Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Itt a fesztiválszezon!

2022.08.10 12:00
Itt a fesztiválszezon!

Mindenki tudja, hogy ha nyár, akkor fesztiválszezon! És hogy mi jellemzi ezt az időszakot? A színkavalkád! A fesztiválokra összeválogatott ruhadarabok alapvető előfeltétele, hogy minél színesebbnek és izgalmasabbnak kell lenniük. Egy fesztiválos outfit természetesen nem csupán ruhákat és cipőket jelent, hanem kiegészítőket is, többek között ékszereket. 

A szettek összeállításakor több okból is körültekintően kell választanunk, a praktikusság épp annyyira nagyon fontos, mint a megjelenés! Például nagyon hosszú nyakláncokat nem érdemes viselni, ugyanis könnyedén beleakadhatnak valamibe, illetve azoknak a daraboknak viselését is kerüljük, amelyeket igazán óvni szeretnénk.

Nézz körül kínálatunkban a fesztiválszezonban is, és ne aggódj amiatt, hogy megszegsz bármilyen íratlan divatszabályt: fesztiválokon az egyetlen szabály, hogy nincs szabály.

Az Ékszerkirály webáruházában rengeteg bohém, színes, feltűnő, akár kicsit retro darabot találsz a fesztiválszezonra. A színes, natúr köves karkötőkkel például nem lehet mellé lőni, és ha igazán látványos karkötőt szeretnél, válassz egy ragyogó féldrágakövekből (mint az ametiszt, jade vagy achát) álló, színes bojttal ellátott darabot! Ezekből akár többet is viselhetsz egyszerre.

Nézz körül kínálatunkban! https://www.ekszerkiraly.hu/sct/142262/EGYEB-EKSZER