Ékszerkirály BLOG

Barangolás az oldalon

2023.03.21 17:00
Barangolás az oldalon

Mit rejt az Ékszerkirály.hu oldal és az "Új" fül opció?

Kezdődik a jó idő szóval ideje frissíteni az ékszeres dobozod tartalmát és villogtasd meg csodaszép ékszereidet a nap sugaraiban.
Barangoljunk egy kicsit az Ékszerkirály oldalán.

Ismerkedjünk az oldallal! Az Ékszerkirály.hu oldalon rengeteg kincsre lelhetsz.

Mit is rejt ez az oldal? Megtalálhatsz minden olyan ékszert vagy kiegészítőt, amely régi és új az oldalon. Érdemes többször meglátogatni, hogy ne maradj le az újdonságokról. Megtalálhatsz nyakláncot, gyűrűt, fülbevalót, órát vagy bármely más ékszert és kiegészítőt.

Ha nem keresel kifejezetten egy ékszert, viszont szeretnéd a legújabb kollekciót magadon viselni, akkor az „új” fülön biztos találsz magadnak egy szép ékszert. Ezüst és arany ékszerek közül válogathatsz. Szeretnék párat bemutatni, amik jelen kínálataink közül a legkiemelkedőbb ékszerek.

Gyűrűink közül rengeteg szép elegáns, divatos, modern ékszert találhatsz. Mindegyike 925 Sterling ezüsttel készül illetve díszítésképpen cirkóniumkristállyal vagy moissanit-al van megékesítve egy-egy darab.  Szeretném figyelmetekbe ajánlani, hogy a legtöbb ékszert azonnal tudjuk szállítani, így nem kell lázban égned, hogy vajon mikor lesz legközelebb elérhető. Kezdődik a jó idő szóval ideje frissíteni az ékszeres dobozod tartalmát és villogtasd meg csodaszép ékszereidet a nap sugaraiban

Biztosan fogod a fejed, hogy mi az a cirkóniumkristály vagy moissant.

Röviden rólunk:
A cirkónia egy mesterségesen előállított drágakő, amely nagyon hasonlít a gyémánthoz. Természetesen nem egyenlő a gyémánttal, hiszen árban és keménységben is eltérnek. A keménysége a gyémánté 10-es a Mohs-skálán, míg a cirkónia 8,5-ös.
A cirkóniumkristály ellentéte a Moissant, hiszen természetben fellelhető ásványi anyag. Viszont a legritkábban előforduló ásvány. Más néven is szokták illetni, mint szílicium-karbid kristály.

Egy kis történelem:
Henri Moissan nóbel díjas francia kémikus 1893-ban fedezte fel ezt az ásványt egy meteorit kőzet tanulmányozása közben. 9,25-ös keménységével meghaladja a cirkóniumkristály keménységét.

Mohs-skála: Ennek segítségével mérik fel a drágakő keménységét.


Ide kattintva pedig a kategóriába jutsz!




Név: Ezüst gyűrű, dupla. 7-es méret
Díszítése: Fehér cirkóniumkristály
Anyaga: 925 Sterling ezüst
Mérete: szélessége 0,3-0,8 cm


Ha pedig már gondolkozol párod eljegyzésében akkor találhatsz eljegyzési gyűrűket is. Sose késő keresni a megfelelő ékszert szerelmed jelének.



Név: Ezüst eljegyzési gyűrű Moissanit kristállyal, 7-es méret
Díszítése: Fehér moissanit és cirkóniumkristállyal
Anyaga: 925 Sterling ezüst
Mérete: 0,65x0,65 cm



Ha már gyűrű, akkor legyen egy csodaszép fülbevalód is.



Név: Ezüst fülbevaló Moissanit kristállyal
Díszítése: Moissanit kristály
Anyaga: 925 Sterling ezüst
Mérete: 1,7x0,4 cm


Barangolj az Ékszerkirály.hu oldalán vagy az "Új" fül opcióban, hogy meglelhesd a kincseket!