Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Bokaláncok viselése nyáron

2022.06.28 17:00
Bokaláncok viselése nyáron

Talán elsőre nem is gondolnánk, hogy mennyi féle stílusban és formában érhetőek el manapság a bokaláncok. Mindenki megtalálhatja a hozzá passzoló darabot, hiszen színek és anyagok különböző variációit lehet megvásárolni, azonban figyelnünk kell arra, hogy az öltözködésünknek megfelelő darabot szerezzük be.

 

A bokaláncok a legjobban a bohém stílus kedvelőivel illeszkednek, vagy legalábbis olyanokkal, akiknek legalább egy szabad szellemű együttese van a szekrényében. Egyesekben felmerülhet, hogy a bal vagy a jobb bokán érdemes-e viselni ezt az ékszert. Manapság már minden határ elmosódott, és aligha lehet minket bármivel is elképeszteni, minden sztereotípia és hagyomány elhalványulóban van. Ezért, egyáltalán nem fontos, hogy a bokaláncot a jobb vagy bal bokánkon hordjuk.

Ha bokaláncot szeretnénk viselni, különösen fontos, hogy figyeljünk arra, hogy ápolt legyen a lábunk, hiszen egy jól megválasztott ékszer odavonzza a tekinteteket. Ha felkeltette az érdeklődésed a téma és szívesen választanál magadnak egy igazán szép darabot, a következő ékszereinket ajánljuk a figyelmedbe.

1. Ezüst bokalánc, színes szívekkel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-bokalanc-szines-szivekkel

2. Ezüst bokalánc, haluszonnyal

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-bokalanc-haluszonnyal

3. Ezüst bokalánc, gyöngyökkel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-bokalanc-gyongyok