Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Milyen ékszert vigyünk magunkkal nyaralásra?

2022.08.30 10:30
Milyen ékszert vigyünk magunkkal nyaralásra?

Bár már közeleg a nyár vége, még egyáltalán nincs késő egy utolsó pillanatos álom utazáshoz. Az időjárás szerencsére még továbbra is felhőtlen, így teljesen érthető, ha van, aki még a közelgő nyaralását tervezgeti. Egy utazás alkalmával sem érdemes megfeledkezni az ékszerek viseléséről, hiszen egy jól megválasztott kiegészítő éke lehet viselőjének. De milyen szempontokat érdemes mégis figyelembe venni a csomagoláskor?

1. Óvjuk kedvenceinket!

Bármennyire is szívesen viseljük a szívünkhöz közel álló darabokat, mégsem érdemes mindenáron magunkkal vinni féltett kiegészítőinket. Az igazán drága, vagy eszmei értékkel bíró ékszereket inkább tartogassuk más alkalmakra!

2. Praktikus és kombinálható

Egy nyaralás alkalmával rendkívül fontos a kombinálhatóság, hiszen egy néhány napos utazásra nem visszük magunkkal a teljes ruhatárunkat. Fontos, hogy olyan funkcionális darabokat csomagoljunk el a bőröndünkbe, amik egymással és a különböző ruhadarabokkal is remekül összeillenek. Ha így teszünk nem lesz szükség egy egész ékszerdobozra.

3. Csomagolás

Nagyon fontos a szállíthatóság is, hiszen legtöbb esetben az a cél, hogy minél kisebb helyre elférjünk. Használjunk ékszertartó tasakokat, ezáltal rengeteg helyet spórolhatunk!

Még keresed a legmegfelelőbb darabokat és nem tudod mely ékszerek lennének a legjobbak számodra egy ilyen alkalomra? Nézz körül kínálatunkban és válogasd össze a tökéletes ékszer szettet!

https://www.ekszerkiraly.hu/sct/142262/EGYEB-EKSZER