Ékszerkirály BLOG

Mit viselj a céges karácsonyi bulin?

2022.12.18 19:50
Mit viselj a céges karácsonyi bulin?

Lassan kezdetét veszik az év végi munkahelyi rendezvény sorozatok, ahol a kollégáiddal engedhetitek ki a fáradt gőzt. Az ilyen eseményeken van lehetőségetek megismerni egymás kevésbé formális oldalát, egy kicsit jobban betekintést nyerni a privát szférába. A legtöbb embernek komoly fejtörést okoz egy munkahelyi vacsorameghívásnak eleget tenni.

Az elsőként felmerülő kérdés a legtöbb esetben: Mit vegyek fel? Milyen kiegészítőket viseljek?

A mai bejegyzésben az Ékszerkirály.hu jelenlegi kínálatából állítottam össze ajánlataimat, hogy feszengés nélkül tündökölj a bulin. 

A céges rendezvények íratlan szabálya, hogy törekedni kell a kevesebb több elve alapján felépülő megjelenésre. Ez korántsem jelenti azt, hogy a formális irodai viselet jöhetne csak szóba, sőt! 

A kislányos,romantikus ékszerek kedvelőinek sem kell lemondania a szívecskés vonalról.

Ezüst fülbevaló, szív alakú, rosegold, rózsaarany
Szívet ábrázoló, bedugós ezüst fülbevaló, apró fehér cirkónium kövecskékkel.

Mérete: 0,5 X 0,5 cm.

Ár: 6659

Ilyenkor elengedhetetlen egy kis csillogás, hiszen egy karácsonyra hangolódó rendezvényről van szó. Érdemes a mindenkori munkahelyi stílusunkhoz képest egyel elegánsabbá, egyel feltűnőbbé tenni a megjelenésünket. A munkahelyi rendezvényekre érdemesebb inkább ezüst ékszert választani, főleg, ha alapból sem vagyunk annyira arany pártiak. 

Ezüstből készült, duplakarikás, fehér cirkóniumkristállyal díszített fülbevaló.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-fulbevalo-duplakarikas

Mérete 2.3 × 0.7 cm, súlya 3.1 g.

Ár: 16 671 Ft

Ha a munkahely a formális, business look-ot várja el alapból, akkor ezen a vacsorán is ugyanúgy ügyelni kell a szoknya/ruha hosszára, a felső kivágására, a megfelelő cipő és harisnya viseletre, valamint a szolidabb kiegészítők viselésére. Ilyenkor egy elegánsabb anyagból lészült blézerrel, egy feltűnőbb brossal, vagy gyűrűvel érdemes kísérletezni. 

Ezüstből készült, két darabból álló divatos női gyűrű cirkóniumkristállyal díszítve. Súlya 6 g.

Ár: 16 057 Ft

 

Viszont, ha nem kosztümben  dolgozunk,akkor jó választás lehet a bársony/csipke vagy akár csillogóbb anyagból készült ruha is. Ám a flittereket, főleg nagy felületen  hagyjuk meg a szilveszteri partira!

Szolidabb megjelenést szeretőknek egy sima fehér ing, fekete szoknya és egy gyöngyös ékszer is megfelelő választás lehet. 


Ezüstből készült nyaklánc, igazgyönggyel díszített medállal.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-igazgyongyos-medallal

A lánc hossza 38-45 cm, súlya 4.1 g. A medál mérete 1.8 x 1.8 cm.

Ár: 15 130 Ft

Figyeljünk arra, hogy kerüljük a túl sokat mutató és olcsó hatású ruhákat és kiegészítőket. Ne egy szombat esti bulihoz öltözzünk fel. Ne legyen semmi átlátszó, és áttetsző sem. Ne látszódjon át a fehérneműnk sem. A szoknyahossz kicsivel térd felett végződjön, a felső kivágása ne engedje láttatni a mellek vonalát. Ne villantsunk hasat, hátat sem, maximum egy kis vállat.