Ékszerkirály BLOG

Mit ajándékozzunk a párunknak?

2023.05.12 17:00
Mit ajándékozzunk a párunknak?

Mikor szeretett párunknak veszünk ajándékot, az nem csak egy szimpla ajándék, hiszen ezzel kimutatod a szereteted és a törődésedet felé. Emlékezz a névnapjára, születésnapjára, vagy az évfordulótokra, hiszen a párod akár férfi akár nő biztosan várja hogy meglepd valami széppel. Ne feledd, itt nem az ajándék ára és maga az ajándék a lényeg hanem hogy emlékezz ezekre a dolgokra!

Legyen szó női vagy férfi partnerről mind két fél számára az Ékszerkirály.hu oldalon biztosan találunk megfelelő ajándékot szülinap, névnap vagy akár évfordulóra is.

Kezdjük először is a női nemmel. A nők szeretik az ékszereket, virágokat, egyéb kiegészítőket. Így tehát nem kell túl sokat gondolkozni azon mit is ajándékozzunk szeretett párunknak. Ha évfordulós ajándékról van szó, akkor érdemes olyan ajándékot venni, ami megfelel az adott együttöltött időnek. Tehát ha alig egy vagy két évesek lettetek nem érdemes még nagyon drága ajándékot venni, persze emberektől is függ. Ugyan így érvényes a férfiak terén is megfelelő árérték arányban válogassatok ajándékot a párotoknak. Természetesen, ha már több éves házasságban vagy kapcsolatban éltek, akkor érdemes kicsit bele nyúlni a zsebünkbe.

Női kiegészítőinkből a weboldalon annyi van, mint égen a csillag. Érdemes többször is át nézni a kínálatot, mert számos elegáns, csinos, nőies ékszert és kiegészítőt találhatsz nálunk. Arany nyakék/karkötő, ezüst nyakék/karkötő, bokalánc, gyűrű, fülbevalók és még sok más kiegészítő fellelhető nálunk.

Nőknek már kicsit nehezebb a dolguk, hiszen a férfiak többsége nagyon igényes a kinézetére, illetve az igényei is elég érdekesek néha szokatlanok is. Ha már jól ismered a párod egyszerűbb lesz kiválasztani a megfelelő ajándékot. Legyen elegáns mégis szolid kiegészítő, hiszen azzal nem lehet nagyon mellé lőni.

Az oldalon természetesen férfiak számára is van ajándék, méghozzá karóra fényében. Olcsóbbtól a drágáig, márkástól a kevésbé márkásig, mindent meg lehet találni. Szolid vagy extra vagány, illetve modern és elegáns kivitelezésekben lehet találni órákat a férfiaknak.

Honnan tudod, hogy a párodnak tetszeni fog az ajándék? Nos, igazán nem tudhatod, viszont ha az ízlését tudod, onnan már nem lőhetsz nagyon mellé.

Ha teljesen tanácstalan vagy abban, hogy mit vegyél a párodnak akkor érdemes ajándékutalvánnyal megaján dékozni és majd ő ki választja a megfelelő kiegészítőt.

                                   

 

Pár ajándék ötlet nőknek és férfiaknak:

Ha szeretnél mögöttes jelentésű ékszert, akkor olyat válassz ami a szeretetet és az összetartozást szimbolizálja.

Név: 14k arany nyaklánc egymásba fonódó szívek

Anyaga: 14k arany

Kristály: Cirkónia

Mérete: 45 cm

 

 

Mint az említettem érdemes a férfiaknak elegáns, szolid kiegészítőt választani. Íme egy matt fekete karóra.

Név: Calvin Klein k2g2g4c1 férfi karóra bőr szíjjal, fekete

Anyaga: Rozsdamentes acél

Üvege: Ásványi

Mérete: Szíj szélessége: 22 mm. Átmérője: 43 mm

Vízállósága: 3 ATM