Ékszerkirály BLOG

5 hasznos tipp az ezüst fülbevalók kiválasztására és beszerzésére egy webáruházból

2018.12.30 15:34
5 hasznos tipp az ezüst fülbevalók kiválasztására és beszerzésére egy webáruházból

5 hasznos tipp az ezüst fülbevalók kiválasztására és beszerzésére egy webáruházból

 

Az ezüst ékszerek régóta töretlen népszerűségnek örvendenek. A kiválóan társítható és kihasználható kiegészítők megfizethető áron beszerezhetőek, így bárki számára megfelelőek lehetnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan nem kedvelik az arany feltűnő színvilágát, és éppen ezért teszik le a voksot az ezüst mellett fülbevaló beszerzése során is. Akár online is megrendelhetőek a kiszemelt darabok, ezzel kihasználva a webáruházak nyújtotta kényelmet. Lássuk, mire érdemes figyelni az ékszer fülbevaló választás alkalmával!

 

  1. Alapmodellektől a designer darabokig

 

Az ezüst fülbevaló egyfajta keretet ad az arcnak, ezért a kiegészítők között kiemelt szerep jut neki. Ha a visszafogott stílus áll közel hozzád, akkor az egyszerű stílus javasolt számodra. Amennyiben többet rá tudsz szánni, és valami igazán különlegeset keresel, akkor a designer darabok lehetnek a megfelelőek.

 

  1. Online kényelmesebb

 

Az internet kitűnő segítőtársnak bizonyul, és előnyeit akkor is érdemes kihasználni, ha ékszer fülbevaló beszerzése a cél. A tapasztalatok azt mutatják ráadásul, hogy online sokkal szélesebb választékkal találkozni, mint a szaküzletekben.

 

  1. Nem mindegy a fejforma

 

Fülbevaló választásakor különösen fontos, hogy a fejformához passzoló modell mellett döntsünk. A kerek arc nyújtható egy lelógós fülbevalóval, viszont a csontos, vékony archoz inkább a kerekded fülbevaló típusok javasoltak.

 

  1. Hétköznapra vagy alkalomra

 

Mindenképpen megfontolást igényel, hogy mikor szeretnéd majd viselni a kiszemelt darabot. Míg a visszafogott, egyszerű ékszerek megállják a helyüket a munkahelyen is, addig a feltűnő kiegészítők inkább az esti randi vagy a színházlátogatás alkalmával bizonyulnak remek választásnak.

 

  1. Fontos az összkép!

 

Nem csak a fülbevaló kiválasztására érdemes ügyelni, hanem annak viselésére is. Az alkalomhoz illő kiegészítők javítják a megjelenést és segíthetnek a személyiség kifejezésében. Az ékszerek mellett azonban a ruhára is célszerű figyelni, hiszen együtt adják meg azt az összképet, mely vagy vonzó, vagy ízléstelen.

 

A magabiztosság érdekében korántsem mindegy, hogy mennyire vagyunk elégedettek a tükörben látott képpel. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha összhangban van belsőd és külsőd, az azonnal megmutatkozik a körülötted levők számára. Törekedj erre a kényes összhangra, amiben számtalan lehetőség rejlik!

 

Az online ezüst fülbevaló kiválasztása kényelmes és sok esetben számos előnnyel is jár. Keresd fel ékszer webáruházunkat és válogass kedvedre ezüst termékeink között!