Ékszerkirály BLOG

Így gondoskodunk Rólad!

2021.07.29 14:24
Így gondoskodunk Rólad!

Számunkra fontos a vásárlóink véleménye, hiszen szeretünk megfelelni az elvárásoknak és az igényeknek, mert biztosak vagyunk benne, hogy ebből születnek a gyönyörűségek! Ezért gondoskodunk az ékszerekről és Rólad is egyaránt a vásárlás előtt. 

Hogyan? Mutatjuk:

Minden terméket csomagolás előtt ellenőrzünk szabad szemmel és mikroszkóppal is annak érdekében, hogy tökéletes minőségű ékszert szállítsunk ki.

A mikroszkópos ellenőrzés során különös figyelmet fordítunk a karcolásokra és a kristályok meglétére. A mikroszkópos ellenőrzést két géppel végezzük egy Motic és egy Carton sztereo-val.

Tisztítás, fertőtlenítés

Az aktuális vírusveszély miatt mi is komoly intézkedéseket vezettünk be: bár a vírus - információnk alapján - a termékeken, csak néhány óráig, maximum 2 napig marad életben, minden egyes terméket fertőtlenítünk kiküldés előtt.

Csomagolás

Így csomagoljuk a termékeket:

- Minden esetben ellenőrzés és fertőtlenítés után kinyitható és visszazárható ékszer fóliába csomagoljuk a legkisebb terméket is.

- 7000 Ft feletti vásárlás esetén választhatsz ajándék dobozt, vagy ékszerzsákot.

- 10 000 Ft feletti vásárlás esetén - amennyiben nem választottál ajéndékot - egy kézzel készített arany zsákot adunk a megrendeléséhez.