Ékszerkirály BLOG

Több karkötő viselése egyszerre

2017.10.28 13:50
Több karkötő viselése egyszerre

Több karkötő egyszerre? Simán!

 

Fedd be csuklódat és karodat különböző stílusú karkötőkkel!

 

Több karkötő viselése manapság nem ritkaság, sőt egyre népszerűbb.  Ez egy remek módja annak, hogy bemutasd saját, egyedi stílusod, illetve bármilyen alkalomra, bármilyen öltözékhez találhatsz megfelelő kombinációt.

 

Alkalmi

Kezdjünk három alappal: egy aranyszínű fém, egy ezüst színű fém és egy bőr, vagy textil karkötő. A régi szabály, miszerint ne keverjük a fémeket, mára már egyáltalán nem érvényes. Minél több színt, vagy textúrát használsz, annál egyedibb lesz a megjelenés.

 

 

Hétvégére

 Hétvégére használhatjuk az alábbi kombinációkat:

Színes, türkiz vagy más kristállyal, vagy gyöngyökkel rendelkező bőr karkötő - a hosszúak nagyszerűek, mivel többször át lehet tekerni a csuklón, de több rövid is megfelel erre a célra.

Két vagy három ezüst karkötő.

Egy vagy két bőr karkötő

Stretch karkötők, amelyek kényelmesek és elegánsak.

Finom láncos karkötő vízszintes, természet motívummal.

 

 Munkába, irodába

Irodában hordjunk arany, vagy sárga színű, klasszikus ékszereket. Lehet egy darab is, de kombinálhatod is kedved szerint.

 

Elegáns

A karkötők kominációja akkor is működik, amikor hivatalos helyre, munkahelyi party-ra, vagy koktélozni kell menned. A színválaszték itt legyen fehér – szürke – fekete, komninálva ezüst, vagy arany színű elegáns lánc karkötővel.

 

Jó úton jársz, látni fogod, hogy a lehetőségek tárháza határtalan :)

 

Fedezd fel webáruházunk karkötő kínálatát!