Ékszerkirály BLOG

Horoszkóp: Bika

2021.04.27 12:50
Horoszkóp: Bika

Sokszor megesik veled, hogy kényszerhelyzetbe kerülsz és azt az ideológiát kell követned, amit a többiek is vallanak, még akkor is, ha ez akár eltér az etikai kódexedtől.

Szeretsz nosztalgiázni, de ezzel vigyáznod kell, mert hozzád közelálló embereket bánthatsz meg, ha túlzottan a múlt rabja vagy.

A kiadásaidat jól kezeled, viszont olykor több kiadással kell szembe nézned, ami az idegrendszeredre erős hatással lesz.

A te ékszered: achát karkötő.

A föld színe miatt, pontosan illik hozzád és a csillagjegyedhez ez az egyszerűbb darab. Nem hiába hívják ezt föld színnek, hiszen a szilárdság a csillagjegyed állandó jellemzője, ami a véleményedben is mindig észre lehet venni, hiszen remekül érvelsz.

Achát karkötő

https://www.ekszerkiraly.hu/Achat-karkoto

 

Az achát jellemzői: Az achát légzési és asztmatikus problémákkal szenvedőknek is hatékony segítsége lehet. Enyhíti a torokfájást, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, ill. javítja a látást, sőt színvakság gyógyítására is használják. Jótékony hatással bír a bőrbetegségekre, gyakran használják migrénes fejfájás ellen is. Erősen méregtelenítő hatású.