajándékzsákot/dobozt választani az oldal alján. Ellenőrzés után újra rákattintunk a „megrendelés” gombra. Ha nem regisztráltunk még az Ékszerkirályra, tegyük meg a sikeres vásárlás érdekében.

Miért vásároljunk online?

  • mert egyszerűen kiválaszthatjuk és megrendelhetjük azt a kiegészítőt, ami hozzánk közel áll
  • ingyenesen szállít a GLS futárszolgálata 12.000 forint feletti vásárlás esetén
  • amennyiben bankkártyával fizetünk a rendeléskor, a szállítási díj felét levonjuk az árból
  • 7000 forint felett, ajándék díszdobozt adunk
  • további 5% kedvezményt adunk, ha feliratkozol a hírlevélre – ez szintén neked kedvez, hiszen rendszeres tájékoztatást kapsz akciókról és a legnépszerűbb termékekről
  • ha valami gond van a termékkel, 30 napig visszavásároljuk tőled

Fizetési módok:

  • utánvét
  • bankkártyás fizetés a weboldalon keresztül (ez a legkényelmesebb)
  • előre utalás

Összesítve, azért válaszd a webshopunkat, mert innen gyorsan és könnyedén megrendelheted a legkülönlegesebb darabokat a készletedbe.