Ékszerkirály BLOG

Ezüst charmot mindenkinek!

2022.09.16 10:00
Ezüst charmot mindenkinek!

Karkötőid charmjaink segítségével egyedivé és különlegessé teheted, kifejezheted általuk az egyéniséged, ráadásul a charmokat cserélgetve pillanatok alatt akár egy teljesen újnak tűnő ékszert csatolhatsz fel a csuklódra.

Egy charm vagy charmos karkötő kiváló ajándéklehetőség, mivel egy ilyen ékszer teljes mértékben személyre szabható, egyéni ízlés és személyiség szerint alakítható. Ráadásul, ha van olyan személy a családban, akinek mindig nehéz ajándékot választani, akkor ezáltal akár hosszabb időre meg is oldódhat a probléma – hiszen egy karkötő megtöltéséhez elég sok charmra van szükség, így akár hosszabb ideig is lehetőség nyílhat arra, hogy ezt a vonalat követve okozzunk örömet szeretteinknek.

Ezüst charmjaink nem csak rendkívül esztétikusak, de időtállóak is, így viselőjének akár hosszú évekig is örömet okozhatnak.

  1. Ezüst charm, zápfog

Részletek: Ezüstből készült, zápfog formájú charm karkötőre, nyakláncra. Mérete 1 x 1.1 cm. Ezüst charmjaink kompatibilisek a Pandora Moments, Pandora Me és Pandora Disney karkötőkkel.

Egy charm utalhat akár viselője szakmájára vagy érdeklődési körére is, ezáltal teljes mértékben különleges és egyedi karkötő variációk hozhatók létre.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-zapfog

  1. Ezüst kutyus charm.

Részletek: Buldogfejet ábrázoló charm ezüstből, karkötőre, nyakláncra. Ezüst charmjaink kompatibilisek a Pandora Moments, Pandora Me és Pandora Disney karkötőkkel.

Szereted az állatokat és a kiskutyák a kedvenceid? Ez lesz számodra a tökéletes választás! 

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-kutyus-charm-cirkonium-kristallyal

  1. Ezüst charm, Mérleg csillagjegy

Részletek: Csillagjegyet ábrázoló, ezüstből készült és cirkóniumkristállyal díszített charm nyakláncra, karkötőre. Mérete 1.1 x 1 cm, súlya 2.1 g.

Válaszd ezt, ha vonz az asztrológia, vagy csak szeretnél egy jelölést a csillagjegyedről a csuklódon.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-Merleg-csillagjegy