Ékszerkirály BLOG

Vásárlói visszajelzések

2020.10.01 15:15
Vásárlói visszajelzések

Fontos megemlíteni azokat a visszajelzéseket, melyek azt igazolják, miért jó online vásárolni és ez mára már mennyire egyszerű és megbízhatóvá vált. Igen ám, de mit szólnak maguk a termékek? Ki hordja őket és milyen véleménnyel vannak azokról az ékszerekről, melyeket vásároltak? Összegyűjtöttünk néhány olyan kedves vásárlói visszajelzést, amely megdobogtatta a szívünket!

Macska, mint gyógyító amulett

Egy kedves hölgy vásárlónk írta az alábbi levelet:

„Szeptemberben elvesztettem a cicámat, akivel átéltük az első költözést, az eljegyzésem, a babavárás boldog pillanatait, és száz meg száz boldog pillanatot. 9 évet töltöttünk együtt, amit nagyon nehéz feledni, vagy egyáltalán feldolgozni. A férjem javaslatára elkezdtem nézelődni olyan tárgyak iránt, amik emlékeztetnek Antonra, a cicámra. Több érdekes plüsst és eszközt találtam, ami mind tetszett is, de tucatnak találtam. Nem egy egyedi, nap, mint nap velem lévő kis amulettnek éreztem. Ekkor leltem rá az Ékszerkirály honlapjára, ahol számos cicás kiegészítőre figyeltem fel. Amit még igazán szeretek, az a Pandora ékszer, így egyértelmű volt, hogy valami olyat választok, ami Pandora stílusú. Megtaláltam azt az ezüst nyakláncot, amin pont egy olyan formájú és kinézetű cica medál lóg, mint Anton. Ez az a kiegészítő, amit terápiás jelleggel minden nap viselhetek, ráadásul szép és tartós is. Egy szónak is száz a vége: köszönöm a pontos kiszállítást és a kedves emléket!”

Az ezüst nyaklánc: https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-macskaval

Kedves kis meglepetés

A következő levelet egy kétségbeesett férj írta, aki az évfordulójára vásárolt ékszert a kedvesének:

„A kétségbeesésem oka, az évfordulónk! Már a 14. évfordulónkat éljük át a feleségemmel, mégis mindig gondban voltam, mivel is kedveskedjek neki. Ez az évek elteltével csak erősödött, mert mi az, ami még nincs neki, ami személyes, de megfizethető? Azt mindig is tudtam, hogy imádja az ékszereket és állandóan panaszkodik azért, mert ezek nem illenek egymáshoz (színben igen, de stílusban nem). Egy ismerősöm ajánlotta az Ékszerkirályt, ahol számtalan ékszer szettet találtam. Itt is kétségbeestem, mert nem tudtam, hogy melyiket válasszam. Aztán rátaláltam erre a pezsgőszínű szív alakú nyaklánc és karkötő szettre. Ez az a darab, ami elérhető áru, egyedi, és biztosan tetszeni fog a feleségemnek, tehát tökéletes évfordulós ajándék lesz!”

A legszebb évfordulós ajándék (egyike): https://www.ekszerkiraly.hu/Dupla-sziv-ekszer-szett-Rose-Gold

A konzervatív banki viselet

A bankok szigorú világából keresett fel minket egy hölgy:

„Évek óta bankban dolgozom, ahol szigorú előírások mentén viselhetünk ékszert, illetve egyéb kiegészítőket. A mindennapokban imádok ékszert hordani, de a munkahelyem miatt erről le kellett mondanom… Azonban nem adtam fel, elkezdtem olyan szolid darabok után kutatni, ami megengedhető egy ilyen konzervatív környezetben is. Sokáig gyűjtöttem a charmokat és pont ez ihletett meg a választáskor, mivel egy kifinomult darabot rendeltem az oldalról, amit díszít néhány kő, de emiatt nagyon csajos, de kicsit sem hivalkodó. Azóta boldogan viselem a munkahelyemen, ahol a kollégáim irigyen kérdezősködnek, honnan van, mert ők is meg akarják bontani ezt a natúr banki világot."

Az elegáns, de visszafogott örökdarab: https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-gyongy-medal-kristalyokkal

Nincsenek rá szavak: köszönjük, hogy vagytok, és hogy megosztjátok ezeket a szép pillanatokat velünk!