Ékszerkirály BLOG

Horoszkóp: Rák

2021.07.02 18:23
Horoszkóp: Rák

Olykor-olykor a részletek elkerülik a figyelmed, de addig nincs is ezzel baj, ameddig jó döntéseket hozol. Viszont arra mindenképp ügyelj, hogy ezzel a figyelmetlenségeddel ne haragítsd magadra a szeretteidet és ne generálj felesleges feszültséget a saját életedben. Ha valamit elrontottál, akkor az már a múltat illeti. Mindig előre nézz!

Szeretteid lehet nem értenek egyet az életstílusoddal, de makacsságod felül fog kerekedni ezen a kis nézeteltérésen. Koncentrálj arra, ami neked fontos, ne hagyd, hogy befolyásoljanak, mert az sosem vezet jóra egy Ráknál.

A jegyed: nagyon érzékeny típus vagy, a legerősebb érzelmi köteléked pedig a családhoz húz. Az időd nagy részét álmodozással töltöd: mondhatjuk azt is, hogy az álmaidban élsz és azok vezérelnek, de ez váljék a pozitívumoddá. Szerencsére sosem volt rád jellemző az önzés, sőt mindig inkább segítőkészségedre voltál büszke.

 

A te ékszered: Színes kristályos gyűrű

Ez a gyűrű pont olyan helyes és különleges, mint te. Nem ripacs, hanem inkább barátságos, bohókás, ami a napjaidat jellemzi. Kevés olyan csillagjegy létezik, amihez ilyen pontosan meg lehet határozni a színeit és arányait, így azt javasoljuk a Rákoknak, hogy ha egy ékszert választanak a webshopból, akkor az ez legyen!

Gyűrű tulajdonságai: Ezüstből készült, állítható méretű gyűrű színes cirkóniumkövekkel díszítve. Mérete 0.4-0.8 cm, súlya 2.6 g.

 

Ezüst gyűrű, spirál, színes kristállyal 

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-gyuru-spiral