Ékszerkirály BLOG

Miért divatos a rose gold?

2020.09.24 19:15
Miért divatos a rose gold?

Rózsaarany, rozé arany, vagy hívjuk rose gold-nak is. Ez talán 2016-2020-as év valódi és állandó színe, amit a körmünkön, ruhánkon, telefontokunkon, és természetesen az ékszereink segítségével viselünk. De vajon ez lesz a 2021-es év színe is? Miért ennyire népszerű kiegészítő szín a rose gold?

 

Mit jelent, hogy egy ékszer rózsaarany színű?

  • az aranynak és a rózsaszínnek különleges vegyítése – az arany több színű lehet (sárga, fehér, vagy rosé/rózsaszín)
  • nem veszít az arany a karátjából csak azért, mert egy színezett aranyról van szó
  • ugyanolyan strapabíró ez a fajta arany ékszer, mint bármelyik másik is, tehát ha ezt választjuk, szintén egy örök darabot kapunk, ami nem színeződik el

Miért válasszunk rose gold ékszert?

  • összeöltözhetünk a kiegészítőnkkel: óra, karkötő, fülbevaló, telefontok, szandál…
  • aki nem szereti az arany színét, ezt biztosan kedvelni fogja, hiszen ez egy rózsaszínű ékszer
  • nagyon csajos, olyan darab, amit a mindennapokban is bátran hordhatunk, mert egy eseményhez sem lesz „túl sok/kevés”

Swarovski kristályos dupla bokalánc

A nyár ugyan már véget ért, de a bokalánc szezonnak sosem fordítunk hátat! Az aszimmetrikus gyöngyös, kristályos lánc divatos megjelenést kölcsönöz viselőjének. A hossza 22+4 cm, ez azért fontos, hogy a tulajdonoson ne feszüljön és ne is essen lejjebb a bokánál.

https://www.ekszerkiraly.hu/Dupla-bokalanc

Elegáns karika fülbevaló

Az Ékszerkirály weboldalán több rózsaarany fülbevalót megtalálunk, melyek közül mind kövekkel, kristályokkal díszített. Ezt a kedvező áru fülbevalót azért szeretjük, mert nem csak ragyog a fülben, hanem több színben tündököl a kristálya. Így könnyen elérhetővé válik a ragyogó hatás!

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/32811943533_1/Elegans-karika-fulbevalo-Rosegold-rozsaarany

Ovális karperec

Végül, de nem utolsó sorban, hogy teljes legyen az összhatás, - ha netán egyszerre akarnád felvenni őket – egy klasszikus ovális karperecet hoztunk, ami természetesen rosé aranyszínű. Az érdekessége az, hogy Cseh, fehér kristályok ötvözik. Ezt az egyedi darabot azonban érdemes elegáns programokra, eseményekre is viselni, mert ez az az ékszer, ami valóban minden alkalomhoz illik!

https://www.ekszerkiraly.hu/Klasszikus-ovalis-karperec-Rose-Gold

Csak néhányat emeltünk ki azok közül a kifinomult darabok közül, melyek megtalálhatók az Ékszerkirály honlapján. Érdemes megtekinteni a medálokat, gyűrűket és karkötőket is.