Ékszerkirály BLOG

Évfordulós ékszerkülönlegességek

2020.11.02 13:20
Évfordulós ékszerkülönlegességek

Házasságban, de még tartós párkapcsolatban is meg szokás lepni egymást: általában valami olyannal, ami emlékeztet a párunkra, vagy aminek igazán örülne ilyen alkalomból. Olykor ezzel az aprósággal könnyebb kifejeznünk az odaadásukat, szerelmüket a másik iránt. Évfordulót nem csak akkor ünneplik a párok, ha már összeházasodtak, hanem akkor is, amikor meg akarnak emlékezni a már együtt töltött éveikről.

Meglepetés

Sok esetben az élmény az, amit egymásnak szánnak a párok, - vacsora, vagy romantikus randevú - azonban egy kis meglepetés még inkább feldobhatja a várva várt napot. Köztudott, hogy minden hölgy egy gyönyörű Swarovski kristállyal/egyéb kristállyal díszített ékszerre vágyik, így már csak az a kérdés, milyen fajtát válasszon az ember, egyedi fülbevalót, egy gyönyörű nyakláncot, vagy akár egy ékszer szettet, hogy ezeknek a daraboknak a test minden pontján találjunk párt.

A választás menete

A kiválasztás folyamata nem egyszerű, mivel rengeteg kategória áll a rendelkezésünkre, tehát nem mindegy, hogy az arany, vagy ezüst ékszerek között keresgél az ember, vagy már tudatosan ki tudja választani a kívánt kategóriát. Mindig alaposan körbe kell járni, milyen kidolgozású ékszert/karórát keresünk, hogy a párunknak meglepetést okozzunk vele – természetesen a jó értelembe véve számítson erre az ajándékra.

Ajándékötlet

Ez a klasszikus stílusú, fehér kristályos szett olyan ajándék, melyre minden nő vágyik és valójában, mindnek szüksége is van rá, hiszen bárhova felvehető: ha kell, elegáns küllemet sugároz, ha pedig a visszafogottságra törekszünk, akkor azt közvetíti, mivel a formája egyszerű, letisztult.

https://www.ekszerkiraly.hu/Klasszikus-stilusu-ekszer-szett

Olyan ékszer szettet is szeretnénk ismertetni, mely egyedi, díszesebb darab, azonban ez a szett tartalmaz fülbevalót, nyakláncot és karkötőt is, tehát, ahogy fentebb említettük, a test minden pontján párra találnak ezek a kiegészítők.

https://www.ekszerkiraly.hu/Egyedi-ekszer-szett

Szintén egy különleges darabnak örvend az aranyozott virág alakú fülbevaló és nyaklánc szett, mely kiemelkedő darab jeles alkalmakkor.

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/1-1353_2-1229_2/Luxus-virag-alaku-ekszer-szett-Rhodium

Összegezve: vegyük figyelembe, hogy mi az, ami valóban jó hatású meglepetés lehet. Abban az esetben, ha a párunk nem hord a mindennapokban nyakláncot, ne vásároljunk ilyen szettet, hanem ellenőrizzük az ékszertartóját. Lehet számára egy különleges charm sokkal többet jelent, mivel régóta charm gyűjtő. Az sem mindegy, hogy aranyat, vagy ezüstöt hord leginkább a kedvesünk, nehogy véletlenül az ellenkező nemesfémből válasszon az ember.