Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

7 szabály a hangsúlyos ékszerek viselésére

2017.11.08 20:03
7 szabály a hangsúlyos ékszerek viselésére

7 szabály a hangsúlyos ékszerek viselésére

(7 Rules for Wearing Statement Jewelry)

 Képtalálat a következőre: „wearing jewelry”

Az ékszer tökéletes módja annak, hogy életet adjunk egy öltözéknek és fokozzuk a legjobb jellemzőit. Mi más lehetne a legjobb módja ennek, mint kiegészíteni kinézetünket egy merész, feltűnő és figyelemfelkeltő hangsúlyos ékszer darabbal?

A hangsúlyos darabokat arra tervezték, hogy szórakoztassanak, de helytelen hangsúlyozást is létrehozhatunk, ha nem helyesen hordjuk őket.

A hangsúlyos ékszerek szépsége abban rejlik, hogy csak egy darab használata is elegendő a teljes ruházatunk feltűnőségére. A legfontosabb, hogy egyszerű legyen, akár egy nagy szemet gyönyörködtető darab köré építjük ruházatunkat, akár jól kiegyensúlyozott hangsúlyos ékszerekkel hozzuk létre kinézetünk feltűnő egyensúlyát.

A koktél gyűrűktől a mandzsetta karkötőkig és nyakláncokig, a hangsúlyos ékszerek mindenféle formában, tervezetben, színben és méretben léteznek. Csodát tehetnek egy egyszerű ruha elkápráztatásában, vagy segíthetnek figyelmet kelteni azon részeinkre, melyeket hangsúlyozni szeretnénk. Akárhogy is, győződjünk meg róla, hogy követjük a szabályokat abban, hogy az emberek csodálattal tekintsenek ránk döbbenet helyett.

 

 

  1. A kevesebb több

statement necklaces outfit

A merész daraboknak ki kell emelkedniük, így ne zsúfoljuk túl a kinézetünket úgy, hogy sokat viselünk belőlük szoros közelségben. Előnyösebb, ha egyet viselünk egy időben, de ha többet szeretnénk hordani, mint egy hangsúlyos darab, akkor győződjünk meg róla, hogy ne hordjunk hangsúlyos karkötőket és gyűrűket együtt, és kerüljük el a hangsúlyos nyakláncok és fülbevalók hordását azonos alkalommal.

A csillár fülbevalók és mandzsetta karkötők gyönyörűen nézhetnek ki, ha együtt hordják őket, míg a hosszú nyaklánc és koktél gyűrű is tökéletesen illeszkedhet egymással. Csak bizonyosodjunk meg róla, hogy olyan elemeket válasszunk, melyek összehangoltak. Próbáljunk meg azonos fajta fémet választani és kerüljük el az ütköző mintákat és talizmánokat.

A réteges láncú nyakláncok rendkívül elbűvölőek lehetnek, ha helyesen viseljük őket. Tartsuk kinézetünket ízlésesen, meggyőződve arról, hogy nem túl sok szálat rétegezünk egymásra.

Azonban, kerüljük el a hosszú láncú nyakláncok használatát, ha övet hordunk, mivel akkor túl sok lesz kb. azonos területen. A széles rövid láncok és vállpántos nyakláncok egyedüli hangsúlyos darabjaink is lehetnek, így hagyjuk, hogy az ilyen elemek legyenek a központban és mondjunk le más ékszer darabokról.

 

  1. Legyünk egyszerűek

eva mendes statement necklace

A nagy ékszereket a legjobban egyszerű ruházattal lehet hordani. A zsúfolt minták és díszítések elkerülése fontos, mint például a flittereké, mikor merész ékszert viselünk. Ne felejtsük el, hogy ha azt szeretnénk, hogy hangsúlyos darabunk feltűnő legyen, akkor bölcsen illesszük az elemeket.

Egy kis fekete ruha tökéletesen illeszkedik egy vagy kettő figyelemfelkeltő darabhoz, míg a farmer és egy tiszta fehér felső ideális hátteret nyújt valami nagy, fényes és színes számára. Próbáljunk meg a semlegeshez ragaszkodni, és blokkoljuk a színes elemeket, mikor világos és részletes ékszereket viselünk. Azonban, a kevésbé sokféle darabok jól illeszkednek a ruházat mintás elemeivel.

Ne vonjuk el a figyelmet a merész ékszerekről. Koordináljuk a kisebb ékszereket a hangsúlyos darabokkal, minimumon tartva őket, és azonos színt vagy fémet használva.

 

  1. Válasszunk fülbevalót bölcsen

Source

A hangsúlyos fülbevalók gyönyörűek, díszesek és nem lehet nem észrevenni őket. Az első dolog lesz, melyet valaki észrevesz, akivel beszélünk. Győződjünk meg arról, hogy az arcunkat keretezik, és válasszunk olyan párt, mely arcformánknak megfelelő és növeli jellemzőit. A rossz pár választása zavaró lehet, így az olyan részleteket, mint a hossz, szín, forma és öltözködési kiegyensúlyozás, vegyük figyelembe, mikor fülünk díszítését választjuk ki.

Mikor hangsúlyos fülbevalókat hordunk, akkor jobb a hajunkat lesimítva hordanunk túl nagy helyett. Emlékezzünk rá, hogy minden az egyensúlyról szól, így feltölthetjük a térfogatot egyszerű fülbevalókkal, és a nagyok pedig jobban kiegyensúlyozzák a laza hullámokat vagy egyenes hajat.

Alternatív módon, hajunkat elegáns kontyba is helyezhetjük. Győződjünk meg róla, hogy sminkünk jól illeszkedik a fülbevalónkkal. Ha erősen élénk színű párt viselünk, akkor a legjobb lehet a letisztult és egyszerű smink.

 

  1. A megfelelő nyakláncok a megfelelő nyakvonallal illesszük

Source

A legjobb módja annak biztosításának, hogy a hangsúlyos nyaklánc kiemelkedő az, hogy a megfelelő nyakvonalhoz viseljük. A váll nélküli, félvállas, hajó nyakú vagy v-nyakú ruhák és felsők ideálisak, mivel a hangsúlyos darabunk fog beszélni helyettünk.

Kerüljük a galléros, feszes nyakat és az archoz közeli részletezést, mivel ütközni fognak a merész darabokkal. Egy színes teknősnyakú pulóver gyönyörű egy hangsúlyos ékszerrel, feltéve, ha illeszkedő formájú és egy színű.

Győződjünk meg arról, hogy a hangsúlyos nyakláncot egyszerű és lehetőleg egyszínű felsővel hordjuk, megőrizve ezáltal az elegáns megjelenést és a nyaklánc feltűnőségét. Sosem járhatunk rosszul a semleges tónusokkal, így a világos és figyelemfelkeltő nyakláncok hordása fekete, fehér vagy testszínű ruhákkal, elegánsnak tűnik.

 

  1. Ügyeljünk kezeinkre

Statement Rings

Mikor egy merész gyűrűt hordunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy figyelmet fog vonni kezeinkre, és következésképpen, körmeinkre, ezért győződjünk meg róla, hogy tökéletesen ápoltak. Egyszerű manikűrünk legyen.

Győződjünk meg róla, hogy körömlakkunk nem ütközik a gyűrűnk színeivel, és kerüljük a merész és színes gyűrű hordását többszínű manikűrökkel, körömművészettel és glitteres körömlakkal. Bár ez aranyosnak tűnhet serdülőknél, nem pontosan az elegancia hangsúlyosságát jeleníti meg.

Ezek a szemet gyönyörködtető gyűrűk minden hangsúlyos darab legkisebbjei, így szórakoztatást nyújtanak. Minél nagyobb és világosabb, annál jobb. Emlékezzünk rá, hogy az egyensúly a kulcs, így jobb csak egyet hordani egyszerre.

 

  1. Díszítsük karjainkat ízlésesen

Statement Braelets

A mandzsettás karkötők kiváló választást jelentenek, ha hangsúlyos darabokat viselünk. Ahhoz, hogy megmutassuk sajátunkat, karjainkat csupaszon kell hagynunk, vagy egy mandzsettát kell hordanunk egy karcsú, egyszínű hosszú ujjú felső felett. Ragaszkodjunk egy mandzsettához, fókuszpontot létrehozva vele.

A karpercek másik jó opciót képviselnek. Emlékezzünk rá, hogy ha sok karperecet szeretnénk egyszerre hordani, akkor csak egy karhoz ragaszkodjunk. Maximum hat karperecet használjunk egyszerre, általános szabályként, elkerülve a túlzásba kerülést és biztosítva, hogy a karkötők színe és mintája kiegészíti egymást. Mikor karpereceket rétegzünk egymásra, akkor némi arany vagy ezüst mindig jól néz ki velük.

 

  1. Viseljünk olyan darabokat, melyek öltöztetnek

Source

Emlékezzünk rá, hogy a hangsúlyos daraboknak - amint már kitalálhattad - hangsúlyosnak kell lenniük, így olyan darabokat válasszunk, melyek segítik az általános öltözék létrehozását. Ha egy mérsékelt és ragyogó kinézetet szeretnénk, akkor válasszunk gyöngyöket.

A vintage vagy virágos darabok gyönyörűen néznek ki romantikus és nőies ruhákkal, míg a színes gyöngyök kötelezőek, ha bohó megjelenést szeretnénk. Egy merész mandzsetta megfelelően kiegészít egyes fekete színű mini ruhát, míg egy csillár fülbevaló gyönyörű lesz hosszú hatású maxi ruhával.

 

Az Ékszerkirály webruház kínálata

Webshopunkban mindent megtalál, amire szüksége van. Válogassa össze a fenti cikk alapján a megfelelő kiegészítőket egy party-ra, egy különleges alkalomra, vagy egyszerűen csak az irodába.

Gyűrűk | Karkötők | Nyakláncok | Fülbevalók | Ékszer szettek