Ékszerkirály BLOG

Csillagjegyek és kőkristályok 1. rész

2023.09.12 17:00
Csillagjegyek és kőkristályok 1. rész

Egyre többmindent lehet megtudni a meditációs kőkristályokról, de most közelítsük meg máshonnan a támát. Nézzük meg, hogy mely kövek, mely csillagjegyekhez passzol a legjobban!

Kattintsatok a kristály nevekre és eljuthattok egy ékszerhez, mely tartalmazza azt a kristályt!


Kos (március 21. - április 19.)

A Kosok erősek és szenvedélyesek, mindig előre tekintenek az életben. Számukra a Fekete Onyx és a Tigrisszem ideális kőkristályok, amelyek támogatják önbizalmukat és kitartásukat.

  1. Fekete Onyx: Az önbizalom és a védelmező energiák kristálya, ami segít a Kosoknak megtalálni a bátorságukat és kitűzni céljaikat.
  2. Tigrisszem: Segít az önbizalom és a siker megtalálásában, erősíti a Kosok szenvedélyét és kitartását.

Bika (április 20. - május 20.)

A Bika csillagjegy alatt születettek híresek állhatatosságukról és stabilitásukról. Az Aventurin és a Rózsakvarc a Bika számára ajánlott kőkristályok, amelyek segítenek megteremteni a stabilitást és erősítik az érzékenyebb oldalukat.

  1. Aventurin: A gazdagság és a bőség kője, ami segít a Bika számára a stabilitás megteremtésében és a kitartásban.
  2. Rózsakvarc: A szerelem és a harmónia köve, amely erősíti a Bika érzékenységét és segít megtalálni az érzelmekkel teli utat.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Az Ikrek kommunikatívak és kíváncsiak a világra. Az Amazonit és a Lápisz Lazuli segít nekik az intuíció fejlesztésében és a kreativitás kibontakoztatásában.

  1. Amazonit: A kommunikáció és az intuíció köve, ami segít az Ikreknek kifejezni magukat és jobban megérteni a körülöttük lévőket.
  2. Lápisz Lazuli: A kreativitás és a bölcsesség köve, amely serkenti az Ikrek intellektusát és segít nekik új perspektívákat felfedezni.

Rák (június 21. - július 22.)

A Rákok érzékenyek és gondoskodók. A Márnakő és a Holdkő segít nekik megerősíteni kapcsolataikat és mélyebb érzelmi életet kialakítani.

  1. Márnakő: A kapcsolatok és az érzelmi mélységek köve, ami segít a Rákoknak mélyebb kapcsolatokat kialakítani másokkal.
  2. Holdkő: Az intuíció és az érzelmek köve, ami segít a Rákoknak jobban megérteni érzelmeiket és másokét.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlánok büszkék és szenvedélyesek. A Borostyán és a Vörös Jáspis segít nekik még inkább kiemelni az egyéniségüket és a kreativitásukat.

  1. Borostyán: Az erő és a vitalitás köve, ami segít az Oroszlánoknak önmagukat kifejezni és hozzájárul a kreativitásukhoz.
  2. Vörös Jáspis: Az önbizalom és a szenvedély köve, erősítve az Oroszlánok büszkeségét és lendületüket.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szűzek praktikusak és analitikusak. Az Ametiszt és a Howlit segít nekik belső békét és egyensúlyt találni.

  1. Ametiszt: A belső békét és a spiritualitást erősítő köve, ami segít a Szűzeknek relaxálni és jobban megérteni az önmagukkal való kapcsolatot.
  2. Howlit: A stressz csökkentésében és az egyensúly megtalálásában segítő köve, ami hozzájárul a Szűzek mentális jólétéhez.

Ezek a kőkristályok segíthetnek a csillagjegyeknek jobban megérteni önmagukat és kiemelni pozitív tulajdonságaikat az életben. Személyiségükhöz és születési jegyük jellemzőihez igazítva az ékszerek viselése inspiráló lehet.
Egy másik cikkben bemutatom a további csillagjegyekhez tartozó kristályokat.