Ékszerkirály BLOG

A gyűrűviselés üzenete

2022.06.30 09:15
A gyűrűviselés üzenete

A gyűrűk viselésének története hosszú múltra vezethető vissza. Sokan vannak, akik kifejezetten az ezüst gyűrű kínálta előnyöket szeretnék kihasználni, mások az aranyra szavaznak. A történelem során a gyűrűk sok különböző információt árultak el az emberről, különösen a társadalmi hovatartozás és az anyagiak tekintetében. Mára már, mint oly sok minden a gyűrű viselés is átalakult és az önkifejezés egyik módjává vált.

Miről árulkodik az, hogy melyik ujjon viseljük a választott darabot? Míg a szerelem és az összetartozás jelképének számító jegygyűrű nyilvánvaló jelentéstartalommal bír, addig a többi ujjon levők szimbolikája kevésbé elterjedt. 

A hüvelykujjon viselt gyűrű arra utal, hogy valaki rendkívül érzelmes ember. Nagyon határozott véleménnyel rendelkeznek a világról és nehezen lehet őket meggyőzni arról, hogy tévednek. 

A mutatóujjon hordott gyűrű napjainkban magába forduló, félénk és könnyen befolyáslolható személyiségjegyekre utal. A történelem során ennek az ellentettje is érvényesült, hiszen a királyok, uralkodók és tábornokok gyakran viseltek gyűrűt ezen az ujjon, és ezzel a vezetés iránti vágyukat igyekeztek kifejezni.

Gyakorlatias, magabiztos emberek szeretik a középső ujjra tenni a gyűrűt. Olyan személyiségek ők, akik tisztában vannak erősségeikkel, de ugyanakkor nem vetik meg a karma, a sors és a hit világát sem.

Gyűrűsujjra elsősorban a szerelemből felhúzott gyűrűk kerülnek, hiszen az eljegyzésigyűrű és a karikagyűrű is ide kerül. Ha nem ilyen okból kerül ide az ezüst gyűrű, akkor viselőjének kíváncsiságáról ad tanúbizonyságot.

Ha olyan emberrel találkoznánk, aki előszeretettel hord gyűrűt a kisujján, akkor valószínűleg egy lenyűgöző személyiséggel van dolgunk, aki szereti megélni érzéseit.

Szívesen beszereznél magadnak egy új gyűrűt, vagy csak átnzénéd a kínálatunkat? Akkor a következő oldalt ajánljuk a figyelmedbe!

https://www.ekszerkiraly.hu/gyuruk