Ékszerkirály BLOG

Két karika egy élet – avagy a karikagyűrű dilemmája

2020.10.11 19:55
Két karika egy élet – avagy a karikagyűrű dilemmája

Mikor egy pár életében eljön a nagy pillanat és felmerül bennük egy tömérdek kérdés: Milyen legyen a karikagyűrű?  Arany vagy Ezüst?  Köves vagy egyszínű? Hol érdemes megvenni? Akkor itt egy kis segítség, hogy a nagy nap tökéletessége az apróságokban se vesszen el.

Tudatos vásárlás

A COVID-19 miatt kerülve az emberi kontaktust, - kevésbé kitéve magunkat vírus hatásainak - célszerű webáruházon keresztül beszerezni a karikagyűrűt, az egyszerűbb, gyorsabb és elővigyázatos vásárlás végett.

A kiválasztás folyamata

Alapos utánajárást követően, ajánlatos online felületeken is körbe nézni, mint például az Ékszerkirály weboldalán, hátha megpillantjuk a tökéletes gyűrűt, amit büszkén húzunk életünk szerelmének az ujjára a nagy napon.

https://www.ekszerkiraly.hu/spl/103890/Karikagyuru

Itt fontos megjegyeznem, hogy időben el kell kezdeni a keresést, mert közeleg az esküvő napja, emiatt egyre több mindent kell fejben tartani, ami nem könnyű feladat... Kétféle képen vásárolhatunk gyűrűt: személyesen besétálunk az általunk ismert ékszerboltokba, és szemügyre vesszük a kínálatot, vagy interneten keresünk rá és online felület segítségével választjuk ki a tökéletes darabot. Webáruházon keresztül történő vásárlásnál, nagyon fontos figyelni a kiszállítási időre, - hogy ki ne fussunk a kijelölt dátumból - vagy, hogy mely gyűrűk elérhetőek a felületen, és van-e megfelelő méretben a kiválasztott gyűrű, ami elnyerte a tetszésünket. Fontos, hogy könnyen lehetnek méretbeli eltérések, ilyen esetekben szükséges felvenni a kapcsolatot a webáruházzal, hogy gyorsan és gördülékenyen megoldást találjanak a problémára.

A legfontosabb szempont

Érdemes nemesacél karikagyűrűt választani, mert ideális társ egy élethosszig tartó házassághoz, amelynek minden napján ugyan olyan pompával díszíti a gyűrűsujjunkat.

Az ezüst gyűrű csodálatos csillogása és szemet gyönyörködtető látványa hamar magával ragadja az embert.

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/32380275049_3/Noi-karikagyuru-nemesacel-ezustszinu-7-es-meret

Arany – A legmeghatározóbb választás, amit egy házaspár viselhet, nagyon jól mutatnak benne az apró cirkónia kövek, esetleg egy gyémánt kirakás.

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/32832772063_1/Ferfi-karikagyuru-nemesacel-aranyszinu-9-es-meret

Ékszerek a nagy napra

A karikagyűrű kiválasztása után érdemes szemügyre venni a nyaklánc és fülbevaló kollekciókat. A csodálatos menyasszony ezekkel a remek kiegészítőkkel léphet, majd az oltárra. Lásd a következő cikkünkben: https://www.ekszerkiraly.hu/spg/881574,242548/Valami-uj-regi-kek-es-kolcsonkapott