Ékszerkirály BLOG

2021-es eljegyzési gyűrűtrendek

2021.03.22 16:33
2021-es eljegyzési gyűrűtrendek

A 2020-as évünk nem volt eseménydús, azonban sokan dicsekedhetnek azzal, hogy a karantén alatt megtalálták önmagukat és a tökéletes harmóniát a párjukkal, így az eljegyzések száma is nőtt. Ezért készítettük el a 2021-es gyűrűtrendnek megfelelő gyűrűválogatást. Kellemes gyönyörködést!

 

A mindennapjaink részét képzik a sztárok, akiket követünk, bálványozunk, így az ő eljegyzési gyűrűjük is mérvadó a trend kialakításakor. A tavalyi évben különlegesen alakult a divat ezen irányzata, hiszen a minimál stílust felváltva, inkább a bonyolult minták jelentek meg az eljegyzési gyűrűkön, ami idén is előtérbe kerül.

Pasziánsz stílus

Örök klasszikusnak számít az egy köves eljegyzési gyűrű, hiszen egyszerű, de vitathatatlanul gyönyörű! Ha ez egy „kő” helyett, kifejezetten egy nagyobb gyémántot rejt, akkor nemcsak letisztult, de tömegből kitűnő leszel, az ujjaddal együtt!

Ezüst eljegyzési gyűrű fehér kristállyal, 8-as méret

Színes eljegyzési gyűrű

Diana hercegnének 12 karátos, nem szabályos ovális zafírt tartalmazó jegygyűrűje volt, melyet Károly hercegtől kapott. Ilyet láthatunk Katalin hercegnén is, de a magyar sztárok között is vannak, akik a színes köves gyűrűt preferálják, ezek között még a fekete is megjelent. Ma már nem kell egy kifejezett gyűrűre gondolni, ha eljegyzésről van szó, hiszen a kor halad velünk is és a különlegesség lépett a divat középpontjába, még akkor is, ha ezt az anyósunk nem érti...

Csepp alakú gyűrű, Montana, Swarovski köves, 6,5

Ovális gyűrű

Már az előző bekezdésben is említettük az ovális formát, ami tavalyról berobbant a népszerű választások közé! Ezt talán Jasmine Tookes modellnek köszönhetjük, aki szeptemberbe bemutatta csodálatos eljegyzési gyűrűjét, ezután pedig végtelen mennyiségű ilyen alakú kőből készült gyűrű jelent meg a piacon.

Kerek köves gyűrű, Ametiszt, Swarovski köves, 6,5

Többköves gyűrű

Klasszikusabb külsejű a két-három köves gyűrű a megszokott egynél, mégis erős vetélytárs lehet a piacon, hiszen ki ne szeretné a csillogós, sok köves ékszereket? A kétköves gyűrű egyébként szimbolikus jelentéssel bír, mégpedig a párt szimbolizálja.

Ezüst gyűrű három kristállyal, 7-es méret