Ékszerkirály BLOG

Karácsonyi hangolódás

2020.12.12 16:25
Karácsonyi hangolódás

Közel két héttel Karácsony előtt, már bizonyára mindenki beszerezte a giccses szobrokat, az illatgyertyákat, égőket, a sütnivaló hozzávalóit. Ennél az ünnepnél különösen fontosnak tartjuk, hogy minden pontosan legyen összeválogatva, szín, minta és illat szerint, - már ha ételről beszélünk. Így nem is lehet kérdés, hogy az ünnepi outfitünknek is passzolnia kell a dekorációhoz és a párunk öltözékéhez, ezért összegyűjtöttünk néhány olyan színt és formát, mellyel biztos összeegyeztethető lesz a Karácsonyi idill.

A piros az igazi

Kezdjük rögtön az örök Karácsonyi színnel, vagyis a pirossal, vörössel, bordóval, és ennek minden árnyalatával. Ha van alkalom, amikor elővehetjük a piros kötött ruhát, vagy pulóvert, akkor ez az! Viszont, ha nem kifejezetten rajongunk a teli pirosért, akkor is igyekezzünk az öltözékünk mellé, olyan elegáns piros kiegészítőt választani, ami kifejezi jelenlegi hangulatunkat, örömünket, tehát amivel szemléltetjük, hogy ez a nap más, mint a többi.

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/CB091_3/Karkoto-Swarovski-kristallyal-diszitett-diszitve-v

https://www.ekszerkiraly.hu/Kerek-koves-hosszu-fulbevalol-Red

Valódi ragyogás

A zöld szín az egyetlen, mely minden bőr, -és hajszínhez illik, ezért bátran viseljünk zöldet a mindennapokban, de akár az ünnepeken is, hiszen mi lehetne szebb egy bársony zöld ruhánál, és a hozzáillő kis ékszereknél?

https://www.ekszerkiraly.hu/Csepp-alaku-gyuru-Zold

 

https://www.ekszerkiraly.hu/Klasszikus-kerek-fulbevalo-Peridot-zold

Kifinomult darabjaink

A színpaletta igen széles, hiszen vannak, akik minden évben változtatják a díszeiket és ez alapján a ruhatárjukat is, így nem mindenhez illik a Karácsony színei: a piros és a zöld. Ezért kiválasztottunk egy olyan kategóriát, melyet mindenki szeretni fog, akár kéket, aranyt, fehéret, vagy a púdert választja az év színének, és ez a kiegészítő típus nálunk a kifinomult nevet kapta meg.

Olyan ékszereket válogattunk össze, amelyek nem csak erre az eseményre, hanem akár egy kellemes vacsorára, színházi programra is helyet kaphatnak a későbbiekben.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-fulbevalo-gyonggyel-feher

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-fulbevalo-feher-gyonggyel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ovalis-gyongy-karkoto

Mert, ha Karácsony, akkor elegancia, és ha elegancia, akkor Ékszerkirály. https://www.ekszerkiraly.hu/