Ékszerkirály BLOG

Tavaszi ékszerválogastás

2022.04.25 14:40
Tavaszi ékszerválogastás

Április végéhez közeledve mostanra egyértelműen benne vagyunk a tavaszban, valószínűleg sokan már túl vannak a szezonális nagytakarításon és a szortírozáson is. Bár az időjárás igencsak szeszélyes, a legtöbben elraktuk a vastag téli kabátjainkat és a bundás csízmákat, az lenne a feladatunk, hogy élvezzük az emelkedő hőmérsékletet és a tavasz szépségeit. Ennek ellenére, mi emberek, hajlamosak vagyunk arra, hogy mindig inkább a jövőbe vagy a múltba tekintünk, ahelyett, hogy a jelent élveznénk, így, hogy segítsük a jelenre hangolódást, összeválogattunk néhány ékszert a tavasz kedvelőinek.

1. Ezüst nyuszi charm

Részletek: Ezüstből készült, zöld cirkóniumkristállyal díszített nyuszi charm nyakláncra, karkötőre. Mérete 1.2 x 0.5 cm, súlya kb. 2.0 gramm.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyuszi-charm

2. Ezüst charm rózsaszín virággal

Részletek: Ezüstből készült, rózsaszín zománcozással és fehér cirkóniumkristállyal díszített charm karkötőre, nyakláncra. Mérete 1.1 × 1.0 cm.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-rozsaszin-viraggal

3. Ezüst charm, virágos

Részletek: Ezüstből készült, virágot ábrázoló charm fehér cirkóniumkristállyal díszítve. Karkötőn, nyakláncon viselhető. Mérete 1 x 0.9 cm.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-viragos

4. Virágos ezüst gyűrű

Részletek: Divatos stílusú, ezüst gyűrű, rózsaszín, fehér és köves virágmintákkal. A termék anyaga: 925 sterling ezüst, amit a magyar szabályoknak megfelelően: 2g feletti termék esetén a termékbe ütött vagy gravírozott névjel és/vagy fémjel tanúsít.

https://www.ekszerkiraly.hu/Harom-viragos-ezust-gyuru

 

5. Ezüst charm, virágos gyöngy

Részletek: Ezüstből készült gyöngy charm cirkóniumkristállyal, virágmotívummal díszítve. Karkötőre vagy nyakláncra tehető. Mérete 1,2 x 1 cm, súlya kb. 2 g.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-viragos-gyongy