Ékszerkirály BLOG

Howlit karkötők avagy a jótékony hatásaik!

2023.07.11 17:00
Howlit karkötők avagy a jótékony hatásaik!

Howlit ásvány jó a lelki és testi bajokra is egyaránt. A természetes gyógyír a legjobb gyógyszer. Nagyanyáinktól is megtanulhattuk már, hogy a természetes alapanyagokkal is ugyan úgy ellehet érni a gyúgyulást, mint a drága gyógyszerekkel.

Az Ékszerkirály.hu oldalán számos jótékony hatással rendelkező köves karkötőket lehet megvásárolni. De mielőtt csak a szépségükre összpontosítanánk érdemes megvizsgálni, hogy a Howlit milyen jótékony hatásokkal is rendelkezik.

Egy bizonyos Henry How-ról nevezték el az ásványt, mikor kutatása során ő lelte fel először 19.században. Az ásvány fehér, vagy elefántcsont színű és vagy barnás-fekete-márványos erezettel lelhető fel.

Ha fejfájós vagy, vagy szeretnéd szinten tartani a kálciumod, illetve a magnéziumot és vagy emellett szeretnél zsírt égetni akkor a Howlit ásvány a megfelelő erre a célra. Emellett méregtelenítő hatása is van, illetve jótékony hatást fejt ki a fogakra, izomzatra, gyomorra, érelmeszesedésre, epe és prosztata problémákra is.

Ezt a fajta ásványt a 19.században fedezték fel. A Howlit más néven Magnezit ásvány. Tehát az ásvány nagy mennyiségben tartalmaz magnéziumot, ami pedig jó a fejfájásra, migrénre is. Ha pedig a fent említett problémákra bajokra szeretnél gyógyírt, akkor azt a Howlit karkötőkkel is tudod kompenzálni. Bármilyen tünettel rendelkezel a felsoroltak közül, akkor ne a patikába szaladj mindenféle gyógyszerért, hanem válaszd a természetes gyógymódot a Howlit karkötővel. Nem csak mutatós kiegészítő, de emellett gyógyító hatással rendelkezik. Színe a fehér, de fellelhető türkizkék vagy zöld színben is.

Hogyan is viseld ezt a fajta ásványt?

Oda rakd, vagy ott használd ahol éppen problémád van. Például ha fáj a fejed éjszaka tedd a párnád alá az ékszert és majd jótékony hatásával megszünteti, csillapítja azt.

Gyógyító erőt fejt ki a lelki és testi bajokra is egyaránt. A howlit segíti az itélőképességet erősíti az akaratot és a kitartást. Csökkenti a stresszt és mivel kihat a hangulatodra mások felé nyitottabb leszel.

Csakrái a napfonatcsakra és a szakrális csakra.

Érvek, amik az ásvány mellett szolnak.

  • Ha méregzsák vagy az ásvány enyhíti a dührohamot haragot
  • Ha nehezen alszol tökéletes a nyugodt éjszakákhoz is
  • Ha feledékeny vagy és idegesít hogy hova is raktad le a távirányítót egy percel ezelőtt akkor jó a memória visszanyerésére erősítésére is
  • Ha nehezen tartasz ki valami mellett akkor is a howlit ásványhoz kell nyúlni mert erősíti az akaratot és a kitartást is
  • Ha szeretnéd hogy egészségesek legyenek a fogaid és vagy csontjaid akkor az ásvány erre is alkalmas
  • Ha fejfájós vagy vagy érzékeny az időváltozásokra akkor ne a gyógyszerekhez nyúlj hanem az ásványért
  • Ha kreatív gondolkodás szükséges a munkádhoz és most válság van e téren nálad, akkor az ásvánnyal energiát kaphatsz és új ötletekre ösztönözhet

Bármilyen is a panasz a Howlit karkötővel kompenzálhatod. Fehér ásvánnyal rendelkező karkötőket találhatsz az Ékszerkirály.hu oldalán, ami minden megjelenéshez passzol. Elegáns, jótákony hatású kiegészítők csak arra várnak hogy feltedd a csuklódra.

Név: Howlitkarkötő oroszlánfejjel

Mérete: kb 20 cm

Medál anyaga: réz és cink ötvözet antik bronz bevonattal