Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Szilveszteri ékszer kisokos

2022.12.20 08:00
Szilveszteri ékszer kisokos

A Karácsonyt követően a boltok kínálata és a  magazinok divatrovata a Szilvesztert célozza meg. Az év utolsó napján a kiöltözésé,és a csillogásé a főszerep. Előkerülnek a koktélruhák, és a hangsúlyosabb arany és ezüst ékszerek.  Mindenki arra törekszik a ruha és kiegészítők választásával, hogy  méltóképpen búcsúztassa az óévet, és adja meg a tiszteletet az új évnek. 

Az Ékszerkirály.hu aktuális kínálatában megtalálható ékszerekből hoztam ezúton egy kis ízelítőt az év legcsillogóbb ünnepére.

Siess, még most sem késő leadni a rendelésed,hogy az Ékszerkirály.hu darabjaiban búcsúztathasd az óévet.

Szilveszterkor semmi sem lehet túl sok, túl fényes, túl csillogó. Jöhetnek a flitterek, glitterek és csillogó kövek. Szilveszterkor nem túlzás csillogó ruhához feltűnő,csillogó ékszert sem választani. Természetesen, ilyenkor is ügyelni kell a színek és formák harmóniájára, és hogy a saját egyéniségünknek megfelelő darabokat válasszunk. Sokan erőszeretettel választanak flitteres, vagy glitteres koktélruhát. Ilyenkor érdemes egy közepes méretű, hangsúlyos,de nem lógós fülbevalóval az arcunkra terelni a hangsúlyt.

Kör alakú, ródiummal bevont fülbevaló cirkónia kővel.

Ár:5616 Ft

Ha nem rajongsz a drámai flitteres,csillogó ruhákért,akkor sem kell lemondani a csillogásról. Válassz egy egyszerűbb fazonú ruhát, vagy nadrág blúz összeállítást, és viselj hozzá egy csillogó nagyklánc-fülbevalóból álló ékszer szettet.


Aranyozott fülbevaló és nyaklánc szett, kitűnő jeles alkalmak kiegészítőjeként.

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/32298855019_1/Luxus-virag-alaku-ekszer-szett-Pezsgo-arany


Nyakék lánchossz: 40 +5 cm
Nyakék medál mérete: 2.1x2.6 cm
Fülbevaló mérete: 1,5x2,1 cm

Ár: 14 410 Ft

 

Az idei nagy divat a bársony anyag. A legtöbb bolt kínálatában megtalálhatóak a klasszikus feketén kívül más színek is, mint például kék, zöld, piros. Egy klasszikus fekete bársony estélyi ruhához mi más illene jobban, mint egy csillogó ezüst ékszer szett. Minden nő Hollywoodi dívaként tündökölhet az alábbi ékszerszettben:

Cinkötvözetből készült, ezüst színű, lelógó fülbevaló, apró kristályokkal díszítve, hozzá illő nyaklánccal.

https://www.ekszerkiraly.hu/Csavart-ekszerszett-ezust-szinu

A fülbevaló hossza 5 cm, a nyaklánc 32 cm.

Ár: 5984 Ft

Tovább fokozhatjuk a dívás megjelenést ezzel a cirkóniaköves karkötővel, amely szintén feldobhatunk bármilyen fekete koktélruhát. 

Elegáns megjelenésű ródium bevonatú karkötő, kerek, kocka, ovális alakú kövekkel.

Ár: 23 680 Ft

Az ezüst csillogó szetthez még egy csillogó ezüstgyűrűt is hozzáadhatunk,hogy teljes legyen a megjelenés. Háromnál több ékszernél fontos, hogy a ruha ne legyen túl extravagáns, és túlzottan csillogó is,mert akkor már giccses lesz az összhatás. A csillogás remekül illik a bársonyhoz és a csipkéhez is, valamint jól illenek ezekhez a szőrme kiegészítők is. 

Ezüst gyűrű, virág alakú
Fehér cirkóniumkristállyal díszített, virágot formázó, filigrán ezüst gyűrű platinabevonattal.

Szélessége 0.2 cm, súlya 2.6 gramm.

Ár: 10 732 Ft