Ékszerkirály BLOG

Swarovski ékszerek

2021.08.11 16:23
Swarovski ékszerek

Ismered a Swarovski céget? Vagy csak az ékszereit követed? Mind a kettőt nagyon jól teszed, hiszen ez egy csodálatos eredetű vállalat, amiről már tudjuk, hogy akármit kínálnak, az csak is egy gyönyörűség lehet.

Szív medálos nyaklánc, Crystal HEL , Swarovski köves

https://www.ekszerkiraly.hu/Sziv-medalos-nyaklanc-Crystal-HEL

 

A cégről pedig…

A D. Swarovski & Co. egy osztrák üveggyártással és kristályüveg-csiszolással foglalkozó cég, a világ egyik vezető minőségi kristályüveg-ékszereket gyártó cége. A világ több, mint 120 országában van jelen. Emblémája egy hattyúsziluett mint a tisztaság és elegancia jelképe. A cég színei az éjkék és a "swarovski-piros". 

https://www.ekszerkiraly.hu/Sziv-medalos-bor-nyaklanc-Siam


A cég megalapítása után más ékszer és ruhakészítő társaságoknak adott ki kristályokat, ám ahogy nőtt és fejlődött, egyre több részre kellett osztani a céget, mely részek, más-más termékek előállításával foglalkoznak:
A Swarovski kristályok lényegében egy speciális lézeres technikával vágott, kiemelkedő minőségű ólomkristályok, amelyek csodálatos csillogását az anyag minősége és a vágás pontossága egyaránt befolyásolja. Az egyes Swarovski kristályok ma már számtalan színárnyalatban megvásárolhatók, de a színezett példányok mellett a legnépszerűbbek mindmáig az átlátszó csillogású kövek. Ezeket úgy állítja elő a cég, hogy az alaposan megmunkált kristályok hátsó felére egy általában ezüstös színű réteget ragasztanak, ami megnöveli a kristály tükröződését, ezáltal csillogóbbá varázsolva azt.
Léteznek a Swarovski cég által gyártott ékszerek és léteznek Swarovski kristállyal ellátott ékszerek.

Válogass kedvedre a gyönyörű Swarovski kristályos ékszerek közül.

Webáruházunkban Swarovski kristállyal ellátott ékszerek széles választékát találod: