Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Miért ajándékozzunk ezüst ékszereket?

2022.05.16 18:16
Miért ajándékozzunk ezüst ékszereket?

Az ezüst ékszerek rendkívül népszerűek az ékszerkedvelők körében, hiszen egy esztétikus és divatos anyagról van szó, visszafogott eleganciát kölcsönönek viselőjüknek. Ha egy olyan időtálló darabot szeretnénk ajándékozni, amely minőségi, de a pénztárcánkat sem viseli meg túlságosan, mindenképpen ezüst ékszert érdemes választanunk.

1. Antiallergén

Ezüst ékszereket bátran ajándékozhatunk azoknak, akik fémallergiától szenvednek, hiszen összetételükből adódóan viselésük a legtöbb embernek nem okoz allergiás reakciót. Ha nem ismerjük még jól az ajándékozottunkat és nem ismerjük, hogy mely anyagok okoznak nála irritációt, akkor is egy biztonságos választás lehet ezüstöt ajándékozni.

2. Kombinálható

Az ezüst szín a szürkéhez hasonló, szinte minden árnyalathoz és anyaghoz kiválóan passzol, bármilyen alkalommal nyugodt szívvel viselhetjük. Változatosan és ízlésesen kombinálható, akár elegáns, akár teljesen hétköznapi külső elérésében segítségünkre lehet.

3. Egészségügyi előnyei

Úgy tartják, hogy az ezüst kiegészítők viselése csökkentheti az izületi fájdalmakat. Különösen csuklófájdalom és ujjfájdalom esetén ajánlott a hordásuk. Az ezüst bizonyítottan fontos szerepet játszik erőteljes anti-mikrobiális hatóanyagként a fertőzések elleni küzdelemben, valamint megfázás és influenza megelőzésében, sebgyógyításban, stb. Az ezüst segítheti a belső hőszabályozást és keringést is.

Ha szeretnél ezüst ékszert ajándékozni szeretteidnek, vagy saját magadnak, nézz körül a kínálatunkban!

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-noi-gyuru-rombuszmintas-7-es-meret

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-karkoto-dupla-geometrikus

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-uveggyongyokkel